pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bira dokanıyor artik yuksek lvl alkolleri tercih ediyorum onlar da tek basina anca 1-2 duble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Sosyal ortamda, toplantılarda falan muhabbetin üzerine içerim bir iki birşey. Tek başıma veya düzenli içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 her gece bi bardak martini rosso icerken ne kadar elitim diye dusunup bir taraftan da osurugumu kokluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ağzıma sürmedim çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bu post çok çirkin oldu lütfen dalga geçmeyin çok korktum şu an başıma geleceklerden asdkjnsfreg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 martini serT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sesu said: Bu post çok çirkin oldu lütfen dalga geçmeyin çok korktum şu an başıma geleceklerden asdkjnsfreg. balonlu olsan oracıkta bitirmiştim olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ama çok güzel rica ettim be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 senko said: martini serT? Ha bu arada, "ağzıma sürmedim" demiş 10 kişi de. Ona çok sert dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sesu said: Ağzıma sürmedim çok sert. kedi agzini senininininnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 çok içiyorum ne yazık ki bu aralar :( nese finaller başliyo 2 hafta mola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 keyfimin son sınırına kadar içerim genelde. eskiden birayla giderdim ama artık yük olmaya başladı, cebimde biraz da para olunca farklı şeylere yöneldim. çok sık içmem ama içtiğimde keyfim iyi olana kadar içer sonra biraz daha devam ederim. kendimi kaybetcek kadar hayatımda bi kere içtim, bi daha da içmem heralde, o zaman da biraz farkında olmadan içmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 huyum kurusun çok içerim, dede sirozdan gitti sonumuz onun gibi olmaz inşalla. kedi canımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ne demişler? yemek gördün mü ye, içki gördün mü iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 içki görünce sıç değilmiydi o abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yemek gordun mu yanaş, dayak gordun mu sıvış benim bildigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tıksırana kadar içiyorlaer efendim durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ara sıra sosyal içiciyim. ben adam dövüyorum ama sakatlamıyorum mu demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ortam oldu mu bisiler icerim, tek basima icmeyi sevmem demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yılbaşında sınırsız yerli içki olan bir yere gittim ve 1 duble rakı ıctım. Gerısını sız hesaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Param yetse hergün. Gerçi hergün değil 2 günde bir öbür gün kafam sızlıo. Şuanda haftada 1 kere kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 senko said: ortam oldu mu bisiler icerim, tek basima icmeyi sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ben de ortam müsaitse, insanlar içince güzelleşiyorsa içerim, tek başıma anca mısır patlayacak, güzel film olacak o da hafif bir birayla. Ha tabii aileyle de arada tokuşturuyoruz kadehleri o da ilk kategoride oluyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 içilen bir ortamda dahi içmiyorum ben. bi kere kolama votka koymuşlar 2 yudum o var sadece bütün hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 arada bi iki bira için dokanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar