DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 heh l2 totem yıkma. sürekli koyuyorsa sürekli yıkacaksın ne kadar zor olabilir ? hoş gerçi onada artık gerek yok patchle beraber.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bana niye diyosunuz ki:P . Elimizden geleni yapıyoruz biz. Sadece shamanlı gruplarda kilitleniyoruz. Efsane dk lara karşı bile oynayabiliyoken, shaman geldimi herşey bitiyor. Neyse ya sadece kendi oynadığı sınıfa göre konuşanlarla pek tartışmaya girecek havamda değilim. Anlaşılan hepinizin takımında shaman oynayan var. Oyunu biraz daha öğrensinler bence. Sizde tartışığınız her kişiye l2p demekten kurtulursunuz. sürekli totem yıkma? yıkıyoruz tabiki. Ama adam aksiyona dikmiyor zaten bunları. Alakaya maydonoz yerlere gidip totem atıyor. Target alamıyosun, target için koşup direk dönmen vs. gerekiyor arkalara. Son sözüm: Madem ağlanacak bir sınıf, nasıl oluyorda 2000 ratingden sonra 2 takımdan 1 isi shamanlı. Yada zirvedekiler hep shamanlı takımlar. Hepiniz süper oynayan oyuncularsınız. Shamanın olayları yüzünden ağlayan binlerce insan öküz hiç birşey bilmiyor.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 arenayı geçtim bglerde bile totem koyar koymaz tremoru yokediyolar. hani arkadaş totemi hasar almayan immune bişi zannetmiş önceden heralde gelmiş millete l2p diyo ama kendisi öğrenememiş hala ağlıyor
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Fear şu an hiçbir işe yaramıyor PvPde. Adamı fearladıktan sonra dmg anında fearı bozuyor. Genelde 1.5 saniye 2 saniye belki fearda kalıyorki o sürede adamdan kaçsan kaçamıyorsun dmg verreyim desen zaten kısa süren fear iyice kısalıyor. Diyelimki kaçtın bu sefer meleelerin hepsindeki yakalama hedesi zıplama hedesi vs vs diye zaten gene tepende.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 DadashNik0F arena yapmaya başladığında, ve totemi ayağının dibinde taşımayan shamanlarla oynamaya başladığında yeniden konuşalım.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 pardon ya, yolladıktan sonra gördüm, DadashNik0F isimli arkadaşa yazacaktım. Shamanların totemi yanında gezdirdiğini sanıyor :P.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Totemleri yıkmak dediğin 5-6 saniyeni alan birşey yani tek tuş hepsi yok olsun olmuyor. PvPde de 5 saniye sizi bilmem ama benim için baya önemli bi süre. Heleki bunların ulaşılması zor yerlerde olduğunu düşünürsek daha bile uzun süre totem yıkmak hoş degil.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 neyse ya zamanıma değmez tartışma. benim patch çıkmasının hata olduğunu söyleme nedenim oyunun core mekaniklerinin değişmesi. ağlayan herkese patch çıkarıyorlar.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tremor değişikliği priest ve warrior fearına buff mesela ama. ha tabi patch gereksiz evet, girip bi disc priest oynasaydın pvpde core mekaniklerin eşsiz tadına baksaydın.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iyide koymakta az mana deil ki ayrica surekli pesimizde kosmuyo ki bu totem her gittigin yer ekoyman lzim
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 eksik söyledim. bufflanmalara bişey demiyorum. nerfler gereksiz. artık ne kadar nerfse onlarda.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Sana dengeli geliyor olabilir ama bazı classlar hakkaten çok kuvvetli oldular.
photographer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 her patchten sonra şurda pvp tartışmaları yapılıyor ya...
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Absolut said: Fear şu an hiçbir işe yaramıyor PvPde. Adamı fearladıktan sonra dmg anında fearı bozuyor. Genelde 1.5 saniye 2 saniye belki fearda kalıyorki o sürede adamdan kaçsan kaçamıyorsun dmg verreyim desen zaten kısa süren fear iyice kısalıyor. Diyelimki kaçtın bu sefer meleelerin hepsindeki yakalama hedesi zıplama hedesi vs vs diye zaten gene tepende. Ya sabır.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 BonePART said: iyide koymakta az mana deil ki ayrica surekli pesimizde kosmuyo ki bu totem her gittigin yer ekoyman lzim Fear immunity yetmedi, mobil de olması lazım. Ya sabır.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi şu patch kadar gerekli bir şey yoktu pvp adına. Shaman, warrior, druid, lock changeleri falan tam kararında. Zaten priest buff'ı az bile. Her halde tek saçmalık dk'ya freedom ve stun silme olayının gelmesi oldu. 45sn AMS'li dk'lar artık her burstten kaçabilecekler. Özellikle rmp gibi hayatı stun ve cc olan setuplar ne yapacak merak ediyorum. Shaman'ın totemine gelirsek de, shamanın manası bitmiyordu zaten. Oyundaki en mobile ve mana effincy class olmasının yanında sürekli pulselayan tremor totem falan çok iyiydi. Tabii okudum totemi kırın vs. denmiş de, o totemi koymak kırmaktan 3 kat daha kolay. Ayrıca shamanlar tremor'u fear geleceğini anladıkları anda da koyabiliyorlardı eski mekanikle. Fear'ın ne zaman atılacağını da her halde 1500 ratingi geçen herkes farkedebilir. Kaldı ki blade's edge vs. gibi 3d maplerde o totemler için çok iyi spotlar var. Yıkayım deseniz tunnellenip parçalanıyorsunuz vs.
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 xunn said: BonePART said: iyide koymakta az mana deil ki ayrica surekli pesimizde kosmuyo ki bu totem her gittigin yer ekoyman lzim Fear immunity yetmedi, mobil de olması lazım. Ya sabır. aglama melis
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 DadashNik0F said: neyse ya zamanıma değmez tartışma. benim patch çıkmasının hata olduğunu söyleme nedenim oyunun core mekaniklerinin değişmesi. ağlayan herkese patch çıkarıyorlar. pvp yapan bir disiplin priest olarak, ağlamasa mıydım? 110k hpm var (yeniyim henüz pek gearim var sayılmaz) adam vuruyor 10k 20k ben healliyorum 5k. yine bile ağlamıyordum, ben oynayamıyorum oynayan nasıl oynuyo diye kendimi avutuyordum ama bi yerde de asabım bozulmuyor değil. yani şu duruma ağlanılır demek istediğim.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya tartışma hakkaten gereksiz. şimdi bikaç hafta şamanlar warriorlar druidler ağlıyacak. gene değiştirecekler. gene sıçacaklar oyunun içine. herkes biliyor çok oldu bunlar.
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 priest nasıl olmus priest? merak ettim 2v2 pvp'ye bu classı eklemisler mi? tremor totem konusundaki şahsi görüşüm, combatta sürekli tremor totem patlatmak bunaltıyodu beni, zaten ilgilenilmesi gereken baya şey oluyo, focuslanılması gereken başka şeyler varken sürekli tremor totem savaşı dönmesini pek sevmiyodum.. shadow priest olarak söylüyorum, bizim için kötü olsa da genel olarak fena değil..(büyük ihtimal baya qq'lıycam ama neyse :p)
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @dadash patche gereksiz falan demişsin de.. tamam, düşünceye saygı falan.. 2v2 pvpde priesti sildi adamlar sen ne diyosun gereksiz falan?? değişmesi gerekiyodu çünkü baya bi saçmaydı bunu görememek mümkün değil 6-7k shield oluyodu ki wotlkda bile nerdeyse bu kadar shield vardı.. ufacık sutvivebility yoktu priestte, hatırlıyorum da wotlkda firstvtargetı bırak en son bana dalarlardı şimdi adamar omurilik ile targeta alıyolar başta beni..
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 DadashNik0F said: eksik söyledim. bufflanmalara bişey demiyorum. nerfler gereksiz. artık ne kadar nerfse onlarda. diye düzelttim sonra mesajımı. bunuda 2. kez söylüyorum aynı sayfada.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 warrirolar çok mu dengeliydi mesela? nerflenmesi hata mıydı? ya da feral?
Öne çıkan mesajlar