Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dylan fake diyorum en baştan beri inanmıyosunuz ya birinin facebuk profiline dadanmış işte resim koyuyor ordan buraya
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bu adam özelden küfür etti diye banlandı diye biliyorum ego patlamasından değil.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ahahaha bu topiğin linki var mı varsa link pls
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben açmıştım du bakim, adam yazıyı da FUTBOL bölümünde yazmıştı ya hahaha
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 En çok üzüldügüm şey dylan'ın tek forum gayesinin birilerini ona güzel oldugunu söylemesi oldugu halde tek bir fanının olmaması ve bu butthurt'ün ilkokulda dayak yiyen cocuk psikolojisiyle daha sivri takılmaya itilmesi. Psych değerlendirmesi kopegimin ki kadar bile kompleks değil. u jelly? Hayır bide verilen ayarın kalibresini hissetmeye yetecek potansiyel olmaması çok üzücü. Burada kim destansı laf soksa havada patlar çünkü sagır kulaklara düşecek, o yüzden hiç efor sarfetmiyorum diger insanlara yaptıgım gibi ayar verecekken. Güzel değilsin, ben güzel kızlar görüyorum. Baya aptalsın. İlgi çekici değilsin. Kimse seni sevmiyor. Gitsene.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 "Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım" said: ya hahahahah.
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Lyvanna_Dolores said: ahahaha bu topiğin linki var mı varsa link pls http://forum.paticik.com/read.php?62,5149440,page=1
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 xunn said: En çok üzüldügüm şey dylan'ın tek forum gayesinin birilerini ona güzel oldugunu söylemesi oldugu halde tek bir fanının olmaması ve bu butthurt'ün ilkokulda dayak yiyen cocuk psikolojisiyle daha sivri takılmaya itilmesi. Psych değerlendirmesi kopegimin ki kadar bile kompleks değil. u jelly? Hayır bide verilen ayarın kalibresini hissetmeye yetecek potansiyel olmaması çok üzücü. Burada kim destansı laf soksa havada patlar çünkü sagır kulaklara düşecek, o yüzden hiç efor sarfetmiyorum diger insanlara yaptıgım gibi ayar verecekken. Güzel değilsin, ben güzel kızlar görüyorum. Baya aptalsın. İlgi çekici değilsin. Kimse seni sevmiyor. Gitsene. aha yandik... enrage olup ruslari doldurcak bak foruma göruceksn :D sonra ayıkla pirincin tasini :D
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sesu said: 3 dolar 5 Lira eder hacı. Kuruşları karıştırmışsın Kaancığım. DASDAS ahahahaha ilgiyi bile dolarla ölçen zengin kim kaçırdım ben orasını. ilginin para birimi kuruştur arkadaşım bu memlekette.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 xunn said: En çok üzüldügüm şey dylan'ın tek forum gayesinin birilerini ona güzel oldugunu söylemesi oldugu halde tek bir fanının olmaması ve bu butthurt'ün ilkokulda dayak yiyen cocuk psikolojisiyle daha sivri takılmaya itilmesi. Psych değerlendirmesi kopegimin ki kadar bile kompleks değil. u jelly? Hayır bide verilen ayarın kalibresini hissetmeye yetecek potansiyel olmaması çok üzücü. Burada kim destansı laf soksa havada patlar çünkü sagır kulaklara düşecek, o yüzden hiç efor sarfetmiyorum diger insanlara yaptıgım gibi ayar verecekken. Güzel değilsin, ben güzel kızlar görüyorum. Baya aptalsın. İlgi çekici değilsin. Kimse seni sevmiyor. Gitsene. bakalım dylann üzerinden prim yapma girişimin başarılı olacak mı!?!?!?! dınının dınııııeea
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 lan noluyo yılbaşına girdik herkes bi prim havalarında
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Artık birilerinin inquisition'a başlaması lazım, "your actions will not be tolerated." deyip.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 5 senedir buradayım. Prim cap'li arkadaşlar. said: Artık birilerinin inquisition'a başlaması lazım, "your actions will not be tolerated." deyip. Olay su biraz. Baydı çünkü baya, seviyoruz burayı biz. Zaman ayırıyoruz. Dylan okumak istemiyoruz ki sıkıldık. in b4 "begenmezsen okumazsın burasıforum tamam mıaağğ" Öf.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 begenmezsen okumazsın burasıforum tamam mıaağğ
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dilan'ın mesajını göreyim diye f5'lemekten parmaklarım kanırdı.
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 manyak mısınız lan burayı bu kadar umursuyorsunuz
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yoo herkes beğenilecek şeyler yazmaktan mükellef değil mi, arkandayım xunn, tricks of trade attım.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 -Deno- said: dilan'ın mesajını göreyim diye f5'lemekten parmaklarım kanırdı. evet ya o durumdayım bende seslenin gelsin yazsın kız ya
Majikthise Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Arkadaşlar, çirkin hatunlarla ilgili ciddi ciddi mesaj yazmadan önce lütfen şu fotoğrafa bakınız; http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1193.snc4/154591_10150109728676041_518301040_7865369_3876517_n.jpg Tşk.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bağyan, beyefendi sizi raatsızmı ediyo
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yoo değil? Kimse kimseyi beğenmek ya da anlamak zorunda değil.
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 of off sayfalarr sayfalarrrr..=)) bence geçmişe bi singer(!) çekip yine yeni bi sayfa açmalıyız forumcanak şu olaylardan aldığımız derslerle=P
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Dur o zaman hemen yeni bir pati albüm açam.
Öne çıkan mesajlar