Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 opera varsa da uninstall , kermit e tam destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mum_Chamber said: mesajlarindan bilgisayari devlet memuru seviyesinde kullanabildigin sonucu ciktigi icin boyle nazik bir mesaj yazdim. http://images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/8/86/VROSx.png/249px-VROSx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://i55.tinypic.com/np4ara.jpg üstüme gelmeyin silerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mum u dogrularcasina asagiya paint acmis. screenshot duzenlicek. hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ney na na na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mum_Chamber said: devlet memuru seviyesi KHaRoN said: mum u dogrularcasina asagiya paint acmis. screenshot duzenlicek. hll solitaire mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 KHaRoN said: opera varsa da uninstall , kermit e tam destek. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 GERGE said: Yaptım ben o siteden. Opera, tek tık. Sayfayı yenilemek bile gerekmiyor. chromeda da 3 tık en fazla ehe. sayfayı yenilemek de gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 1 > 3 Matematiğimi yerim :) Yapabiliyorsan Chrome'da Pati'ti böyle yap: http://img829.imageshack.us/img829/752/newbitmapimagevd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 çifte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mypati->template->yesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bu sayfanin tumune ; /facedesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yapılabiliritesi varsa neden yapamıyayım. ihtiyacım yok böyle bişeye gerçi ama sırf sen istedin diye araştırıcam yarın falan söz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 senko said: mypati Favori konularıma basınca mypati çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bone said: KHaRoN said: opera varsa da uninstall , kermit e tam destek. (td) hah bi sen eksiktin tam oldun söyleyimde operaya bu ay şu mesajından sonra primini arttırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 opera bence o kadar kotu degildi, eurovizyon icin yeterli, ama politik hep onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 opera iyi chrome iyi firefox sux ie sux safari meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ver hesap numaranı paranı yatırayım hakettin bu kadar laftan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 opera iyi , cevresi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 KHaRoN said: opera iyi , cevresi kotu ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 vaperon said: Bu babasının hayrına yapıyor. Asgari ücret falan da istemiyor. Bir nevi hobi gibi... http://www.httrack.com buda yemedi. arkadaşlar ie mecburi başka browser yok çünki gerizekalı yeditepe üniversitesi SADECE İE destekliyo. yani benim girip bi şekilde ie ile c/p yapmam lazım. lütfen yardımcı olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kaynak kodundaki (coverdale/vandenberg) gibi yerdekileri kopyalayıp sayıları ascii numarasından karaktere çevirince işin olur da hazırda yapan program var mı bilmiyorum, zor değil aslında. en azından geçen sayfada verdiğin örnek sitede o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ben biliyorum nasıl yapacağını. Ama söylemem. Tools > Security > Custom Level > Scripting > Disable > Restart IE Böyle kapatılıyor javascript ama IE'yi baştan başlatman gerekiyor bir de. Baştan başlatınca ama bazen javascript olmadan sayfayı yükleyemediği oluyor. İstediğin şey IE'de bu nedenle genelde tutmuyor. Bahtsızsın anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 olmuyoki o zaten denedim yani olmuyo nası bi site yapmış bu yeditepe allah bintürlü belasını versin kim yaptıysa hangi amaçla c/p olayını kapatırsınki gerizekalı web tasarımcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar