Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jaguar'lı öğrenci görevden alınıyor.

dylanN

Öne çıkan mesajlar

lanet olsun adamım biz zencilerin zencilere zenci demesi diğer zencilere batmıyor tamam mı?

-sana batıyor mu kardeşim.. batıyor mu zenci! huh!
+abi ben bayburtluyum
-oha bayağı bi güneşte kalmışsın o zaman
+abi inşaat amelesiyim ben. ne yapıcaktım
-iyi ama türkçen akıcıymış en azından.
+çok şükür.. ilköğretimi istanbul'da tamamlamıştım
-çok şükür tabii.
+...
-...
+...
-...
+...
-...
+sen git istersen
-ben gideyim istersen
bi yere varmayan diyalog
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

otobüse binse, gazeteler: OĞHA BİLKENT ÖRÖNCÖ TÖMSÖLCÖSÖ OTOBÜZLEN GELDİ. yapıcaklardı. AKBİLMİ BASTIN, ARABANI EVDE Mİ BIRAKTIN. sıkıştırıcaklardı. bilkent ya işte..

ankarada akbil yok, sene 2011 egokart diye kiytirik bisi kullaniyorlar, su yiyince cope ation filan

http://www.yapi.com.tr/V_Images/2010/haberler/77910_melih_gokcek.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi aranızdan bazı gomünüsler adamın arabası var diye kıskanmış lol.

niye temsil edemesin abi? oturmasını kalkmasını bilmeyen, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen fakir bir adamdan daha iyi değil midir acaba? öğrenci temsilcisi olman için fakir, babanın da doktor olmaması mı lazım nedir?

kirli sakalla gitmek olmamı tamam da, arabayla gitmesinin sorun olduğu bir ülkede bütün üst düzey bürokratların S500 kullanıyor olması biraz komik kaçıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

abi aranızdan bazı gomünüsler adamın arabası var diye kıskanmış lol.

niye temsil edemesin abi? oturmasını kalkmasını bilmeyen, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen fakir bir adamdan daha iyi değil midir acaba? öğrenci temsilcisi olman için fakir, babanın da doktor olmaması mı lazım nedir?

kirli sakalla gitmek olmamı tamam da, arabayla gitmesinin sorun olduğu bir ülkede bütün üst düzey bürokratların S500 kullanıyor olması biraz komik kaçıyor.

kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ALPER Yasin Altınel’in, sosyal paylaşım sitesi twitter’daki sayfasına öğrenci protestoları ile ilgili, “Neymiş efendim, tekmelerden bebeğini düşürmüş. Neymiş efendim, hamileyim demesine rağmen polis karnını tekmelemeye devam etmiş” yazması da tepki çekmişti.

seçe seçe bu adamı mı seçmiş bilkent öğrencileri temsilci olarak ?
Sosyal ağlarda paylaş

ah sparkcığım ah.

kesin oradan fakir insanlar aptal yorumunu çıkarmışsındır, zekan ona müsait çünkü.

bak 4 şık koyalım daha iyi anla.

fakir, oturmasını kalkmasını bilen hitap yeteneği yüksek adam.

aynısının zengini.

fakir, oturmasını kalkmasını bilmeyen, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adam.

aynısnın zengini.

şimdi ilk ikisi arasında bir fark yok, fakir olsun zengin olsun eğer öğrencinin yararına efektif bir biçimde çalışıyorsa adam arabası olmuş zengin olmuş ayıp mı?

diğer ikisi arasında da bir fark yok.

yani sprakcığım, ilk ikisini son ikiye tercih ediyoruz, 2'li gruplar arasında fark yok. Yani maddi durum öğrenci temsilcisi olmaya bir etken değil.

sen yine anlamayacaksın muhtemelen ama olsun, bugün uykuya dalmadan kendi kendime "denedim..." diyebilirim en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz tartışma. Her okul kendine layık bi adam yolluyor işte. Kirli sakala falan çok karışmamak lazım. Öğrenci dediğiniz adamların kaç tanesi sinekkaydı traş geziyo ki? adam onların temsilcisiyse tabii öyle olacak.

Otobüse mi binseydi denmiş, illa jaguarla gelmeyecekse otobüse gerek yok, en kötü taksi maksi tutar, okulu eşşek değil ya verir parasını. Ama bilkent gibi yerden geliyosa jaguarıyla da gelsin nolacak ki? Bilkentin tipi belli, öğrencisi profili belli yani. İnkar etmenin yadırgamanın sebebi ne? Onların temsilcisi de öyle olacak tabii, o kesimi temsil edecek. bilkent temsilcisi adamdan sosyal sorumluluk, bilinç, normal öğrenci sorunları hakkında bilgilendirme/yardım, polis darpı vb konularında görüş bildirmesini mi bekliyosunuz zaten de böyle davranması abes kaçıyor? Onları dile getirecek adamlar zaten genelde devlet üni.lerinin temsilcileri, çünkü o tür sorunlar devlet üniversitelerinde yaşanıyor. Onlar da jaguarla gelmemiştir rahat olun. Kaç kere bilkentte siyasi temsilci yumurtalama ya da polis darpı haberi gördünüz? Bilkent temsilcisi adam zaten kendi temsil ettiklerinin dertlerini söylicek "botoks vergileri düşsün, canti mekanlara daha çok otopark yapılsın, zenginlerin kimlikleri platin renkli olsun ayırt edelim, arabası olmayanlar üni.ye kaydolamasın, burslular bizim kantine yurda alınmasın aramızda istemiyoruz" diyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

@rewendor

su hakli cikayim derken yapilan ogrenci profillendirmeleri hos seyler degil bence. 12-14k ogrencisi olan bi kurumda herturlu profilden insan var her universitede oldugu gibi merak etmeyin.

ogrencilerin dengesiz bolum dagilimi yuzunden verimsiz bi secim yapilandirmasi var okulda, onlara girmeye falan gerek yok ama temsilciyi tanimadan hakkinda yapilan yorumlar da pek yakisikli seyler degil(ben de tanimiyorum)

arabasinin ise adi bilkent ile yanyana anildiginda flame icin en verimli ortamlardan biri oluyor ama , cocugun arabasinin paticik deki patinaj bolum profiline bakarsak eli direksiyon tutan trafikteki tum patilerin arabasiyla ya ayni, yada daha dusuk bi ederi var. oyle ultra super luks diye bi sey yok ortada. nedir bu kadar abartilan hakkaten anlamadim.

dedigim gibi cocugu tanimiyorum, nasil kafa yapisinda birisi bilmiyorum hic, ne tweetlemis, profillerinde durumla alakali ne paylasmis onlari da bilmiyorum, kirli sakalli olmasi genel olarak yakisi kalmamis oraya katiliyorum, ama meclisin genelindeki badem biyikli vekillerimizden de daha modern duruyor , onlar bana daha cok batiyor acikcasi ona da oyle bakmak lazim belki de.
bu ogrencinin yaptigi seyi daha az yakisiksiz yapmaz tabi ki, o apayri mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

@rewendor

su hakli cikayim derken yapilan ogrenci profillendirmeleri hos seyler degil bence. 12-14k ogrencisi olan bi kurumda herturlu profilden insan var her universitede oldugu gibi merak etmeyin.

ogrencilerin dengesiz bolum dagilimi yuzunden verimsiz bi secim yapilandirmasi var okulda, onlara girmeye falan gerek yok ama temsilciyi tanimadan hakkinda yapilan yorumlar da pek yakisikli seyler degil(ben de tanimiyorum)

arabasinin ise adi bilkent ile yanyana anildiginda flame icin en verimli ortamlardan biri oluyor ama , cocugun arabasinin paticik deki patinaj bolum profiline bakarsak eli direksiyon tutan trafikteki tum patilerin arabasiyla ya ayni, yada daha dusuk bi ederi var. oyle ultra super luks diye bi sey yok ortada. nedir bu kadar abartilan hakkaten anlamadim.

dedigim gibi cocugu tanimiyorum, nasil kafa yapisinda birisi bilmiyorum hic, ne tweetlemis, profillerinde durumla alakali ne paylasmis onlari da bilmiyorum, kirli sakalli olmasi genel olarak yakisi kalmamis oraya katiliyorum, ama meclisin genelindeki badem biyikli vekillerimizden de daha modern duruyor , onlar bana daha cok batiyor acikcasi ona da oyle bakmak lazim belki de.
bu ogrencinin yaptigi seyi daha az yakisiksiz yapmaz tabi ki, o apayri mevzu.

adama değil adama atfedilen imaja diyorum ben zaten, böyle okula böyle temsilci, gayet normal.

Bilkent'ten çok tanıdığım oldu, çok gördüğüm adam oldu öğrencilikte. Dediğin gibi her profilden insan vardır elbet, ama genel yapıları, "ortalamaları" ne civarda biraz gözlemleyen biliyo :)

Hayır, lisede gayet düzgün normal olan arkadaşın bilkente gidip 1 sene sonra bmw araba alıp (alsın tabii güle güle kullansın) lisenin dönem mezunları forumunda "arabalarımız" diye konu açıp "arabası olmayan fakir arkadaşlar lütfen buraya bakım mesaj atmasın, onları ayıklamakla uğraşmayalım, sizin anlamayacağınız konular yani arabalarımız hakkında konuşacaz. zaten erkek adam bi yere gitmek için birine muhtaç olmamalı, otobüs beklememeli" yazdığını gördük :)

Tamam her profilden insan elbet vardır da, hakim profil ortada, kimse savunmasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim deginmek istedigim nokta herhangi sekilde karma bi zumreye bu tarz genellemelerin, profil yakistirilmalarinin yerinde olmamasiydi. Ankara universitesi sbf (mulkiye) asi, gazi universitesi ulkucu , odtu dinci, bilkent zuppe vs diye yakistirmalara herkezin kulagi yatkin, ama bu onlari daha gercekci yapmiyor. O okullarda belli basli azinliklarin sesi cok cikiyor, goze batiyor diye ayni profilin tum okula yakistirilmasi hos birsey degil.

ayrica eger arkadaslarinda ki durum buysa arkadas cevreni ve edinme seklini gozden gecirmeni oneririm.
parali olmak ile gorgulu olabilmek ayri kavramlar, bunlar karismasin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bilkent öğrenci böyle hede hödö diyince insanları kırıyorsunuz da. Aramızda Bilkent öğrencileri var (bkz. ben). Züppe değilim ben! RAGE!!!!

En garibi: "Bilkent Hukuk'a gidiyorum ben, hoşçakalın." diyince İstanbul Üniversite'sindeki çevremden benle ilişkiyi yavaştan kesenler oldu. Solcu tayfa özellikle. İnsanlar bazen çok garip davranıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Benim deginmek istedigim nokta herhangi sekilde karma bi zumreye bu tarz genellemelerin, profil yakistirilmalarinin yerinde olmamasiydi. Ankara universitesi sbf (mulkiye) asi, gazi universitesi ulkucu , odtu dinci, bilkent zuppe vs diye yakistirmalara herkezin kulagi yatkin, ama bu onlari daha gercekci yapmiyor. O okullarda belli basli azinliklarin sesi cok cikiyor, goze batiyor diye ayni profilin tum okula yakistirilmasi hos birsey degil.

ayrica eger arkadaslarinda ki durum buysa arkadas cevreni ve edinme seklini gozden gecirmeni oneririm.
parali olmak ile gorgulu olabilmek ayri kavramlar, bunlar karismasin.

odtü dinci mi? Lol, 40 yıllık komunist odtüyü dinci yaptı adam :D

bu tür genellemeler boş yere çıkmıyor yalnız, hakim profil oysa öyle dersin. illa herkesin öyle olmasına gerek yok, odtü komunisttir gazi ülkücüdür, bilkent tikidir vb vb genel profil o çünkü.

Ayrıca arkadaşım demiyorum tüm öğrencilerinde var bu. "Bahar şenliği diye odtüye geliyim dedim, hepsi aç bunların açlık kokularından duramadım" diyen bilkentli de gördüm ben, "kız arkadaşım 350 liralık parfüm almış (5 sene öncesi) o parada bi hediye alamazdım doğumgününden önce ayrıldım" diyen bilkentli de. Arkadaş çevremde de edinme şeklimde de sorun yok rahat ol sen, bilkentliler dışında böylesini de pek görmedim :)

Azınlık değil çoğunluk öyle, gerçekler acıdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...