Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kılsız arkadaşların kendilerini avutmak için öne attıkları bi yalandır "kıllı adam kokar" lafı
Kılsız adam daha çabuk kokar kıllıya göre!
Düzenli olarak duş yapan insan kokmaz aşırı baharatlı yemek yemiyor yada ağar bi işde çalışmıyorsa.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Kılsız arkadaşların kendilerini avutmak için öne attıkları bi yalandır "kıllı adam kokar" lafı
Kılsız adam daha çabuk kokar kıllıya göre!
Düzenli olarak duş yapan insan kokmaz aşırı baharatlı yemek yemiyor yada ağar bi işde çalışmıyorsa.

kılsız adam niye daha çok kokuyo peki
Mesaj tarihi:
aquila said:

O notu hala sakliyo olman en duygusal kismi hikayenin. Bi de ayni adam bana yatak verdi.

ama benimö yatağım için EMEK VERDİ bu arada dün eski evrakları karılştırırken yine rastladım nota canım da sıkkındı istemsizce yüzüm güldü lan

küçük şeylerden mutlu oluyorum

http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/kucukseylr.jpg
Mesaj tarihi:
said:
Kötü vücut kokuları sizi rahatsız etmekle beraber oldukça zor durumlarda da bırakabilir. Kötü vücut kokusu vücutta oluşan ter nedeniyle ortaya çıkar. Normal şartlarda ter kokusuzdur; fakat deride uzun süre kaldığı zaman bakterileri çeker ve böylece deride bakteriyel bir çözünme gerçekleşir. Kötü vücut kokusunun en fazla gözlemlendiği bölgeler koltuk altları ve genital bölgedir; çünkü bu bölgelerde oluşan ter bakterilerin beslendiği yağı ve proteini oluşturur.

said:
Lif açısından zengin gıdalar tüketmeye özen gösterin. Tahıllar, yeşil yapraklı sebzeler, meyveler de sindirim sisteminize katkıda bulunur ve kötü vücut kokusunu engellemeye yardımcı olur.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

goldbären said:

Regalya said:

yaslayaslayasla fotosu var

şu fotoda daha acıklı bişey koltuk minderinden yastık yapılmış

sen endiyorsun.. rada mışıl mışıl uyuyan odumuz bana koltuk minderlerinden döşşek yapmıştı.. yanına da hayatımda gördüğüm ne içten ve samimi sevgi dolu notunu iliştirmişti..

kıyamams lan, bak aklıma geldi yine böyle garip bir mutluluk sardı benliğimi

aquila said:

O notu hala sakliyo olman en duygusal kismi hikayenin. Bi de ayni adam bana yatak verdi.

:)
Mesaj tarihi:
goldbären said:

dilan foto koymayı bırakınca bazı abazanlar da buraya uğramaz olmuş lan hahahahah

adamların mesajı yok daha sonra lllllloooooooooolllll

isim vermiyorum onlar kendilerini biliyor.

dimi =))
Mesaj tarihi:
Dynun said:

said:
Kötü vücut kokuları sizi rahatsız etmekle beraber oldukça zor durumlarda da bırakabilir. Kötü vücut kokusu vücutta oluşan ter nedeniyle ortaya çıkar. Normal şartlarda ter kokusuzdur; fakat deride uzun süre kaldığı zaman bakterileri çeker ve böylece deride bakteriyel bir çözünme gerçekleşir. Kötü vücut kokusunun en fazla gözlemlendiği bölgeler koltuk altları ve genital bölgedir; çünkü bu bölgelerde oluşan ter bakterilerin beslendiği yağı ve proteini oluşturur.

said:
Lif açısından zengin gıdalar tüketmeye özen gösterin. Tahıllar, yeşil yapraklı sebzeler, meyveler de sindirim sisteminize katkıda bulunur ve kötü vücut kokusunu engellemeye yardımcı olur.

hehe
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

Marveloth said:

Llama said:
geçti bunun pazarı sür eşşeğini nideye

cerebralis said:
o pazar bor'da olmasın

Llama said:
ben nideye sürmek istiyorum

Arkada kalmasin. Sivamis resmen.
(Evet üsenmedim)

ahaha ben daha üzerine gitmiyim demiştim ama üşenmediysen saygılar=)

benim kendi deyimlerim atasözlerim var
daha buna yenimi şahit oldunuz be ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...