escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kendercik said: Kahveyle çayla sigara içmenin normal sigara tüketiminden gelen zarara eklentisi yok, tatlı şeylerin var. Bu nedenle siz haşmetmeaplarının postuna nacizane bir eklenti teşkil ediyor idi kendisi, anlaşılamadıysa şahsınızdan kaynaklıdır. Size de iyi forumlar. teşekkürler kardeşim yüreğine saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sade "Filtre kahve" veya dark cherry mocha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abartmayın siz de herkes evinde 3ü1 arada içiyo bilmiyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 throine said: jacobs monarch toz kahve sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 nomsaR said: abartmayın siz de herkes evinde 3ü1 arada içiyo bilmiyoruz sanki. WIN evet. kahve konulu bol topik olmasına rağmen internet sosyologu, ünlü profesör inşaat müh. dasaaa'yla dedik ki, bak bi kahve topiki açalım herkes gurme kesilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 3ü1 arada son 3 yıldır falan almıyorum evime. yeni eve çıktım direk sade nescafe aldım şu minik poşet olandan ondan 3 paketi bi fincana döküp öyle içiyorum şeker çünki kahveyi bozar. kahve dediğin şey şekerle gitmez. 3ü1 arada yerine şekerli süt için aynı tadı alırsınız yada şerbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Nescafe Gold içerim 20 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kermit said: 3ü1 arada son 3 yıldır falan almıyorum evime. yeni eve çıktım direk sade nescafe aldım şu minik poşet olandan ondan 3 paketi bi fincana döküp öyle içiyorum şeker çünki kahveyi bozar. kahve dediğin şey şekerle gitmez. 3ü1 arada yerine şekerli süt için aynı tadı alırsınız yada şerbet. belki ben kahve poşetinde şeker içmek istiyorum. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ha ayrıca yukarılardada dediğim gibi kahve makinesi falan boş iş alın bi cezve kendiniz yapın kahvenizi. 5dknızı ayırmak zor olmasın. kahvenin tadı öyle çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dışarıda iççeksem türk kahvesi içiyorum sakızlı veya irish coffee evde meyve çayı veya hemen sikimsonik biraradalardan. uğraşasım gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 En güzeli elekrikli ocakta kahveyi direk fincan ile pişirmek oluyor. Üşengeç adamın el kitabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 annem sakız almış geçenlerde. daha dogrusu bir arkadaşı getirmiş. damla sakızlı türk kahvesi gibi bir tad yok gerçekten ya bu kahve aleminde. ben içiceksem öyle içiyorum lakin günde 2yi geçmeyin kahve de ya zararlı yazık bünyelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Çayın her türünü içerim, acımam. Sabahlamam gerekiyorsa 1-2 fincan sade nescafeyle çay kombomu bölerim. Özel durumlar içinse türk kahvesi vazgeçilmezimdir. Bir de şu meretlere şeker atmayanız efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 son post çok başarılıymış yazmama gerek kalmadı. özet: ezelden çaycıyım. kahve içersem sade ve şekersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 cekirdekli kahve-ogutulmus yada cay sevmiyorum pek meyve agirlikli frappuccino daha cok tercih ederim oyle gideceksem bi yerede illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sade türk kahvesi ve kaymaklı ekmek kadayıfı ikilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Türk kahvesi sakızlı içiyorum dışarıda.Evde zaten pek içmiyorum.İçtiğimde şekerli 3 ü 1 arada ya da sıcak çikolata falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 küçük bi french press var, starbuckstan falan çekirdek alıp çektiriyorum. türk kahvesi çok sevmem ama nadir de olsa içerim. taksimde galatasarayı geçtikten sonra sağdan 2 yada 3. sokakta küçük bi yer var mandabatmaz diye. oranın türk kahvesi çok güzel mesela. nescafe 3 in 1 ler falan yalan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Hahve içmiyorum, sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kahveciden aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi şu "bi bardak çay içsem bütün gece gözüme uyku girmez" tiplerine hastayım. keşke ben de öyle olsam. ama bi litre kahve de içsem kafayı koyar yatarım. kafeinin uyandırdığı yer her nereyse yok benim beynimde o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonkith Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aynen ,bende de öyle 2-3 türk kahvesi içip mışıl mışıl uyuyorum. Lisede yatakhanede millet çay kahve içerdei devamlı ders çalışırken , yok algı açık kalsın yok uyumayalım falan diye, ben horul horul gidiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 goldbären said: abi şu "bi bardak çay içsem bütün gece gözüme uyku girmez" tiplerine hastayım. keşke ben de öyle olsam. ama bi litre kahve de içsem kafayı koyar yatarım. kafeinin uyandırdığı yer her nereyse yok benim beynimde o. çok içince çarpıntı yapıyor. sonra çarpıntı ile uyuyup heyecanlı uyanıyorsun. hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.e-husky.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/sirfinti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar