Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi topiğe gel ya direk haters ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ayrıca çocuk yakışıklı diil Çok çirkin Çirkin Çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 barney nin elinde havai fişek patlatması kadar etkili olamaz hiçbi ilüzyon bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FqjaPZEt0KY (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://webtv.hurriyet.com.tr/1/12755/16728672/1/iste-herkesi-sok-eden-gencin-2-sirri.aspx noshitsherlock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 2DArray said: Madem kurtuluş savaşıydı niye kaldırıldı yayından baş fetocanın yayını halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kimse koymamış bill malone olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 navyamphs said: Kaşıklardan biri hileli, diğeri değil. Diyelimki sol elindeki hileli. Seçin diyor. Sol elindekini seçselerdi, "tamam seçtiğiniz kaşıkla yapacağım numaramı" deyip hileli kaşıkla yapacaktı numarasını, diğerini verecekti kadına. Yok sağ elindekini yani hilesiz olanı seçseydi "Buyurun seçtiğiniz kaşığı siz tutun, bende diğeriyle yapayım numaramı" diyecekti. Her halükarda seçen kişiye hilesiz kaşık verilecekti. Bilmem anlatabildimmi. Biz de direkt olarak sağlam kaşıkları büküyor sandık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 topiğe yazan 10 kişiden 8'i hater olmuş, koşa koşa hileleri açıklamaya çalışıyolar falan beyler buna itiraz etmezseniz kimse sizi salak sanmayacak, aksine gocunup şöyle kötü böyle hileli demekle komik oluyosunuz. sanki biz gerçek sandık anasınısatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mighty_THoR said: kimse koymamış bill malone olmadan olmaz. eaheauhe eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ABIII adam edebiyat yapti lan kartlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ekmek parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 "Cin Ruhi" said: ya o açtığı kağıtta 19519 yazıyo ya, onu açmaya devam ediyodu. 19 mayıs filan çıkıyodu. neden yok görüntülerde anlamadım.. evet 19519 açıyo sonra bi kat daha açıyo 19 05 1919 çıkıyor işte.yayından kesmişler o kısmı.videosu olsa koyacam ama.ve bu aref denilen adam yarışmadan çıkarılmış diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bi sayfa geride koydum ben videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Zaybird said: "Cin Ruhi" said: ya o açtığı kağıtta 19519 yazıyo ya, onu açmaya devam ediyodu. 19 mayıs filan çıkıyodu. neden yok görüntülerde anlamadım.. evet 19519 açıyo sonra bi kat daha açıyo 19 05 1919 çıkıyor işte.yayından kesmişler o kısmı.videosu olsa koyacam ama.ve bu aref denilen adam yarışmadan çıkarılmış diye duydum. http://www.facebook.com/video/video.php?v=483103326452&comments yalnız facebooktaki yorumlar çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu çocuk önce acun'u sonra kendisini ortadan kaybetsin. kızlarımız da ejakülasyon yaşayamadan hayalkırıklığına uğrasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sunum konusunda kendini daha geliştirmesi lazım ama bu yaşta gayet iyi çevirdiği numaralar. bu numaraları gene anlıyorum da "kesin ip var" mantığıyla seyredene akıl sır ermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 beğenen okusun, güzel kitap http://www.idefix.com/kitap/stalin-hitler-ve-gizemli-yahudi-wolf-messing/tanim.asp?sid=G5KFK73LBH5HT6CE3VO2 wolf messing in hayatını kendi kaleminden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arefi resmen solda sıfır bırakır bu gösteri. ohannesburger diyorum helals. http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150110476714054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu gösterileri almanlar hariç seven yok sanıyordum.. alev koyduk, kafes koyduk, birbirinin aynı iki gösteri öğrendik, bi kafesten çıkıyorum, bi kızı kutudan çıkartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arefin durumuyla bunun bir alakası yok ki adam klasik ilizyonist hani numarasını öğrendiğinde sen de yapabilirsin ama telkin verme fln telekinetik yeteneğe giriyor medyumluk hesaabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çok klasik numaralar bunlar. street magic tarzı, konuşa konuşa yapılan numaralar daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 TheRiverBelow said: ip var ajsdhasd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bunu nasıl paylaşan olmamış koskoca Patide hayret :=) Bu videodaki arkadaş da çok enteresan bir kişilikmiş yalnız. Patiden olması muhtemel diyordum ama olsa kesin bu topağa uğrardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar