Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hani eleman içine biniodu kocaman robotunda kolunu bacağını hareket ettirip savaştırıyomuydu dövüştürüyomuydu robotun koluna bacağına bişey oldugunda onu kullanan elemanında kolu bacagı kırılıyodu neydı o bi bölümünü hatırlıyorum doktor gibi bi adammı casusmuydu neydi böyle doktorların göğüs dinleme zımbırtısı ile robota tıklıyoduda ampermi ölçüyodu bişey ölçüyodu. bulana +rep vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu saatte bunu mu düşünüyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 inanırmısın yaklaşık 6 yıldır falan bunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sanırım inanamıycağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 la bilen biri çıksın şu topic üstte dursunda uyandıgımda bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi zaten icine girdiğin robotun kolu kırılırsa sanada bişer olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi sen kafasından yönetiyosun zımbırtıyı kolu kırıldı bunun senın nıye kolun kırılsın önünde 3 tane kol var sağa sola öne arkaya aşa yukarı yani. tamam burda belkide bildiğimiz şakır şukur robotu ağır iş makinasına benzetmiş olabilirim. ama bu çizgi filmi bilseydin dedigimi anlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben bu çizgifilmi hatırladım. ama ismini bilemedim. sıkıcıydı biraz. goosebumps varken çizgifilmde neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 red baron demiyorsun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Evangelion olmasın o. Bitemeyen, talihsiz anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Gelip çöpe açarsan bulamazsın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 chu said: Evangelion olmasın o. Bitemeyen, talihsiz anime. bu sanırım ya neongenesis evangelion şarkısı güzeldi bi de bi yerde türkçe küfür vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 full metal panic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 evangeliona benziyor dedikleri ama ben doktorun steteskopla robot dinlediğini hatırlamıyorum hiç O_o gerçi oldu baya izleyeli http://www.youtube.com/watch?v=A62011nyXNI ps: rei <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Full Metal Panic 'kocaman' kriterine uymuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 voltran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 voltron değilmiydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 evet benim yazdığım ilaçtı sanırım aehfuaehfuae:D farketmez işte voltron voltran voltrün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kolları ve bacakları oluşturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben kafa olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adamınbiri said: evet benim yazdığım ilaçtı sanırım aehfuaehfuae:D farketmez işte voltron voltran voltrün ilaç adı değil voltron'un türkçe söylenişi... senin ilaç dediğin voltaren. voltaire var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Volatile air'ı da unutmayalım bu ara iyi satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 VOLTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar