Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gecen hafta ces'te tanitilmis. microsoft'un cok guzel mouse prototipleri vardi ama bu magic mouse klonu olmus direkt.. o kadar urun arasindan sadece klon bir urunun end product olmasini gormek uzucu. ama linkteki tanitima bakarsak magic mouse'tan daha iyi gibi gozukuyor. bas parmak kullanabilmek guzel olmus. http://www.engadget.com/2011/01/07/microsoft-touch-mouse-the-history-and-hands-on/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ya iyi güzel ama çok kullanışlı gibi gelmedi bana. belki daha hiç böyle bir fare kullanmadım diye bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bir a4tech değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 a4tech sux zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Taklit reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 touch mouse gibi rezil bi konseptin bile fasonu cikiyor , hemde ms cikariyor ya , ona yanarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 keşke çalışanlar için mouse+yüzey çıkartsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 cok daha yerinde olur. ben acikcasi soyle cloth pad ler gibi rulo haline getirilebilecek 7-8inch lik bi multitouch panel isterdim. sirf bu kafa yuzunden sol tarafta gaming mouse ve teflon pad im, sag tarafta ufak browsing mouse u ve cloth pad im var. o sag tarafa boyle bi yuzey harika olurdu. herifler hala mouse diye dayatiyor. madem touch hede hodo diye kasiyorsunuz, yuzey yapsaniza ?!@$#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 7-8 inch olani yok da, magic trackpad guzel bence. mac ortaminda desktopum olsa alirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gesture lar sadece osx de verimli, lin ve win de ultra basarisiz. hatta mpb de bile win ustunde basarisiz, o yuzden daha olgunlasmasi gereken bi olgu. bazen onu dusunyorum, apple normal tenolojik ilerleyisi hizlandiriyor mu? yavaslatiyor mu ? diye. her firmayi patentleri ve lawsuit leriyle kisitliyor gibi, ote yandan rekabet olarak saygideger bi kurulus. degisik. bazen sevesim , cogu zaman kufredesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mousepad büyüklüğünde olsa dahi yeter. scroll, cursor vs süper bişi. ama bazen barnahla kontrol olsa ve multi touch da olsa çok daha rahat ederim diyorum.. hele ki office, autocad vs gibi şeylerde. sola bile 2.bi tane daha yüzey alırım böle bişi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mouse'un, ustunde gesture yapilabilmesi haricinde hicbir alakasi yok magic mouse'la. ve o gesturelar da cok farkli. bu mouse'a gesture konulmasinin sebebi, zaten microsoft'un bicok mouse'unda olan minimize maximize scroll ileri geri vs. gibi tuslari bir yere fikslememek, insanlarin hangi acida daha rahat olacaksa o sekilde kullanmasini saglamak bu ozellikleri. magic mouse'unki bildigin macbook trackpad'ini mouse uzerine tasimak. edit: sinirlendim biraz da uzun yazmisim, onun ozetini koyup dili yumusatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gesture olayı çoğu zaman gidip onun tuşuna basmaktan daha uzun sürüyor, yanlış yaptım hadi baştan yap, o sırada uçtu kaydı gitti imleç derdini saymasam bile. çok basit gesture'lar hariç gesture sistemi sorunlu, ilk black&white'ı oynayınca anlamıştım sıfır arabirim olayının mind interface olmadan gerçekleşemeyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ürünün değerlendirmelerinde genel olarak magic mouse'tan daha iyi olduğu yazıyordu. özellikle ergonomik olarak. ama gesture olayı çok pratik değil bence pc'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 @penth nerden basarisiz oldugu kanisina vardigimi sormustun editlemeden once, ona cevap olarak kullaniyorum desem yeridir heralde. mbp uzerinde de, standalone olarak magic trackpad de ayri ayri osx uzerinde cok rahatlar ama maalesef alisageldigimiz win arayuzu sam in de dedigi gibi cogu zaman cursor ile o hareketi yapmakdan daha verimsiz oluyor. Bu yorumu herturlu gaming mouse , herturlu ivir zivir kontrollor(3d connexion, uzunca bi sure ibm trackpoint falan dahil) kullanmis biri olarak soyluyorum. yorum yapmak icin sifata bile ihtiyacim yok gerci de, bu tecrube kaydi olarak gecsin. MS in de touch mouse ile magic mouse u farkli bi noktaya tasidigi bi gercek, ozellikle win uzerinde daha yogun bi gesture destegi olacaktir o kesin. ozellikle de en begendigim ozelliginin wheel yerine gelen scrolling mekanizmasi (artik o cizgi optik okuyucu mu, mouse un geri kalani gibi capacitive bi alan mi bilmiyorum, optik olmasi precision acisindan daha tercih edilir olurdu heralde) yine de mouse un bize sagladigi en onemli ozellik tactile feedbackdir, cogu kullanici da bu yuzden notebooklarinda falan trackpad yerine bunu tercih ediyor. sen tutup da mouse dan tactile feedback i alirsan mouse un bi avantaji kalmadigini savunuyorum ben. o yuzden MS innovative bisey yapmak istiyorsa bu olaya konsola project natal ile yaklastigi gibi yenilikci yaklasmali. image process falan degil yanlis anlasilmasin, sadece yenilikci dusunce manasinda. bu arada postu da editlemene sevindim acikcasi, editden onceki haline cevap vermek istemedim yazdigin seylerden sonra, ne apple fanboi um , ne ms hater im, yegane kullanici dusuncelerimizi paylasiyoruz. olayi egitime, kisisel vizyona, bagnazliga baglamaya hic gerek yoktu. neyse ki gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 magic mouse cok basarisiz da, gesture olayi gayet de pratik bence. design icermeyen her iste multitouch trackpad > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 trackpadle ben spazm geciririm kullanirken, en sevmedigim sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gesture olayi pratik, problem mouse uzerinde gesture olayi. direk instant carpal tunnel. cok rahatsiz bi form faktor gesture icin. dedigim gibi keske soyle mouse pad gibi bisey olsa 7-8 inch, tertemiz. cok dogal bi medya olurdu, alismasi trackpad den, touchscreen den falan daha rahat olur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mouse pad olmasin, direkt capacitative ekran olsun, trackpad olur, gerekirse klavye olur, gerekirse menu olur, cogzel olur ama bu mouse mu yoksa magic mouse mu daha fail karar veremedim. sonucta ergonomi sorunu olsa da magic mouse degisik bir amaca hizmet ediyor. ote yandan bu mouse'un standart bir mouse'a gore artilari cok sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 müzik dinlerken mouse'a parmaklarıyla ritim tutan insanlar için felaket olabilir. ya zaten dokunmatik olayı başlı başına tehlikeli bana göre. ama bu mouseun dizaynı falan iyi yani. kaç para ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 !?!?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 daha çıkmadı mı piyasaya falan. tamam bağırma hemen. abi site ingilizce anlayamadım birden. fotoya ve yorumlara bakara şey yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar