Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ankaranin yeni zurafa sokagi olurdu heralde o isimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi patiye davet edeyim mi twitterdan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 başganım buyrun sil sil postları sil ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi sürü dava açılır yazdıklarınıza olm.. avukatları herkesin mesajları didik didik eder. pati-gate kapsamında en büyük pati buluşması yapılır. silivride buluşulur.. ben de "hep bunlar yaptıydı. ben sildim hatta bi kısmını" diye satarım sizi anında. başkana selam, demokratik moderasyona devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 belki viktoru kadrosuna alır hım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Melih beye laf yok lütfen saygılı konuşun başkanımızla. :P geleceğe yatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yalnız fena giydiriyor bazıları. yok yani isim soyisim yazıyor sonuçta twitterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 şakası yok bu işin, bi lafınıza kafayı takacakları falan tutar inada bindirirler bu adamlar. o kadar da egosu büyük, küçük karakterli adamlar var. internetten muhalefet yapacam diye 5 yıl hapis yersiniz vallahi. kafalar telekoma değil kafalar kuma açılışlarda falan BAŞBAKANIIIIIIIM diye kenardan bağıran vatandaş olur ya, el sallar falan, hemen ona dönüşürüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 said: Kim için söylüyorsun aga? yazmis abi adam cidden profesyonel troll, ciddi ciddi patiye gelse yabancilik cekmez ortama, nasi trolliyor milleti ya haahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: ben de "hep bunlar yaptıydı. ben sildim hatta bi kısmını" diye satarım sizi anında. başkana selam, demokratik moderasyona devam Bende direk ispiklerim zaten teeek teek herkes fişli halde bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://twitter.com/#!/o6melihgokcek fake i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 devlet büyüklerinin fake i olmaz.. olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kralı gelsin asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 fake in sahibi Viktor dur kesin. çakal viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yav said: http://im.haberturk.com/2011/01/16/592189_detay.jpg?1295214629 ahahah fotoğraf da süpermiş ya adam arkaplan yaptırtmış ahahahah fdssdf <3 <3 MAHAAHHAHAHSDSD ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 06melihgokcek said: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) @lazanyam http://forum.paticik.com/thumbnails/1c4/5cc/475/8d3/3a8/3e3/8b8/48d/d68/6be/2f_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 3 kişiyle birlikte twit atıcakmış yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hey Allah'ım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 adam olaya hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gerçek değildir bu kadar spam yapamaz bir insan diye düşünüyordum ki internetim gitti geldi. ankarada olmamama rağmen tırstım. özür dilerim melih bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Viktor said: en guzelide kilicdaroglu.com u satin alip belediyeye routelamalari idi ama asfdasfd diyorum grand master troll diye ahahah cok iyiymis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://twitter.com/06AhmetGokcek buda ergen gökçek, süper nan ehhaeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 @06melihgokcek ya baba yapma allah askina! sonraki secimde genclerin oyunu almak icin imaj sirketlerine para dokup bula bula twitteri buldun ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar