Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

120gb Playstation 3 Eurasia Garantili 499 TL kdv dahil!


tinu

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

kısmet hocam, başka bir fırsatıda sen yakalarsın, mesala pc almayı düşünen varsa bu ps3 kampanyasından sonra alienware kampanyası geliyor, gerçi biraz pahalı pcler ama işte meraklısı var onunda, dehşet makinalar


ben bu aralar pc almayı düşünüyodum,ps3 aldım.neyse parayı iyice çoğaltıp o kampanyadan yararlanırız artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

site kredi kartı ile mi satış yapıcak?


evet ilk açılışta yapıkredi,akbank ve garanti bankalarına 12 taksıte kadar taksit yapılabiliyor olacak, bir kaç hafta içinde iş bankası ve finansbank da eklenecek. zaten şu an sitenin açılması için garanti bankasının son bir kaç işlemi kaldı onu bekliyoruz.

sitede kampanyalar 3 gün sürecek,11 farklı ürün özel fiyatlarla satılacak, ayrıca o ürünleri tamamlayıcı ürünlerde olacak, örneğin ps3 ün yanında move paketide ekleyebileceksin yanına yada hdmi kablo yada ikinci bir kol gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

çok güzel de, maximum kartım var. tek çekim ile almak istiyorum mesela bu ps3'ü. 3 hafta süre demişsin, yani 3 hafta sonra işbank kartım ile alışveriş yapabileceğim? ps3'e de yetişemem o zaman :<


başka bankaların kredi kartları ile tek çekim alabiliyorsun, taksit yapmak için iş bankası sanalpos unu beklemen lazım sadece, bankaların sanalpos verme süreçleri bazen 10 15 gün bulabiliyor. bu sebeble iş bankası daha erkende gelebilir daha geç de ama bizim hedefim öncelikle 3 bankanın sanalpos unu tamamladığımız an açmaktı siteye, he bu arada ps3 kampanyası 1 hafta ile sınırlı kalmayabilir, 1 ay sonra yeni bir tane daha yapmayı planlıyoruz aynı fiyata.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis? said:

Tinu e book reader satiyormusunuz ona gore kayıt olcam :) ve ya satacakmısınız.
neyse oldum uye :)


bakalım neden olmasın :) ilgi çekecek değişik ürünler satmak istiyoruz, ama bizim için önemli olan satılacak ürünlerin gerçekten fırsat olabilecek fiyatlardan satılabilecek olması, yani bir bimeks olsun vatan , mediamarkt gibi sitelerden daha uygun fiyatlara çıkabiliyor olmamız gerekiyor ürünleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...