Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eurovision a yuksek sadakat gidiyormuş

Turkceplease

Öne çıkan mesajlar

kastılar kastılar bu sene aldılar.

lan azeriler önceden katıldıklarını destekeleyip piyasaya sokabilseydiler onlar da avrupada çok para kırardı. her sene farklı ve aslında ülke içinde çok aşırı star olmayan birileri ile katılabilmeleri süper bişi.

helal olsun.

kız elinde türk bayrağı ile koşunca en önde biz kazandık sandım.

hatunlar çok tatlıymış bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

alman twitter'ında inanılmaz aşağılıyorlar bu arada. özellikle şunu çok gördüm, azerbaycan'ın nerede olduğunu kimse bilmiyo sdf, google'a yazınca da ilk sonuçta bu çıkıyor mahahahah
http://www.google.de/search?um=1&hl=de&safe=off&nfpr=1&tbm=isch&sa=X&ei=QQTPTfbrA8zYsgbKzJyxCw&ved=0CDQQBSgA&q=azerbaijan&spell=1&biw=1366&bih=662
Sosyal ağlarda paylaş

Azerilere helal olsun. Diktatör yönetiyor onları da, bizi de. Ama onların diktatörü MİLLİYETÇİ. Tek millet, 2 devlet felsefesi babasından miras çünkü ona. Bizim diktatör ise MİLLET, ULUS, ULUSAL, MİLLİ kelimelerinden nefret eder. Hele Türk kelimesini 9 senede ağzına 8-10 sefer ya almıştır, ya almamıştır.

Umarım bizim sanatçılarımız da bir gün Azerilerin MİLLİ konulardaki duyarlılığına sahip olurlar.

Azeri kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

çetin abi inan azerbaycan'ı hiç bilmiyorsun sdfsdfsdf

@babacum: para bol ya. şimdi aliyev sarayı mı ne yapıyorlar. orada yapabilrler. az kaldı bitimine

2 kez gittim Azerbaycan'a ve bizi seviyordu insanlar.
Ama son birkaç senede bir şey değiştiyse bilmiyorum dasaa.
Yine de TÜRKİYE-AZERBAYCAN kardeşliğine samimiyetle inanıyorlar diye düşünüyorum. Bizimkiler durup dururken Ermenilerle bir şeyler yaptılar, gücendirdiler herifleri ama bilmiyorum tabi son durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...