BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 böyle resident evil 3 tarzında. çok yeni olmayan(bilgisayarı 2006 sonunda almıştım),oynarken tırstıran bi oyun tavsiye edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 resident evil tarzında silent hill oyunları var. ama en korkunç oyunlardan amnesia the dark descent var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 silent hillere bakayım. bi de öteki dediğin oyun için sistem gereksinimleri: System requirements OS: Windows XP/Vista/7 / Linux / Mac OSX Processor: 2.0Ghz Memory: 2048 MB Disc Space: 3 Gigabytes Video Card: Radeon X1000/GeForce 6[2] ram yetmiyo. kasarak ve görüntüleri kısarak oynamak pek zevk vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 biri gelip doom diyecek hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Doom! Eskilerden Undying ya da Cthulhu oyna. Amnesia'nın demosunu indiriyorum şimdi Steam'den. Çalışırsa alacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 amnesia oynamadım ama videolardan çok ağır bir oyun. ateş edip yaratık öldürmek yok mesela resident evil veya undying gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 2006 dan sonra çıktı gerçi ama bilmiyorum oynatır mı bilgisayarın. dead space gayet güzel. bugün bitiricem oyunu son bölüme geldim ben. 5 gün sonra da dead space 2 çıkıyor ona hazırlık olmuş gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 onu oynadım biraz. mide bulantısı geldi siliverdim birden. cdsi de yok şimdi elimde. zor bidaha gidip bulmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 malum yerlerde var :D ben de gecen gün buldum kurdum oynadım sdfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 eğer cidden hikayeye ilgi göstererek oynayacaksan silent hill,undying oyna. silent hill ezer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 silent hill 2 yükledim. başlıyorum birazdan. umarım tırsarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tırsmazsan adresini ver brownie yapıp yollıycam. no pun intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 amnesia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 http://pre03.deviantart.net/8259/th/pre/i/2010/098/5/e/necromancer_by_xiwik.jpg Yeni konu açmayayım, bunu diriltip sorayım istedim; Şimdi tycoon arıyorum genel olarak, şirket yönetmek olabilir (transport tycoon), ada yönetmek olabilir (tropico), şehir geliştirmek olabilir. Önemli olan; ufak tefek uyduruk bir yerden başlayıp, geliştirmek, büyümek hissini dengeli, zorlayıcı ve zevkli şekilde versin. Go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 *Şehir Kurma: Cities: Skylines ya da Banished *ufak tefek uyduruk bir yerden başlayıp, geliştirmek, büyümek hissini dengeli, zorlayıcı elementleri bana Factorio'yu çağrıştırdı. şirket yönetmek ile ilgili bir şey çıkarsa güzel, bende deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 GameDevTycoon var. Zaman öldürür. Nostalji olsun istersen Hospital Tycoon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Banished diyecektim ben de. Şehirden ziyade bu daha çok köy/komün geliştirme. Workshop modlari falan da var bir süru, güzel baya. Onun dişinda business olarak lemonade tycoon, railroad tycoon, rollercoster tycoon falan var eskilerden, nostalji için oynanilir yine. Yenilerden Game dev tycoon var bi oynadiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 tabiki anno, https://www.youtube.com/watch?v=2gVwyl0m_8g şiir gibi oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Tavsiyelerin hepsini oynamışım neredeyse, teşekkürler ama hepsi çok iyi oyunlar. Bilindik olmayan var mı? Bi de gregocuğum; anno demişsin de, anno kaç? En zevklisi hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 1404 videoda gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Videolar işyerinde görünmüyor ya, teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 evet, anno dediğin 1404 venice versiyonu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Sağolasın, haftasonu bira+patates+anno1404 o zaman :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ha bu arada orijinal alırsan, eşlik ederim. serverları çalışıyor hala, anlata anlata oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Ok steamden bakayım, alırsam yarın haber ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar