vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Abi kız bırakmadı bayrağı. Helal olsun, bir kez daha utandım resmen hükümetin tutumundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 spikerler neden Lena'ya atar yaptı ya son 10dk da açtım izledim. konuşma, görüntüleme yasağı falan diyip atıp tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Azeriler yenince biz de yenmiş sayıldık arkadaşlar. Bu arada kızı çok sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kastılar kastılar bu sene aldılar. lan azeriler önceden katıldıklarını destekeleyip piyasaya sokabilseydiler onlar da avrupada çok para kırardı. her sene farklı ve aslında ülke içinde çok aşırı star olmayan birileri ile katılabilmeleri süper bişi. helal olsun. kız elinde türk bayrağı ile koşunca en önde biz kazandık sandım. hatunlar çok tatlıymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 mani said: spikerler neden Lena'ya atar yaptı ya son 10dk da açtım izledim. konuşma, görüntüleme yasağı falan diyip atıp tutuyorlar. bende anlamadım. mega star triplerine girmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu işler tanıtım formuyla yürüyo hangi ülke gidip diger ülkelerde organize olabilirse oyları atıp 1. oluyor bu oylama işini ülkelerin halklarının cok etkiledigi söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 etkinlik sürecinde röportaj, fotograf vermediyse lena ona atarlanmıstır bizim trt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 azerbaycana ne yaptı hükümet ya. hala seviyolar denmiş. ulan tayyip gene ne bok yedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 alman twitter'ında inanılmaz aşağılıyorlar bu arada. özellikle şunu çok gördüm, azerbaycan'ın nerede olduğunu kimse bilmiyo sdf, google'a yazınca da ilk sonuçta bu çıkıyor mahahahah http://www.google.de/search?um=1&hl=de&safe=off&nfpr=1&tbm=isch&sa=X&ei=QQTPTfbrA8zYsgbKzJyxCw&ved=0CDQQBSgA&q=azerbaijan&spell=1&biw=1366&bih=662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 aman o onlarin kendi cahillikleri. hep ayni nane. laf bile anlatmiyorum ben ölelerine artik, tükendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Harry Potter and the Prisoner of Azerbaijan asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 of sdfgh blue'ya da hakkaten yazik oldu ama :( biz tarkani yolluyoz mu eurovision'a, o cikmak istemio zati! http://www.youtube.com/watch?v=Vw9zKZ_OnU4 coolio- gangsta's paradise'a ait ayrica bu melodi. gecen sayfalarda demissiniz de, aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yalnız iyi tanıtım oldu azerbaycan için. bizimkiler kutlamalara çıkmışlar. türk bayrağı açınca millet bunlara tezahürat yapıp alkışlamış sdfsdf beni arayıp dinlettiler falan. "abi adamlar türk bayrağı açınca kurt işareti yapıyor" cümlesi süper sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 @nil demek bende ondan sevmisim sarkiyi anlasildi :p ım not gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 vaniLLe said: coolio- gangsta's paradise'a Stevie Wonder - Past Time Paradise'a ait ayrica bu melodi. gecen sayfalarda demissiniz de, aklima geldi. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Azerilere helal olsun. Diktatör yönetiyor onları da, bizi de. Ama onların diktatörü MİLLİYETÇİ. Tek millet, 2 devlet felsefesi babasından miras çünkü ona. Bizim diktatör ise MİLLET, ULUS, ULUSAL, MİLLİ kelimelerinden nefret eder. Hele Türk kelimesini 9 senede ağzına 8-10 sefer ya almıştır, ya almamıştır. Umarım bizim sanatçılarımız da bir gün Azerilerin MİLLİ konulardaki duyarlılığına sahip olurlar. Azeri kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 oha bilmiyodum, ayip. http://www.dailymotion.com/video/x348tp_stevie-wonder-past-time-paradise_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abi türkler resmen azerbaycana çalışmış bu sene lol seneye organizasyon nasıl olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 çetin abi inan azerbaycan'ı hiç bilmiyorsun sdfsdfsdf @babacum: para bol ya. şimdi aliyev sarayı mı ne yapıyorlar. orada yapabilrler. az kaldı bitimine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 gençliğine ver nil dalton yada yeteri kadar hafif müzik dinlememene ahahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yok be nostaljiyi cok severim, ama bunu atlamisim. stevie wonder ilgimi cekmemisti hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 heydar aliyev kültür merkezi işte 1sene içinde delirip tamamen yeni bi yer de yapabilirler. belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dasaaa said: çetin abi inan azerbaycan'ı hiç bilmiyorsun sdfsdfsdf @babacum: para bol ya. şimdi aliyev sarayı mı ne yapıyorlar. orada yapabilrler. az kaldı bitimine 2 kez gittim Azerbaycan'a ve bizi seviyordu insanlar. Ama son birkaç senede bir şey değiştiyse bilmiyorum dasaa. Yine de TÜRKİYE-AZERBAYCAN kardeşliğine samimiyetle inanıyorlar diye düşünüyorum. Bizimkiler durup dururken Ermenilerle bir şeyler yaptılar, gücendirdiler herifleri ama bilmiyorum tabi son durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ermenilere yanasinca, azeriler kizdi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar