Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 barnacle said: http://image5.sahibinden.com/photos/66/49/40/2066494060d.jpg aynısı var yaa bende : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 o fanlı ısıtıcı süper ısıtıyor, kanki gibi istediğin yere götür bir de portatif. gerçekten süper ısıtıyor. bizde vardı kırdım :( alim bari bimden yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bence bu ısıtıcıyı bilmeyen adam ülke sorunlarını falan bilmiyor demektir... FAIL KI NE FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sanılanın aksine ufo neyim yayılmadan önce bu daha güzel ısıtıyodu gibi. ufo sadece çıplak cildi ısıtıyor gibi geliyor bana, gazlı döner ıcağı gibi alnım yağlanıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 vurdu gol olduuu... vurdu gol olduuu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 coheylendim topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 GERGE said: Havayı üflerken soğutmaz mı? Algım mı bozulmuş yoksa? Süpheye düştüm kendimde. hayır üflerken soğutmaz. sadece hava akışını hızlandırarak senin serinlemeni sağlar. soğutmak istiyorsan klima gerekiyor, direk soğuk hava üflüyor onlar. ısıtıcılı fanlar oldukça uzun süredir var. hatta saç kurutma makinesi de aynı prensipte çalışıyor. ortaokulda kışın hava soğuduğunda getirirdi bazıları ısıtıcılı fan, küçük, insanlar başına geçerdi felan. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://www.popiler.org/users/4bfe1060-ba67-4028-b8e1-f4f46801a444/popi_images/724d372c-23f2-40e6-949b-709375695c8f_f5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bone said: ortaokulda kışın hava soğuduğunda getirirdi bazıları ısıtıcılı fan, küçük, insanlar başına geçerdi felan. ahah cidden yapan var mıydı bu şekilde. vay be. biz de enayi gibi montla otururduk. hiç kafamız çalışmıyomuş, millet ne zeki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 buda çok fonksiyonludur. yurtta kalırken hem bizi ısıtıyodu hemde gecenin bi yarısı acıktığımızda sucuk ekmek yapıyoduk. hey gidi hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 SeaGle said: http://images.gittigidiyor.com/3215/IHLAS-Aura-Quartz-1600-Soba__32156612_0.jpg hadi hadi iyisin bu yenilerden yahu orijinali bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 eglenceli olabilecegini ongormus konuyu acarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 saç kurutma makinası örneği verildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 HAHAHA APTAL BİM YA HİÇ SICAK HAVA ÜFLEYEN ISITICI OLURMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adam felç oldu lan vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 MUHAHAHAH ÇOKEĞLENCELO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 dağılsak mı artık ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kermit said: HAHAHA APTAL BİM YA HİÇ SICAK HAVA ÜFLEYEN ISITICI OLURMU ehehehehehe yalnız gerge ben senden kendine de gülmeni beklerdim topiğe gelip. hala de bekliyorum :P gelmezsen bundan sonra sana gergedan diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 O degilde ben bunun tersini yapmaya calismistim o epic fail oldu. Derin dondurucunun icine kovayla su koydum. suyun icine akvaryum icin olan su pompalarindan yerlestirdim.Akvaryum hortumu genisleginde bakir boruyla, vantilatorun on yuzunu sipral sekilde tamamen kapladim. Kovadan suyu alip vantilatorun havayi ufledigi yuzey boyunca sipral dolanip kovaya geri donuyordu. Ama hic sogutmadi. Sadece kovadaki suyun donmasini engelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bana sorsan ben sogutmaz derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hunty said: O degilde ben bunun tersini yapmaya calismistim o epic fail oldu. Derin dondurucunun icine kovayla su koydum. suyun icine akvaryum icin olan su pompalarindan yerlestirdim.Akvaryum hortumu genisleginde bakir boruyla, vantilatorun on yuzunu sipral sekilde tamamen kapladim. Kovadan suyu alip vantilatorun havayi ufledigi yuzey boyunca sipral dolanip kovaya geri donuyordu. Ama hic sogutmadi. Sadece kovadaki suyun donmasini engelledim. o kadar urasmana gerek yoktu ki herhangi bi buz satan yeren kalip buz al bole baya buyuk oluyo onlar bi fanin arkasina koy oda isisina bagli oalrak bi gun gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 offf ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar