Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Kenara 3-5 tane atsan bizim için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adam itcaret yapıyor yaw. bi sonraki partide belki bişi düşer. saat olarak vs olarak bi kıayk geçilir maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 depozitoyla bikac tane saklayabilir belki insiyatifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben 420 liraya garantisiz almaya karar verdim. zaten garanti kapsamina girmiyo hicbi$ey asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dh'de duyurulduysa uğraşmayın das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben 2009 aralıkta mediamarkt acılısında kapmıstım bitane 555e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Esh said: ben 420 liraya garantisiz almaya karar verdim. zaten garanti kapsamina girmiyo hicbi$ey asdfolm sacmalama. benim hdd bozuldu, direk 0 makine verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hdd bozunca niye degi$tirmek yerne sifirini versinler ki lan? salak mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Beklediğimiz garanti bankası olayı ok. Açılış 31 ocak sabah saat 07:00 de, dh yüzünden moraliniz bozulmasın yaw sonucta aynı anda deneyeceksiniz alabilirsiniz, ayrıca tekrar ediyorum ps3 dışında da çok çok iyi fiyatlardan ürünler olacak,printer,notebook,media player , external disk vb. ürünler bu kampanyada değilde diğer kampanyalarda patiye özel bir şeyler yapıcaz mutlaka patilere özel indirim kuponları gibi, tabi pati yönetimi izin verirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ps3 den ziyade diğer yan ürünleri bekliyorum ben zaten (ps3 üm var ehe) bi de bu alienwarelar nasıl olacak? fiyat, model falan gibi? mediamarktta da var ama eski modelleri ucuk fiyata listeliyorlar bir esprisi yok pek. o konuda bir gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 mediamarkta satılan modeller olacak bizdekilerde, notebookda var desktop da var ama tam özellikleri ve fiyatları netleştiremedik daha , önce adetlerin netleşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 alienvare masaüstü olursa -şu aralar sistemi yenileyeceğim zaten- cuk oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 tinu said: Beklediğimiz garanti bankası olayı ok. Açılış 31 ocak sabah saat 07:00 de, dh yüzünden moraliniz bozulmasın yaw sonucta aynı anda deneyeceksiniz alabilirsiniz, ayrıca tekrar ediyorum ps3 dışında da çok çok iyi fiyatlardan ürünler olacak,printer,notebook,media player , external disk vb. ürünler bu kampanyada değilde diğer kampanyalarda patiye özel bir şeyler yapıcaz mutlaka patilere özel indirim kuponları gibi, tabi pati yönetimi izin verirse :) abi sen o zaman DH'de saat 8:00'da açılış var de. O 1 saatte de biz alırız. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 31'ine bırakmasaydınız ya, 24'ü olsaydı işte. Yeterince yayılmış zaten, yok satcak. Banka işlemlerini de halletmişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 31'i iyidir. Finansbank yetişir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Holy said: 31'i iyidir. Finansbank yetişir mi peki? bir ihtimal finans yetişebilir, iş bankası bir hafta gecikir en fazla, 24 ünde açmamamızın sebebi diğer 10 ürün,o ürünlerin de özel olması için çalışıyoruz o sebeble 31 ocak iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 İş bankası yetişseydi iyi olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 24 olsaydı işe yurttan gittiğim için daha yurttan çıkmamış olcaktım 7'de ve almaya çalışabilcektim. şimdi 31'inde evden işe gidiyor olcam ve yolda olcam. almak için en ufak bir imkanım yok malesef.. 7.30 olsaymış keşke, markafoni gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 deha$ duyduysa bitmiş zaten şans, ben de alabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ben allıcaktım cidden, ucuz şekilde bulabileceğim bir yer arıyordum. yılbaşı zamanında vardı 550'ye falan migros'ta orda burda ama harcamalar aştı yılbaşı zamanı tabi. Bugün bizim tanıdık bir PS3'cü dükkan var, sordum, konuyla oldukça ilgileniyordu sdfs. Zor ya böyle yerlerden bişey alabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Cidden 7-7.30 olsaydı iyiydi, tam işe gitme saatini seçmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 İşi olanda almasın işsiz güçsüz aleti bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi yap işte bi paticik shopping event. euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 valla bi event olacak gibi, oyuncu klavye mousu kulaklık vs bu tarz ürünler alacak olanlar 2 gün bekleyin , acaip ürünler geliyor. yeni ürünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.ttesports.com/index.aspx Türkiye de yeni satışa sunulacak thermaltake esports ürünleri ps3 kampanyası ile beraber paket olarak özel fiyattan satılacak. bu arada paticik e özel bir event olacak gibi :) yetkililere bir mesaj atıcam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar