Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16730038.asp?gid=373 /discuss Ben kendim yorum yapmaktan çekineceğim, çünkü yaparsam banlanıcam yani biliyorum kendimi. Kepazelik diyeyim susayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yetmez ama evet bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Çüş artık, sürekli yasaklıyolar efenim durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yeni milli içeceğimiz buymuş artık: http://fooducate.com/blog/wp-content/media/nesquik%20chocolate%20milk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Oha bu sefer ben de banlanabilriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=E22hwVR8WI8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nasıl ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hadi bakiiiim. 10 15 yıla hırsızların elleri kolları kesilmeye başlar. "haberden alıntı" said: Bu maddeye göre, yılbaşında bir şişe içki bile hediye olarak gönderilemeyecek, sponsor olunan uluslararası bir organizasyonda bile konuklara bedelsiz içki sunumu yapılamayacak. Bu durumda alkollü içki üreticilerinin artık hiçbir organizasyon, festival, etkinlik vb. sponsor olma veya yardım amaçlı Dernek organizasyonlarına içki temin etme imkanı kalmayacak. Aynı maddeye göre, indirimli fiyattan içki satışı, bir şişe içkinin yanında bir bardak vs. promosyon malzemesi vermek satış artırıcı faaliyet olarak kabul edilip yasaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 IV. Murat vs Tayyip . EVET ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 her yerde ÖZGÖRLÖK diye inleyenler içki özgürlüğüne niye ses çıkarmıyor. buharını çekince istifra ediyorlar dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 alıntı: Bundan yüzyıllar öncede IV. Murat içkiyi yasaklamıştı. Sonra batıda ne varsa yasaklandı ve Avrupa sanayi tarihini yazarken Osmanlı yerinde saydı. Yasaklar bizi ancak Iran yapar. Mühim olan yasaklı ürünler karşısında kendini koruyan nesiller yetiştirmekte. Yakında İnternette yasaklanırsa hic şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yuhhhhhh!! foçada denize nazır rakıbalık yapılamıcaksa misal ne anladım ben o balık restoranlarından. tehlike yavaş yavaş kıyılardan iç kesimlere de ilerler bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 büyük bi felaket gelse ülkenin başına ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 umarım bana oy vermeyenleri iyice uğraşıp kızdırayım. bana oy veren kesimleri savunayım anlayışı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ŞÖRÖYÖT BÖGÖNDÖ GÖLMÖDÖ HÖHÖHÖHÖHÖHÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 insalarin yasaklara karsi olan sempatisini iyice percinliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok güzel küfürler ettim şu an. tabi hiçbirini buraya yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şimdi bi kasa Yarra Yering yollasam haşmetli başbakanımız hazretlerine , devlet büyüklerine hakaretten beni yargılarlar mı onun korkusu içersindeyim. Halbuki kendisi bi tadına baksa biz yıllardır tadıyoruz böyle yasalar çıkarmayacak. http://www.bilgedost.org/wp-content/uploads/2010/03/yarra-yering.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ayppişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mani said: şimdi bi kasa Yarra Yering yollasam haşmetli başbakanımız hazretlerine , devlet büyüklerine hakaretten beni yargılarlar mı onun korkusu içersindeyim. Halbuki kendisi bi tadına baksa biz yıllardır tadıyoruz böyle yasalar çıkarmayacak. http://www.bilgedost.org/wp-content/uploads/2010/03/yarra-yering.jpg bu reklama girmedi mi şimdi :/ şikayet ederler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Her hafta yeni ne halt yemişler diye bakmaktan yorulmaya başladım yahu. soulberry said: büyük bi felaket gelse ülkenin başına ne güzel olacak. Banlanmadan bu kadar denebilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Redeagle said: Her hafta yeni ne halt yemişler diye bakmaktan yorulmaya başladım yahu. soulberry said: büyük bi felaket gelse ülkenin başına ne güzel olacak. Banlanmadan bu kadar denebilir herhalde. Aynen . Örümcek kafalılara karşı bir biyolojik silah üretseler çok mu şey istemiş oluruz ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar