Solaran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Başk bi forum da buldum arkadaş çok güzel yapmış paylaşiim dedim xD WarCraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 berbat ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 10-15 senedir akvaryumculukla ugrasıyorum en basta dogal değil ama emek vermiş birazcık çokta güzel değil. balıklara sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 güzel olmuş hava kabarcıklarının çıktığı yer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Uğraşmış hakkten. Bir zaman sonra yosunlaşınca daha da güzel görünür. Doğallık konusuna girmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yazık yazık, kendi yetmediği gibi balıkları da bulaştırmış wow'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Keşke vash'ir konsepti falan çalışsaymış adam. Güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aynen, iyi uğraşmışlar, hoş da olmuş, ama daha güzel bi tema seçilebilirdi, naga yapıları, Azshara heykeli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kojiroh said: Aynen, iyi uğraşmışlar, hoş da olmuş, ama daha güzel bi tema seçilebilirdi, naga yapıları, Azshara heykeli falan. Harbiden şöyle sağlam bi deniz akvaryumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kermit said: berbat ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 adam rahatlamak için baktığı akvaryumunda naga ve murloc görmek istememiştir heralde. hak veririm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bence güzel iş güç yoksa internet kafelere pazarlamak amacıyla üretilebilir 3-5 tane diyeceğim ama internet kafe de kalmadı artık bu devirde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Lorrotar said: kermit said: berbat ötesi Lan bs.. diye başlıycaktımda demo shout atayım dedim adam gayette yapmış helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 iyi yapmislar, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 foruma biraz baktım da..akvaryum deyip geçmemek gerekiyormuş onu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok yaratıcı ya güzel yapmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 adam sanatci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Gayet hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drdoom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bu akvaryum bana ait bn yaptim googledan rastladim ama yazılan yorumlardan bazıları ilginc.. surası soyle olmus boyle olsaymıs daha iyi olurmus gibi bir yorumu anlarım ama igrenc olmus diyen arkadaslar kıclarını wowun basından kaldırıp ortaya biseyler koysunlar bnm yaptıgım calısmanın kenarından gecebilecek bisey yapsınlar(hatta resmini bile cizebilirse kabulum)oyle konusalım liseli arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahahhaahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 cok kotu bence icine isemem bile yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drdoom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben oyle bi laf duymadım kar'a iz bırakanlar isimli kitabi oku erzurumdan kimlerin cıktıgını gorursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar