benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://img827.imageshack.us/img827/7316/adszpuj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu güzel duygular çok mkutlu etmiş. altı çizili yeri çözemedim, aşırı duygu yüklenmesinden olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 "EVET SÜRPRİZİMİ AÇIKLIYORUM. BİZ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK KÜLTÜR HİZMETİ OLARAK KİTAPLAR BASIYOR VE GENÇLERE DAĞITIYORUZ..." küçük sürpriz beklioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 HAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 adam hediye vercem diye trollemiş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kitap vercek, üzülcek millet bastıkları kitapları cidden merak ettim, açıklar mı? twitter kullanmıyorum, biri rica etsin de yazsın içeriklerini veya ne olduklarını falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 said: BU ESERLERİ ZAMAN ZAMAN SİZE HEDİYE ETMEK İSTİYORUM. BUNLARDAN İLKİ "FOTOĞRAFLARLA ATATÜRK" İSİMLİ BİR ALBÜM. BU ALBÜM ATATÜRK'ÜN DAHA ÖNCE HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN RESİMLERİNİ İHTİVA EDİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 said: KİTABI İSTEYENLER 5052000'İ ARAYIP İSİM YAZDIRABİLİRLER. İSTEYEN ADRES YAZDIRSIN ADRESE POSTAYALIM. İSTEYEN BELEDİYE ÖZEL KALEME GELİP ALSIN dayanamayıp yarın ankaraya taşınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 imzamı okyuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 danisman acemi imis, feci trollemisler asdfasfdasdf said: MELİH GÖKÇEK'İN DANIŞMANININ NOTUDUR; TWİTTERİMİZ LİMİTİNİ DOLDURDUĞU İÇİN BAŞKANIMIZ SELAM VERMEDEN AYRILMIŞTIR. HERKEZE İYİ GECELER... HERKEZ KONUSUNDA DAHA ÖNCE AÇIKLAMA YAPMIŞTIM. TÜRK DİL KURUMU LÜGATINA GİRİN HERKEZ=HERKES YAZAR. AÇIKLAMAYI BEN YAPMIŞTIM. TAKİP ETMEMİŞSİNİZ.DANIŞMAN TÜRKİYE TÜRKÇESİ AĞIZLARI SÖZLÜĞÜ herkez (Far. her+keş) herkes [ Diyarbakır ] DiyarbakıR herkez Herkes [ Doğu Trakya ]A Doğu Trakya herkez Herkes, krş. herkeş [ Kırşehir ve Yöresi ] Kırşehir herkez Herkes [ Uşak ] Uşak BU KADAR NEDEN KIZDINIZ? HA HERKEZ HA HERKES. TAMAM BUNDAN SONRA SİZİN HATIRINIZ İÇİN BEN DE HERKES DİYECEĞİM :) said: hala diia ediyorsunuz! Ağızın ne demek olduğunu öğrenin önce! Ağız bir dilin farklı bölgelere özgü söyleyiş farklılığı BAK SEN DE İDDİA YAZACAĞINA DİİA DEMİŞSİN. NE OLACAK ŞİMDİ? said: Öncelik bana sen diye değil siz diye hitap ederseniz sevinirim. Benimki tamamen hızlı yazmaktan kaynaklanan bir hata. ELBETTE BİLİYORUM ŞAKA YAPTIM BAKIN HERKES(Z) NASIL KEYİFLENDİ HERKEZE İYİ GECELER LÜTFEN YARIN BENİ BAŞKANA ŞİKAYET ETMEYİN:) daha coooook calismasi lazim, eli basgan egitsin trolluk sanatinin incelikleri konsuunda su adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 said: EVVELSİ SABAH KILIÇDAROĞLU'NUN ERZURUM UÇAĞI YERİNE BATMAN'A GİTMEĞE KALKTIĞINI BİLİYOR MUSUNUZ? AYNI FIKRA GİBİ :) 5 minutes ago via web aydantuncay @06melihgokcek bu tweet'lerinizin durumu nedir; küçük harflerle yazmayı kendinize yediremiyor musunuz?!! Herkezin bir yoğurt yiyişi vardır :) @aydantuncay http://static.funnyjunk.com/CommentPhoto/4582a6d9_924d_d3d2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 said: Toplam tıklama da dün gece itibariyle Kılıçdaroğlu'nu geçtim.O hazirandan beri,ben 10 günden beri twitter'deyim @bartmarker @kilicdarogluk 16 minutes ago via web in reply to bartmarker ya hahaha adamın uğraştığı şeylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ya grammere taktı millet. Zaten başka bişi retweetlemio, sıktı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 e adam gitmeğe, ling, akp partilisi olcaksın, herkez falan yazıyo gayet komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ahaha yalnız followers sayısında baya geride melih. cbabdulla 170k kılıçdaroğlu 80k tayeep 42k dbdevlet 27k i.melih 20k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 çünkü sadece bir büyükşehir belediye başkanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 o diil ahmet hakan çok fena trollüyor ortalığı. ÖEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 hit yarıştırmasın öyleyse belediye başkanlığını bilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Doğalgazdan gelen her para belediye faaliyetleri için kullanılmıştırBir bildiğin varsa hemen açıkla lütfen. Yoksa adın müfteri olur@demir__ ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ankara Milli Kütüphane’nin yakınlarındaki Gökkuşağı Yolu’nun adını “Twitter Sokağı” olarak değiştirecek. kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25174409/ oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 adam imaj kasti geceli gündüzlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oha harbi oha ne saçmalık lan bu. tam taşaklık durum internet sitesi, türkiyede bir sokağın adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 twitter'da bu fikrin çıkışına bizzat tanık olmuştum helecanla izliyorum başkanı :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 herif kimliğini buldu sonunda troll yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 said: Bazen sabah 4’e kadar mesaj girdiğiniz oluyor. Eşiniz Nevin Hanım kızmıyor mu? “Arkadaşın azdı, iyi oldu bir arkadaş daha geldi. Bakalım ne olacak” diyor. reasons for trolling... =( abi adamı sevmeye başladım yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar