Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahım sana geliyorum...

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde, 9 metre yükseklikteki direkten indirilen yaklaşık 1 ton ağırlığındaki trafonun parçaları çalındı.

9 METRE YÜKSEKLİKTEN İNDİRDİLER

Beldeye bağlı Çakmaklı mevkisindeki 9 metre yükseklikteki direkte bulunan trafo, elektrik nakil hatları kesilerek kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bulunduğu yerden indirildi. Hırsızlar, trafodaki çeşitli malzemeler ile bakır telleri çaldılar.

Bir avcının, yetkililere haber vermesiyle ortaya çıkan hırsızlık olayı sonrası bölgeye giden UEDAŞ Lapseki İşletmesi yetkilileri, yaklaşık 1 ton ağırlığındaki trafonun direkten indirilip parçalarının çalınmasının şaşkınlığını yaşadılar.

Hırsızlık olayının zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

kilosu 0.3-0.5 eder onun max,3-5 nereye ediyor. daha bile azdır hatta. 3-5 ediyo olsa trafo kalmazdı memlekette.

hiç bakmadan etmeden ne rage lan bu sdfsdf

bakırın elektriksel işlerde kullanılan oranda halihazırda eritilmiş halini, sadece eritip şekillendirerek tekrar kullanabiliyorsunuz.

oysa diğer alaşımlarda ayrıştırma yapmak gerekebiliyor.

hatta orada soyma bakır dediği hurda kabloların soyulmasıyla ortaya çıkan. destekli salladım bunu
Sosyal ağlarda paylaş

benim hatırladıım daha ilginç bi mevzu var. bundan 7-8 yıl evvel antalyada otururken, evin bahçesinde cins bi köpek yavrusu bakıyoduk. çok fena tatlı bişidi. herkes köpeği istiodu fln. bi gece mahallenin trafosu gümledi. hemen 3 dk sonra beyaz bi şahin hızla geldi, evin dibine yanaştı, arabada 4 kişi var, birisi indi, bahçede malak malak ağzındaki poşetle koşturup oynayan yavruya koştu, adam köpeği kaptı arabaya atladı gittiler. böle kala kaldık..

sonra mahalleyi güzelleştirme vs derneğinden öğrendikki, o gece trafoyu birileri patlatmış, tedaş çok uğraşmıştı. adamlar yavruyu çalmak için bildiin trafoyu kundakladılar anasınısatim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

benim hatırladıım daha ilginç bi mevzu var. bundan 7-8 yıl evvel antalyada otururken, evin bahçesinde cins bi köpek yavrusu bakıyoduk. çok fena tatlı bişidi. herkes köpeği istiodu fln. bi gece mahallenin trafosu gümledi. hemen 3 dk sonra beyaz bi şahin hızla geldi, evin dibine yanaştı, arabada 4 kişi var, birisi indi, bahçede malak malak ağzındaki poşetle koşturup oynayan yavruya koştu, adam köpeği kaptı arabaya atladı gittiler. böle kala kaldık..

nasıl içkiliyim nasıl içkiliyim

tıhıtıhı
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde, 9 metre yükseklikteki direkten indirilen yaklaşık 1 ton ağırlığındaki trafonun parçaları çalındı.

9 METRE YÜKSEKLİKTEN İNDİRDİLER

Beldeye bağlı Çakmaklı mevkisindeki 9 metre yükseklikteki direkte bulunan trafo, elektrik nakil hatları kesilerek kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bulunduğu yerden indirildi. Hırsızlar, trafodaki çeşitli malzemeler ile bakır telleri çaldılar.

Bir avcının, yetkililere haber vermesiyle ortaya çıkan hırsızlık olayı sonrası bölgeye giden UEDAŞ Lapseki İşletmesi yetkilileri, yaklaşık 1 ton ağırlığındaki trafonun direkten indirilip parçalarının çalınmasının şaşkınlığını yaşadılar.

Hırsızlık olayının zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çanakkalede Lapsekiye hiç gitmemiş olduğun aşikar(köyler tanımın dışındadır merkez bölgesinden bahsediyorum), laz fıkralarını utandıran çılgınlıkta, ve arapları temiz gösterecek kadar pislikte insanlardan oluşan bir profile sahip bir ilçemizdir orası. Hiç şaşırmadım.

Şöyle anlatayım, dibinde 7-8 delik olan bir teknenin çalınıp, mal hırsızların batmak üzereyken sahile falan vurabildiği fantastik bir yerdir. yada 100-150 kiloluk, çook kalitesiz mermek bir masa üstünün falan calınabildigi bi yerdir burası.

Hatta anekdotlara devam edeyim. Sahil yolu üzerinde evimiz var, evin önünde öküzün biri cam/şişe vs kırmış, daha sonra evin önünde yolda takılıp düşen bir zeki(!) arkadaşın "OMO BU OVDOKÖLOR BOZ DOSOLÖM DOYO COM KORMOS" diye babamı dava etmişliği var.

Bu olay geçtikten sonra, babam evin önünde cam şişe kıran 2-3 tane çapulcuya /yaşlar 14-17 falandı heralde/ zorla o camları toplattı diye bu adamların ebevenylerinin babama saldırmaua çalışması gibi daha fantastik örneklerde verebilirim.

Ondan öncedende dediğim gibi hiç şaşırmadım.

Bu arada bu sadece normal hırsızlık boyutu, hayvanlara eziyet ve hayvan hırsızlığı (misal dragonmaxin hikayesi) konusunda bir bu kadar fantastik hikayelerimde bulunmakta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...