Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durmak yok yola devam.

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

hadi bakiiiim. 10 15 yıla hırsızların elleri kolları kesilmeye başlar.
"haberden alıntı" said:

Bu maddeye göre, yılbaşında bir şişe içki bile hediye olarak gönderilemeyecek, sponsor olunan uluslararası bir organizasyonda bile konuklara bedelsiz içki sunumu yapılamayacak.
Bu durumda alkollü içki üreticilerinin artık hiçbir organizasyon, festival, etkinlik vb. sponsor olma veya yardım amaçlı Dernek organizasyonlarına içki temin etme imkanı kalmayacak.
Aynı maddeye göre, indirimli fiyattan içki satışı, bir şişe içkinin yanında bir bardak vs. promosyon malzemesi vermek satış artırıcı faaliyet olarak kabul edilip yasaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı:
Bundan yüzyıllar öncede IV. Murat içkiyi yasaklamıştı. Sonra batıda ne varsa yasaklandı ve Avrupa sanayi tarihini yazarken Osmanlı yerinde saydı. Yasaklar bizi ancak Iran yapar. Mühim olan yasaklı ürünler karşısında kendini koruyan nesiller yetiştirmekte. Yakında İnternette yasaklanırsa hic şaşırmam
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi kasa Yarra Yering yollasam haşmetli başbakanımız hazretlerine , devlet büyüklerine hakaretten beni yargılarlar mı onun korkusu içersindeyim.

Halbuki kendisi bi tadına baksa biz yıllardır tadıyoruz böyle yasalar çıkarmayacak.

http://www.bilgedost.org/wp-content/uploads/2010/03/yarra-yering.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

şimdi bi kasa Yarra Yering yollasam haşmetli başbakanımız hazretlerine , devlet büyüklerine hakaretten beni yargılarlar mı onun korkusu içersindeyim.

Halbuki kendisi bi tadına baksa biz yıllardır tadıyoruz böyle yasalar çıkarmayacak.

http://www.bilgedost.org/wp-content/uploads/2010/03/yarra-yering.jpg

bu reklama girmedi mi şimdi :/ şikayet ederler ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Her hafta yeni ne halt yemişler diye bakmaktan yorulmaya başladım yahu.

soulberry said:

büyük bi felaket gelse ülkenin başına ne güzel olacak.

Banlanmadan bu kadar denebilir herhalde.

Aynen . Örümcek kafalılara karşı bir biyolojik silah üretseler çok mu şey istemiş oluruz ?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...