stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hava karardıktan sonra Ulus bambaşka bir yer oluyor , werewolflar cirit atıyor resmen. Tarlabaşından hallice diyeyim, istanbuldan örnek vermek gerekirse. bahçelievlerde de bitek başkent öğretmenevi var Örtmenevi tek kişilik oda 80 liraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oyyy supermis :D pati gibisi varmi ya.. direk ogrendim sayenizde mekanlari :D herhalde su A harfi otel olcak.. olmazsa ulus da olmaz sanirim.. yalvarip crown plaza ya ikna ediyim diorum? ne dersiniz cok mu uzak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 uzak, bence kalitesiz. getirdikleri ethernet kablosuna para alan bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yuh, kalsin o zaman.. ben gw oynicam aksam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tunalı civari olabilir o zaman, pahalıdır belki fiyatını bilmiyorum ama 1-2 günlüğüne kalacaksan rixos hotel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 balgat izi kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bone said: tunalı civari olabilir o zaman, pahalıdır belki fiyatını bilmiyorum ama 1-2 günlüğüne kalacaksan rixos hotel var. pahalidir abi onlar.. 150 tl / gun ude gecmesin yani bayiltmayalim patronu eheh.. bu Aktif pasif otel 150tl gunlugu.. pazarlikla daha da duser.. sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Tunalı üzerinde Tunalı Oteli var gayet temiz ve yeri tek kelime ile süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 armadanın karşısında JW Mariott var (sanırım böyle yazılıyordu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 teklifim var. patrondan al otel parasını (fiş istemiyosa) gel bende kal misafir edim. parayı da yiyelim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 @kozalak super fikir bro.. saolasin ama fis istiyor bide bir kisi daha var dubai den gelicek o da kalicak falan yas.. ama mutlaka gelirim ben yine ankaraya.. hatta ayarlayabilirsem p.tesi aksami bi goruselim komple :D edit: @abso bu tunali hotel cok guzelmis abi.. siddetle tavsiye ediliyor diye ilettim.. bakalim guncellerim bu topak i gelismeye gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Orda sana birde marmaris balıkçısında rakı balık ayarlarız bomba gibi yollarız geri ertesi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 seni ulusta bi otelde misafir edelim akşamındada bişiler ayarlarız gazinolarda falan mmm ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 @abso okdir abi netlessin nerde kalacagim.. yine konusuruz.. valla goruselim super olur. @kermit peki abi nefis olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 topic bulusmaya dogru yelken actigi icin bir onerim olacak haftaya pzt/salı tavucuya(mekanın ismi evet) gidicez 2/3 arkadas isterseniz toplanabiliriz orda mezeleri cok hosumuza gitti muhabbet de edileybıl rahatsiz edici bir gurultu/muzik fln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tavukçu nerdeki tavukçu? kızılaydaki tavukçuyu mu diyorsun? ben geçenlerde kuleli sokakta meandros a gittim yunan müziği yapıyolar(türkçe de yapıyolar). mezeleri süperdi. mezgit istemiştim o da süper geldi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bana uyar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Başkent Öğretmenevinde kal. Hem 4 yıldız kalitesi hem de Söğütözü'ne yürüme mesafesi (20 dakika yürürüm dersen). Ucuzdur da. Ben kaldım orada daha önce, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Melih Gökçek yüzünden kalmıştım. Bizim semtin suyunu kesmişti su bitti diye, ben de uzun bir yürüyüş gibi bir şeyden dönmüştüm, yıkanacak su bulamayınca çıldırıp oraya gitmiştim. O dediğin otel de iyidir ama. Öyle duydum en azından. Öğretmen Evi rahat yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kozalak said: tavukçu nerdeki tavukçu? kızılaydaki tavukçuyu mu diyorsun? ben geçenlerde kuleli sokakta meandros a gittim yunan müziği yapıyolar(türkçe de yapıyolar). mezeleri süperdi. mezgit istemiştim o da süper geldi. tavsiye ederim. evet inkılap sokakta madonun karsisindaki arada hemen biz de hamsi tava istedik harbici hamsi geldi-marmara degil yani- saksuka da cok iyiydi muzik yok mekanda ama daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 buluşma için ayrı başlık aç o zaman nabzı yoklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 gud aydia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 pascalnouman said: kozalak said: tavukçu nerdeki tavukçu? kızılaydaki tavukçuyu mu diyorsun? ben geçenlerde kuleli sokakta meandros a gittim yunan müziği yapıyolar(türkçe de yapıyolar). mezeleri süperdi. mezgit istemiştim o da süper geldi. tavsiye ederim. evet inkılap sokakta madonun karsisindaki arada hemen biz de hamsi tava istedik harbici hamsi geldi-marmara degil yani- saksuka da cok iyiydi muzik yok mekanda ama daha iyi bence ya oranın lezzetleri gayet güzel ama mekanın mutfak gibi bi havası var. aşırı sade. garibime gidiyo hep gittiğimde. yemekleri ve mezeleri baya başarılı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 evet abi cok sade dedigin gibi mutfak gibi degil de oturma odasi kıvaminda hatta son gittigimizde ark sordu ne zaman acilmis burasi diye 1930 dedi amca sonra ikimizde aynı anda olm Ataturk kesin gelmistir lan buraya diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 pascalnouman said: topic bulusmaya dogru yelken actigi icin bir onerim olacak haftaya pzt/salı tavucuya(mekanın ismi evet) gidicez 2/3 arkadas isterseniz toplanabiliriz orda mezeleri cok hosumuza gitti muhabbet de edileybıl rahatsiz edici bir gurultu/muzik fln yok tavukçu direk ankaranın en efsane mekanlarından biridir. ciğer falan seviyorsanız yiyin mutlaka baya iyidir, meyhane pilavını da alıp bi büyük açıcan şöyle mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar