Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En çok üzüldügüm şey dylan'ın tek forum gayesinin birilerini ona güzel oldugunu söylemesi oldugu halde tek bir fanının olmaması ve bu butthurt'ün ilkokulda dayak yiyen cocuk psikolojisiyle daha sivri takılmaya itilmesi.

Psych değerlendirmesi kopegimin ki kadar bile kompleks değil.

u jelly?

Hayır bide verilen ayarın kalibresini hissetmeye yetecek potansiyel olmaması çok üzücü. Burada kim destansı laf soksa havada patlar çünkü sagır kulaklara düşecek, o yüzden hiç efor sarfetmiyorum diger insanlara yaptıgım gibi ayar verecekken.

Güzel değilsin, ben güzel kızlar görüyorum.

Baya aptalsın.

İlgi çekici değilsin.

Kimse seni sevmiyor. Gitsene.
Mesaj tarihi:
"Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım" said:

ya hahahahah.
Mesaj tarihi:
xunn said:

En çok üzüldügüm şey dylan'ın tek forum gayesinin birilerini ona güzel oldugunu söylemesi oldugu halde tek bir fanının olmaması ve bu butthurt'ün ilkokulda dayak yiyen cocuk psikolojisiyle daha sivri takılmaya itilmesi.

u jelly?

Hayır bide verilen ayarın kalibresini hissetmeye yetecek potansiyel olmaması çok üzücü. Burada kim destansı laf soksa havada patlar çünkü sagır kulaklara düşecek, o yüzden hiç efor sarfetmiyorum diger insanlara yaptıgım gibi ayar verecekken.

Baya aptalsın.

İlgi çekici değilsin.

aha yandik... enrage olup ruslari doldurcak bak foruma göruceksn :D sonra ayıkla pirincin tasini :D
Mesaj tarihi:
sesu said:

3 dolar 5 Lira eder hacı. Kuruşları karıştırmışsın Kaancığım.

DASDAS

ahahahaha ilgiyi bile dolarla ölçen zengin kim kaçırdım ben orasını. ilginin para birimi kuruştur arkadaşım bu memlekette.
Mesaj tarihi:
xunn said:

u jelly?

Baya aptalsın.

İlgi çekici değilsin.

bakalım dylann üzerinden prim yapma girişimin başarılı olacak mı!?!?!?!
dınının dınııııeea
Mesaj tarihi:
5 senedir buradayım.

Prim cap'li arkadaşlar.

said:
Artık birilerinin inquisition'a başlaması lazım, "your actions will not be tolerated." deyip.

Olay su biraz. Baydı çünkü baya, seviyoruz burayı biz. Zaman ayırıyoruz. Dylan okumak istemiyoruz ki sıkıldık.

in b4 "begenmezsen okumazsın burasıforum tamam mıaağğ"

Öf.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, çirkin hatunlarla ilgili ciddi ciddi mesaj yazmadan önce lütfen şu fotoğrafa bakınız;

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1193.snc4/154591_10150109728676041_518301040_7865369_3876517_n.jpg

Tşk.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...