elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim şimdi git ve nazın fotosu hakkında her paticik erkeğinin yaptığı gibi çok hoşsun güzelsin ama yazmıyorum yanlış anlama temalı postunu at bağa mı didin bağa? e ben normal bir paticik erkeği olarak görevimi yaptım :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim şimdi git ve nazın fotosu hakkında her paticik erkeğinin yaptığı gibi çok hoşsun güzelsin ama yazmıyorum yanlış anlama temalı postunu at benim o postu forumdaki kızlı erkekli çoğu üyeye atmam gerekiyor :/ adamınbiri dalyangibi delikanlısın ama yazmıyorum yanlış anlama böyle başlayalım mesela
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 elikanliadam said: napae...kız bacım; iyisin, hoşsun, güzelsin ama asılmıyorum yanlış anlaşılmasın:P Odama poster yapar günde 3 kere okurum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BabacumMostors said: adamınbiri said: eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim şimdi git ve nazın fotosu hakkında her paticik erkeğinin yaptığı gibi çok hoşsun güzelsin ama yazmıyorum yanlış anlama temalı postunu at benim o postu forumdaki kızlı erkekli çoğu üyeye atmam gerekiyor :/ adamınbiri dalyangibi delikanlısın ama yazmıyorum yanlış anlama böyle başlayalım mesela allah sende de razı olsun abi sende çok iyisin ama yazmıyorum yanlış anlama
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: iddia ederim ki vanille'ın yüzünün gözüktüğü 3 tane resim bulamazsınız vanille. ilki benden http://forum.paticik.com/thumbnails/435/51b/550/7b6/037/525/308/231/60b/ef1/5d_450xNULL.jpg
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 iste seviyesizlesmenin kaniti=> barbu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: BabacumMostors said: adamınbiri said: eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim şimdi git ve nazın fotosu hakkında her paticik erkeğinin yaptığı gibi çok hoşsun güzelsin ama yazmıyorum yanlış anlama temalı postunu at benim o postu forumdaki kızlı erkekli çoğu üyeye atmam gerekiyor :/ adamınbiri dalyangibi delikanlısın ama yazmıyorum yanlış anlama böyle başlayalım mesela allah sende de razı olsun abi sende çok iyisin ama yazmıyorum yanlış anlama o zaman neden bunu beşamel sos bazlı bir yemek yiyerek kutlamıyoruz? hâlâ yazmıyorum yanlış anlama, şarabı ben getiririm
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 beni karistirmayin essek sipalari. zati adam gibi fotom yok albümde, hic yok gerci.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 senin hiç bir sosyal platformda adam gibi fotoğrafın yok.. okul kayıtları sosyal paylaşımdan sayılmaz.. paylaşmıyor ibneler
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tabiki olur babacum mum ışığında yeriz yemeği ama yazmam abi ben söyliyim
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: çok hoşsun güzelsin ama yazmıyorum yanlış anlama temalı post/quote] BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ortamın romantikliği illa yazmamızı gerektirmez, yazmam da nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 vanili merak etmeyin bi boka yaramıyo adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sen nili gördün mü ? :| xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben hatırlıyorum sanki onun fotoğraflarını, güzel diye aklımda kalmış, başkasımıydı o :( Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nomsaR said: vanili merak etmeyin bi boka yaramıyo off elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben de görmedim ama görsem bile asılmam. cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aman tanrım ilk defa bi fotomu arka sayfalardan alıp ilgi odağı haline getirmeye çalışıyorum neler oluyo bana:S ama böyle yaratıklı bi foto koyma cesaretini göstermişken gereken aşağılanmalar olmadan,misal kermit bi atar yapmadan bi başkası dalga geçmeden falan içim rahat etmiycek xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sağdaki kumanda saçından mı fırladı? diğer herşey bir düzende duruyor, bi o yamulmuş bi de ev mi orası? niye verandadaki kirişe ledli şerit koyarsın? (arabalar çarpmasın diye) Bittus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 get a life nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 o nargilede vpills var adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu fotoyu herhangi uzun saçlı bi erkekde çekebilir extra bişey yokki niye hit alsın? gerçekci olalım lütfen Önceki 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Sonraki 175.sayfa (Toplam 553 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/5318669-paticik-album-5/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ortamın romantikliği illa yazmamızı gerektirmez, yazmam da
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben hatırlıyorum sanki onun fotoğraflarını, güzel diye aklımda kalmış, başkasımıydı o :(
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nomsaR said: vanili merak etmeyin bi boka yaramıyo off
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben de görmedim ama görsem bile asılmam.
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aman tanrım ilk defa bi fotomu arka sayfalardan alıp ilgi odağı haline getirmeye çalışıyorum neler oluyo bana:S ama böyle yaratıklı bi foto koyma cesaretini göstermişken gereken aşağılanmalar olmadan,misal kermit bi atar yapmadan bi başkası dalga geçmeden falan içim rahat etmiycek
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sağdaki kumanda saçından mı fırladı? diğer herşey bir düzende duruyor, bi o yamulmuş bi de ev mi orası? niye verandadaki kirişe ledli şerit koyarsın? (arabalar çarpmasın diye)
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu fotoyu herhangi uzun saçlı bi erkekde çekebilir extra bişey yokki niye hit alsın? gerçekci olalım lütfen
Öne çıkan mesajlar