Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hani eleman içine biniodu kocaman robotunda kolunu bacağını hareket ettirip savaştırıyomuydu dövüştürüyomuydu robotun koluna bacağına bişey oldugunda onu kullanan elemanında kolu bacagı kırılıyodu neydı o bi bölümünü hatırlıyorum doktor gibi bi adammı casusmuydu neydi böyle doktorların göğüs dinleme zımbırtısı ile robota tıklıyoduda ampermi ölçüyodu bişey ölçüyodu. bulana +rep vericem
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 inanırmısın yaklaşık 6 yıldır falan bunu düşünüyorum
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 la bilen biri çıksın şu topic üstte dursunda uyandıgımda bakarım
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi zaten icine girdiğin robotun kolu kırılırsa sanada bişer olur kesin
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi sen kafasından yönetiyosun zımbırtıyı kolu kırıldı bunun senın nıye kolun kırılsın önünde 3 tane kol var sağa sola öne arkaya aşa yukarı yani. tamam burda belkide bildiğimiz şakır şukur robotu ağır iş makinasına benzetmiş olabilirim. ama bu çizgi filmi bilseydin dedigimi anlardın.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben bu çizgifilmi hatırladım. ama ismini bilemedim. sıkıcıydı biraz. goosebumps varken çizgifilmde neymiş
chu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Evangelion olmasın o. Bitemeyen, talihsiz anime.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 chu said: Evangelion olmasın o. Bitemeyen, talihsiz anime. bu sanırım ya neongenesis evangelion şarkısı güzeldi bi de bi yerde türkçe küfür vardı.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 evangeliona benziyor dedikleri ama ben doktorun steteskopla robot dinlediğini hatırlamıyorum hiç O_o gerçi oldu baya izleyeli http://www.youtube.com/watch?v=A62011nyXNI ps: rei <3
chu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Full Metal Panic 'kocaman' kriterine uymuyor ya.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 evet benim yazdığım ilaçtı sanırım aehfuaehfuae:D farketmez işte voltron voltran voltrün
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adamınbiri said: evet benim yazdığım ilaçtı sanırım aehfuaehfuae:D farketmez işte voltron voltran voltrün ilaç adı değil voltron'un türkçe söylenişi... senin ilaç dediğin voltaren. voltaire var bi de.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Volatile air'ı da unutmayalım bu ara iyi satıyo
Öne çıkan mesajlar