Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlüzyon gösterisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
navyamphs said:

Kaşıklardan biri hileli, diğeri değil.
Diyelimki sol elindeki hileli. Seçin diyor. Sol elindekini seçselerdi, "tamam seçtiğiniz kaşıkla yapacağım numaramı" deyip hileli kaşıkla yapacaktı numarasını, diğerini verecekti kadına. Yok sağ elindekini yani hilesiz olanı seçseydi "Buyurun seçtiğiniz kaşığı siz tutun, bende diğeriyle yapayım numaramı" diyecekti. Her halükarda seçen kişiye hilesiz kaşık verilecekti. Bilmem anlatabildimmi.

Biz de direkt olarak sağlam kaşıkları büküyor sandık zaten.
Mesaj tarihi:
topiğe yazan 10 kişiden 8'i hater olmuş, koşa koşa hileleri açıklamaya çalışıyolar falan

beyler buna itiraz etmezseniz kimse sizi salak sanmayacak, aksine gocunup şöyle kötü böyle hileli demekle komik oluyosunuz. sanki biz gerçek sandık anasınısatiim.
Mesaj tarihi:
"Cin Ruhi" said:

ya o açtığı kağıtta 19519 yazıyo ya, onu açmaya devam ediyodu. 19 mayıs filan çıkıyodu. neden yok görüntülerde anlamadım..

evet 19519 açıyo sonra bi kat daha açıyo 19 05 1919 çıkıyor işte.yayından kesmişler o kısmı.videosu olsa koyacam ama.ve bu aref denilen adam yarışmadan çıkarılmış diye duydum.
Mesaj tarihi:
Zaybird said:

"Cin Ruhi" said:

ya o açtığı kağıtta 19519 yazıyo ya, onu açmaya devam ediyodu. 19 mayıs filan çıkıyodu. neden yok görüntülerde anlamadım..

evet 19519 açıyo sonra bi kat daha açıyo 19 05 1919 çıkıyor işte.yayından kesmişler o kısmı.videosu olsa koyacam ama.ve bu aref denilen adam yarışmadan çıkarılmış diye duydum.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=483103326452&comments

yalnız facebooktaki yorumlar çok komik.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sunum konusunda kendini daha geliştirmesi lazım ama bu yaşta gayet iyi çevirdiği numaralar. bu numaraları gene anlıyorum da "kesin ip var" mantığıyla seyredene akıl sır ermiyor.
Mesaj tarihi:
beğenen okusun, güzel kitap

http://www.idefix.com/kitap/stalin-hitler-ve-gizemli-yahudi-wolf-messing/tanim.asp?sid=G5KFK73LBH5HT6CE3VO2

wolf messing in hayatını kendi kaleminden...
Mesaj tarihi:
bu gösterileri almanlar hariç seven yok sanıyordum..

alev koyduk, kafes koyduk, birbirinin aynı iki gösteri öğrendik, bi kafesten çıkıyorum, bi kızı kutudan çıkartıyorum.
Mesaj tarihi:
arefin durumuyla bunun bir alakası yok ki
adam klasik ilizyonist hani numarasını öğrendiğinde sen de yapabilirsin
ama telkin verme fln telekinetik yeteneğe giriyor medyumluk hesaabı
Mesaj tarihi:

Bunu nasıl paylaşan olmamış koskoca Patide hayret :=)

Bu videodaki arkadaş da çok enteresan bir kişilikmiş yalnız. Patiden olması muhtemel diyordum ama olsa kesin bu topağa uğrardı.
  • Yeni Oluştur...