sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Abi bıktım babamın mailbox'ımı trollemesinden. ne zaman açsam çılgınca FWFWFWFWFWFW bir sürü mail. rezalete bak, atma baba istemiyorum diyorum AMAÇOKGÜZELŞEYLERVAROKUBAK diyor adam. kırmak da istemiyorum, çok zor durumdayım :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bi çin bi de türk atasözü neymiş? bi de mail adreslerinin görünen kısımlarını paintte kapat istersen sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 aynı şeyden ben de müzdaripim, yapacak hiç bir şey yok, hıı çogzeller hepsini okudum dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bilmiyorum abi okumuyorum ki hiç, dur bakayım neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Wed, Bana balık verme, balık tutmayı öğret. (Çin Atasözü) ********************** Bana balık ver, rakıyı tazele, buz da bitmiş ! (Türk Atasözü) abi adam benim babam, çok net. ahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Asıl eğence şimdi başlıyor. ACİL UYARI: ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum. AYRICA; Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER . Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!. Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR. Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, 'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 şuan dehşete düştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sipeyskeyk said: Abi bıktım babamın mailbox'ımı trollemesinden. ne zaman açsam çılgınca FWFWFWFWFWFW bir sürü mail. rezalete bak, atma baba istemiyorum diyorum AMAÇOKGÜZELŞEYLERVAROKUBAK diyor adam. kırmak da istemiyorum, çok zor durumdayım :(:( benim de anam facebookta ve o news feed bölümünü bildiğin trollüyor. bi açıyorum facebooku, anamın 3 saat boyunca durmamaksızın sürmüş paylaşımları. insan her gördüğünü share eder mi arkadaş ya. ama seninki benden betermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 spam olayından babam nefret eder. mail hesaplarını çok temiz kullanır. evde değilse hemen cepten girer bakar. içinde bulundukları kuşağa göre acaip teknolojik bi ailem var diyebilrim. yine de iş için mail atarken her bi şeye dikkat eden babam bana mail atarken hiç subject koymaz! hep no subject gelir onlar! bir de rar'layacaksa dosyayı falan adı hep NEW.rar'dır sonra ara ki bulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ne güzelmiş abi... benim babamın çevresi kötü ondan böyle. alır bilgisayarını BİR MAILLERİME BAKAYIM der, o inbox'ı görmeyin yani, spam üzerine spam. hepsini üşenmeden okur, ayırır ilgilendiklerini spamlemeye devam eder. kim öğrettiyse adama bunu allah belasını versin yani, abimle konuştuk geçen o da ha ben de okudum çok iyiymiş gerçekten diyorum diyo ahahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Benim ne babamın ne de annemin mail adresi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Xenocide said: sipeyskeyk said: Abi bıktım babamın mailbox'ımı trollemesinden. ne zaman açsam çılgınca FWFWFWFWFWFW bir sürü mail. rezalete bak, atma baba istemiyorum diyorum AMAÇOKGÜZELŞEYLERVAROKUBAK diyor adam. kırmak da istemiyorum, çok zor durumdayım :(:( benim de anam facebookta ve o news feed bölümünü bildiğin trollüyor. bi açıyorum facebooku, anamın 3 saat boyunca durmamaksızın sürmüş paylaşımları. insan her gördüğünü share eder mi arkadaş ya. ama seninki benden betermiş. facebook aç bize diyorlar 1-2 senedir allahtan ondan yırttım, geçti hevesleri. Kuzenlerim halama açtılar, sonuçlar yıkıcı. asdjaslasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ayrı bi folder'a düşsün babandan gelen maillar. ya da prioirty inbox falan kullan gmail'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hmm bilmiyorum ki, bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 muhahaha dasaa kardesmiyiz babacan ;) bizimkisi ben askerdeyken 40 indan sonra kullanmaya basladi pc i.. ingilizcesi falan yok.. hayatta bisey forwardlamaz gercek mi degilmi diye binde bir hoax fw eder, komik paylasim falan hayatta gondermez.. guvenlikci oldugumu bildiginden konuyla ilgili cogu safsataya inanmaz ama hani endise edecek kadar iyise gonderilen onu bi fw eder o kadar.. surekli temizler mail box ini.. ama capslock kullanir :D vazgecirene kadar anam agladi ;) artik kullanmio gerci.. sonra gecen aylarda facebook u kesvetti, cevresi baya genistir genel yonetmenlik yapmistir zamaninda baskanlik falan 2000 e yakin arkadasi oldugu icin facebook dan gelen uyarilari cidden kendisine yapildigini zannedip, bunlar benim accountumu kapamaz dimi diye tirsmistir.. :D simdi uslu uslu sadece kendisini ekleyenleri kabul ediyor, 2000 i de gecmis olabilir simdilerde bilemiorum.. vs vs.. enteresan karakterler bunlar.. adam 55 dogumlu bu arada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Banada kayınpeder aynı şekilde mail bombardımanı yapıyor ve yemeklerde falan xx maili aldınmı ne guzel yazıydı diye yokluyor okuyormuyum diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 normaldir böyle şeyler. çoğumuzun babası 50'lerde falan doğmuştur herhalde. 2. dünya savaşı filmlerinde izlediğimiz ortamlar vardı, kılık kıyafetler, arabalar kullanılıyordu doğduklarında. çok görmemek lazım, ben görmüyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 babamın facebook walluma yazdığı şey; "Babanda mı bukadar yakışıklı be aslanım !....." :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ahahah bizimkine iphone 4 aldirdik ihya oldu adam.. simdilik maillari sadece okuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 swh eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 rasmon... narsizm genlerimde var diyosun yani.. ahahahah :D dogal karsilicam bundan sonra album postlarini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 IP4 aldı mac programlama dili neyse onu ogreniyormuş şimdi kendi yazacakmış istediği Applicationı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 oha peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 nomsaR said: babamın facebook walluma yazdığı şey; "Babanda mı bukadar yakışıklı be aslanım !....." :/ ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 nomsar'ınki iyiymiş xD Benim babam paso feysbuktan mesaj falan atıp akşam eve gelince de okuyup okumadığımı kontrol ediyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar