Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Kılsız arkadaşların kendilerini avutmak için öne attıkları bi yalandır "kıllı adam kokar" lafı Kılsız adam daha çabuk kokar kıllıya göre! Düzenli olarak duş yapan insan kokmaz aşırı baharatlı yemek yemiyor yada ağar bi işde çalışmıyorsa.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 birisi ısırmış, nasıl zevklerin var sez
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Regalya said: Kılsız arkadaşların kendilerini avutmak için öne attıkları bi yalandır "kıllı adam kokar" lafı Kılsız adam daha çabuk kokar kıllıya göre! Düzenli olarak duş yapan insan kokmaz aşırı baharatlı yemek yemiyor yada ağar bi işde çalışmıyorsa. kılsız adam niye daha çok kokuyo peki
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kıllar koku emici filtre görevi görüyormuş hacı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aquila said: O notu hala sakliyo olman en duygusal kismi hikayenin. Bi de ayni adam bana yatak verdi. ama benimö yatağım için EMEK VERDİ bu arada dün eski evrakları karılştırırken yine rastladım nota canım da sıkkındı istemsizce yüzüm güldü lan küçük şeylerden mutlu oluyorum http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/kucukseylr.jpg
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 said: Kötü vücut kokuları sizi rahatsız etmekle beraber oldukça zor durumlarda da bırakabilir. Kötü vücut kokusu vücutta oluşan ter nedeniyle ortaya çıkar. Normal şartlarda ter kokusuzdur; fakat deride uzun süre kaldığı zaman bakterileri çeker ve böylece deride bakteriyel bir çözünme gerçekleşir. Kötü vücut kokusunun en fazla gözlemlendiği bölgeler koltuk altları ve genital bölgedir; çünkü bu bölgelerde oluşan ter bakterilerin beslendiği yağı ve proteini oluşturur. said: Lif açısından zengin gıdalar tüketmeye özen gösterin. Tahıllar, yeşil yapraklı sebzeler, meyveler de sindirim sisteminize katkıda bulunur ve kötü vücut kokusunu engellemeye yardımcı olur.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 BabacumMostors said: goldbären said: Regalya said: yaslayaslayasla fotosu var şu fotoda daha acıklı bişey koltuk minderinden yastık yapılmış sen endiyorsun.. rada mışıl mışıl uyuyan odumuz bana koltuk minderlerinden döşşek yapmıştı.. yanına da hayatımda gördüğüm ne içten ve samimi sevgi dolu notunu iliştirmişti.. kıyamams lan, bak aklıma geldi yine böyle garip bir mutluluk sardı benliğimi aquila said: O notu hala sakliyo olman en duygusal kismi hikayenin. Bi de ayni adam bana yatak verdi. :)
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sparkcaster said: birisi ısırmış, nasıl zevklerin var sez isirirken bazen isiriyorlar arda :(
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 goldbären said: dilan foto koymayı bırakınca bazı abazanlar da buraya uğramaz olmuş lan hahahahah adamların mesajı yok daha sonra lllllloooooooooolllll isim vermiyorum onlar kendilerini biliyor. dimi =))
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 -alatariel- said: kulağın yamık. Adam cage fighter irl.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dynun said: said: Kötü vücut kokuları sizi rahatsız etmekle beraber oldukça zor durumlarda da bırakabilir. Kötü vücut kokusu vücutta oluşan ter nedeniyle ortaya çıkar. Normal şartlarda ter kokusuzdur; fakat deride uzun süre kaldığı zaman bakterileri çeker ve böylece deride bakteriyel bir çözünme gerçekleşir. Kötü vücut kokusunun en fazla gözlemlendiği bölgeler koltuk altları ve genital bölgedir; çünkü bu bölgelerde oluşan ter bakterilerin beslendiği yağı ve proteini oluşturur. said: Lif açısından zengin gıdalar tüketmeye özen gösterin. Tahıllar, yeşil yapraklı sebzeler, meyveler de sindirim sisteminize katkıda bulunur ve kötü vücut kokusunu engellemeye yardımcı olur. hehe
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 suBzer0 said: olitere said: abi ahahahahahahhaa abi subzero efsane :D Görmüştüm bu fotoyu ama , sabah sabah güldürdü.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 cerebralis said: Marveloth said: Llama said: geçti bunun pazarı sür eşşeğini nideye cerebralis said: o pazar bor'da olmasın Llama said: ben nideye sürmek istiyorum Arkada kalmasin. Sivamis resmen. (Evet üsenmedim) ahaha ben daha üzerine gitmiyim demiştim ama üşenmediysen saygılar=) benim kendi deyimlerim atasözlerim var daha buna yenimi şahit oldunuz be ya
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 beyler hadi hepberaber sıçıp sıvayıp sonra benim taktiklerim var diyoruz.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şş kuyruğum yazılarıma bakarsan taktik değil böyle saçma karışık cümleler çok görürsün iyi takip edemiyon beni
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hadi beyler 3 diyince savunuyoruz kendimizi sıvama işlemi bittiyse
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kuyruğum yapma üzülüyorum karnımda aç bak daha 1 saat öğle arasına
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 adamın tarzı buysa laf edemezsin
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 biri şimdi öyle tarzın içine tükürücek
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bira güzel, bira can, fakir işi diyen bok http://img97.imageshack.us/img97/9178/ener11.jpg
Öne çıkan mesajlar