Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nomsaR said: napae said: Sparkcaster said: aa napae sıçıyomuymuş ya hiç yakıştıramadım Osuruyorum, sıçıyorum, ishal de olabiliyorum bazen. anaa bu ne lan, adamı gey yapar bu post. erkeklerde yapiyor ayni seyleri
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 herkes sikiyo yok altin yok swatch ama forumun yarisi halen takiyodur kesin sdfdgdsfc.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 BabacumMostors said: abi benim sifon çekmeyen arkadaşım vardı.. bazen kol gibi bırakırdı en soınunda bir gün babam "sizin evde sifon çekilmiyor mu?" dedi de adam sifon çekme alışkanlığı kazandı bunu yaptığında lise 2 deydi fln belki çok yoxullardı biriktirip çekiyolardı?
Zep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 haha biri imzasi yapsin su postu su ossuruyorum siciyorum postunu yani,
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Senin imzan müsait gibi. Adam misafirlikte de tutumluymuş hem.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 öle misafiri tolet fircasiyla kovalayip akabinde dövmek lazim. o ne be.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 misafirlikte sıçmak çok avam ya bide of
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 2 tane kol gibi çıkarsa çok riskli o olay. tıkanır sonra daha fazla para verilir. camdan atarlar poşetle alıp
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Cons said: BabacumMostors said: abi benim sifon çekmeyen arkadaşım vardı.. bazen kol gibi bırakırdı en soınunda bir gün babam "sizin evde sifon çekilmiyor mu?" dedi de adam sifon çekme alışkanlığı kazandı bunu yaptığında lise 2 deydi fln belki çok yoxullardı biriktirip çekiyolardı? belki çevrecilerdi fazla su gitmesin diye
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Cons said: misafirlikte sıçmak çok avam ya bide of herkes kendi evinde yapsa hayat daha güzel olurdu..
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Misafirlikte sıçılmaz abi, diyelim ki sıçtın o kokunun gitmesini beklemen lazım sifonu çekip içerde oyalanarak. Ya arkandan biri girerse o kokuyla karşılaşsam kovarım evden.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ses de çıkabilir. tehlikeli misafirlikte sıçmak.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o bişi mi? gittiğin yerin tuvaleti temiz değilse ne olacak ha!! o en kötüsü.
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 boktan bu kadar korkulur mu ya. herkesten çıkıyo lan. az rahat olun
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 belki onlar temiz sıçıyo abi? Temizden kastım Deliği tam tutturuyolar ve fazla koku çıkartmıyolar.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ya üf ben nerden karıştım bu muhabbete ya.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fede said: boktan bu kadar korkulur mu ya. herkesten çıkıyo lan. az rahat olunfede git taksim mcdonalds tuvaletinde cuma gecesi saat 12'de sıç, hayatın anlamını tekrar sorgularsın.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Geçen osmanbey parkında yine handsfree işedim.
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Holy said: fede said: boktan bu kadar korkulur mu ya. herkesten çıkıyo lan. az rahat olunfede git taksim mcdonalds tuvaletinde cuma gecesi saat 12'de sıç, hayatın anlamını tekrar sorgularsın. sıçarsam menü ısmarlıyon mu?
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Holy said: fede said: boktan bu kadar korkulur mu ya. herkesten çıkıyo lan. az rahat olunfede git taksim mcdonalds tuvaletinde cuma gecesi saat 12'de sıç, hayatın anlamını tekrar sorgularsın. ya orada sürekli biri emaneti bırakıp gidiyor. ya da hiç temizlemiyorlar. sürekli denk geliyor olamaz.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bi insan niye taksim mcdonalds da yemek yer ya.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 geçtiğimiz aylarda ekşi duyuruda bi soru vardı o aklıma geldi. alaturka tuvaletleri varmış adamların, o tuvaletin deliğine bi plastik kapak koyuluyo ya ondan yaptırmışlar yaylı. diyo ki misafirler gelip bıraktıkça kapak açılıyo ve PAT diye kapanıyo. sonra bi daha. sonra bi daha. misafirler ne zaman kaç tane bıraktı muhabbete meze oluyo. nasıl çözebiliriz diye sormuştu. öyle.
Öne çıkan mesajlar