applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yemek ve raki muhabbeti biter.. saol bu tatli(!) anini bizle paylastgn icin
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ahah.. Lan kaç yıl olmuş, halen patiye gıda resmi konduğunda olay çıkıyor :)
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nomsaR said: lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya. asdsadsadfas
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 mokoko said: nomsaR said: lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya. asdsadsadfas oha birden aklıma apocalypto filminin gülme sahnesi geldi. baya sanat doluydu
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi halıya mı sıçmış cocuk? hadi sıçtı diyelim biri kalkıp temizlememiş mi orayı?
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Pasta said: kısır top top olmaz mercimek köftesi o. neden olmasin, öyle köfte seklinde yapip marulun icine de konuluyor. yapan cok.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nomsaR said: lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya. Ya gözüm, harbiden de içimde mercimek köftesine, rakı içmeye ve hatta o rakının yanında olmazsa olmaz beyaz peynire olan özlemim satte 480 km'ye ulaşmışken; bu ne oldu şimdi yahu? Neyse, birazdan karşı tarafa, hatunun anneannesini ziyarete gidiyoruz, kadın umreden geldi geçen hafta, yarın da anneler günü, ikisini birden aradan çıkaracağız. Rakı-makı şimdi bozardı zaten beni(diyeyim bari de kendimi avutayım :( ).
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nomsaR said: lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya. ya hahhfahgad
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaniLLe said: Pasta said: kısır top top olmaz mercimek köftesi o. neden olmasin, öyle köfte seklinde yapip marulun icine de konuluyor. yapan cok. kısır o kadar bütün halde duruyor mu ya ? ne biliym baya dagilir fln o :D
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Pasta said: durmaz. bunlari mutfaga bile sokmucan abi :D dagitirlar orayi da ya baksana cık cık
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nomsaR said: lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya. ABİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hadi len benim babam asci. üzerinde ismimin bas harfleri yazili profesyonel bicaklarim bile var! üzerim.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nomsaR said: lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya. http://i.imgur.com/ZmnSk.jpg
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kıvamına göre kısırda aynen mercimek köftesi veya çiğ köfte gibi böyle sıkılıp yenebilir gençler. Biraz ıslak olması lazım. Bazıları limonla ıslatıyorlar, bazıları kısıra zeytinyağı dökerler(ben çok sevmem öyle olanını).
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 duydunuz cetin abiyi, susun. ben hakliyim.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne mercimek koftesinin ne de cig koftenin hastasiyim ama canimi cektirdiniz tebrik ederim sdf off simdi cig kofte olucak marula saricaksin
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 xunn said: nomsaR said: lisedeyken bigün okuldan döndüm, evde misafir var çocuklu falan. odamda yerde bişey gördüm mercimek köftesi sandım tüh dedim düşmüş, elime aldım kokladım komşunun velet sıçmış meğer. hayvan herif ya. http://i.imgur.com/ZmnSk.jpg
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Krdeşlerim. Ben çıkar, köprü trafiğine girip Ümraniye'ye yollanıyoruz. Seviyorum hepinizi. İyi bir gün geçirmenizi diliyorum. Selamlar.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dün gece ben çiğköfte siparişi verdim de gelmemişti lan o. içimde kalmıştı. of
Öne çıkan mesajlar