Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

120gb Playstation 3 Eurasia Garantili 499 TL kdv dahil!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beklediğimiz garanti bankası olayı ok. Açılış 31 ocak sabah saat 07:00 de, dh yüzünden moraliniz bozulmasın yaw sonucta aynı anda deneyeceksiniz alabilirsiniz, ayrıca tekrar ediyorum ps3 dışında da çok çok iyi fiyatlardan ürünler olacak,printer,notebook,media player , external disk vb. ürünler

bu kampanyada değilde diğer kampanyalarda patiye özel bir şeyler yapıcaz mutlaka patilere özel indirim kuponları gibi, tabi pati yönetimi izin verirse :)
Mesaj tarihi:
ps3 den ziyade diğer yan ürünleri bekliyorum ben zaten (ps3 üm var ehe)

bi de bu alienwarelar nasıl olacak? fiyat, model falan gibi? mediamarktta da var ama eski modelleri ucuk fiyata listeliyorlar bir esprisi yok pek. o konuda bir gelişme var mı?
Mesaj tarihi:
mediamarkta satılan modeller olacak bizdekilerde, notebookda var desktop da var ama tam özellikleri ve fiyatları netleştiremedik daha , önce adetlerin netleşmesi lazım.
Mesaj tarihi:
tinu said:

Beklediğimiz garanti bankası olayı ok. Açılış 31 ocak sabah saat 07:00 de, dh yüzünden moraliniz bozulmasın yaw sonucta aynı anda deneyeceksiniz alabilirsiniz, ayrıca tekrar ediyorum ps3 dışında da çok çok iyi fiyatlardan ürünler olacak,printer,notebook,media player , external disk vb. ürünler

bu kampanyada değilde diğer kampanyalarda patiye özel bir şeyler yapıcaz mutlaka patilere özel indirim kuponları gibi, tabi pati yönetimi izin verirse :)

abi sen o zaman DH'de saat 8:00'da açılış var de. O 1 saatte de biz alırız. sdf
Mesaj tarihi:
Holy said:

31'i iyidir. Finansbank yetişir mi peki?

bir ihtimal finans yetişebilir, iş bankası bir hafta gecikir en fazla,

24 ünde açmamamızın sebebi diğer 10 ürün,o ürünlerin de özel olması için çalışıyoruz o sebeble 31 ocak iyidir :)
Mesaj tarihi:
24 olsaydı işe yurttan gittiğim için daha yurttan çıkmamış olcaktım 7'de ve almaya çalışabilcektim. şimdi 31'inde evden işe gidiyor olcam ve yolda olcam. almak için en ufak bir imkanım yok malesef..

7.30 olsaymış keşke, markafoni gibi
Mesaj tarihi:
Ben allıcaktım cidden, ucuz şekilde bulabileceğim bir yer arıyordum. yılbaşı zamanında vardı 550'ye falan migros'ta orda burda ama harcamalar aştı yılbaşı zamanı tabi.

Bugün bizim tanıdık bir PS3'cü dükkan var, sordum, konuyla oldukça ilgileniyordu sdfs. Zor ya böyle yerlerden bişey alabilmek.
Mesaj tarihi:
valla bi event olacak gibi,
oyuncu klavye mousu kulaklık vs bu tarz ürünler alacak olanlar 2 gün bekleyin , acaip ürünler geliyor. yeni ürünler.
Mesaj tarihi:

http://www.ttesports.com/index.aspx

Türkiye de yeni satışa sunulacak thermaltake esports ürünleri ps3 kampanyası ile beraber paket olarak özel fiyattan satılacak.

bu arada paticik e özel bir event olacak gibi :) yetkililere bir mesaj atıcam yarın

• Yeni Oluştur...