SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Genel Kurmay Başkanı Org. Berke BULUT Böyle bi genelkurmay başkanı olsa kimse askere gitmez lan?
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 HOŞGELDİN EGE BEBEK allah belanızı versin
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 O gitmez abi Cumhurbaşkanına jaguar gönderir ayağına çağırır trasty
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://www.musicstation.com.gr/v1/components/com_virtuemart/shop_image/product/FENDER__JAGUAR_4b7bde290e620.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 "işte yemeğe katılan diğer öğrenciler ve arabaları ve plaka numaraları!!" gibi kısım yok haberde. eksik kalmış. olmamış
Apis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Kendisi öğrencilerin hangi sorununu anlatmış cumhurbaşkanımıza acaba? Benzin fiyatları? Asfaltın kalitesizliği? Park sorunu? Kendisi 7 senedir öğrenciymiş Bilkentte. Yani aslında kıdemli öğrenci sayılır, haketmiş adam gitmeyi.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Beni de cumhurbaşkanı köşke çağırsa ben de imkanım varsa o arabayla giderdim. Dolmuşla mı gitse mi iyi olacaktı?
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ulan bizim dandirik cbüye audi a5ler a6larla geliyolar bilkentte okuyan adam gelebilir doğaldır.
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bizi de dylan temsil etsin porşe'siyle [challange accepted]
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 huun said: http://www.tccb.gov.tr/sayfa/cumhurbaskanligi/teskilat/fotograf/ismailguneser.jpg Kr. Plt. Kur. Alb. İsmail GÜNEŞER genel olarak sert bi siması var adamın; ama o resimde bence kesinlikle bilkentliye daha bi sert bakmış. cumhurbaşkanının yaveri kendisi bu arada. kara havacılar candır. bu adam ekstradan süper bi adam.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 %95'i elit ve zengin olan bi kesim. cummurbaşganı da tutup fakir solcu gençleri dinleyecek değil ya...
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Nako said: dylanN said: nolmuş jaguarla gitmişse yani hayret bişey. hiç yani. zenginlik düşmanları sizi!!!!!!!
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 burda dalga gecilecek 2 şey var jaguara takılmış medya ve 7 senedir okulu bitiremeyip ogrenci temsilcisi olabilen, protokol hölölö diyip pis sakalı kesmekten aciz ögrenci OMGWTFBBQ JAG dediginiz arabanın ikinci eli 30bin liradan başlıyor, 3.0l motor ve 4 çeker hali daha guncel 2.0d en yaygın olanı da 35 36bin liradan. sıfır golf 39bin liradan başlıyor.
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yoo burda esas mesele, altında arabası olan, jaguar demiyorum bak arabası diyorum, bir öğrencinin cumhurbaşkanı ile öğrenci problemlerini konuşmaya gitmesi. çünkü öğrencilerin bir sürü problemi var ve özgürlük filan listenin üst sıralarında yer almıyor
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 harbici jaguara binip gideymiş haber niteliği olurmuş http://www.harikasozler.net/data/media/873/www.harikasozler.net_-_jaguar_2.jpg
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 synthesizer said: burda dalga gecilecek 2 şey var jaguara takılmış medya ve 7 senedir okulu bitiremeyip ogrenci temsilcisi olabilen, protokol hölölö diyip pis sakalı kesmekten aciz ögrenci OMGWTFBBQ JAG dediginiz arabanın ikinci eli 30bin liradan başlıyor, 3.0l motor ve 4 çeker hali daha guncel 2.0d en yaygın olanı da 35 36bin liradan. sıfır golf 39bin liradan başlıyor. Şunu yazıcaktım, teşekkür eder, gözlerinden öperim.
Öne çıkan mesajlar