Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Annemin bir öğrencisi var, daha üçüncü sınıfta küçük bir kız. Çok akıllı, iyi yürekli bir çocuk. Sınıfta hiç kavga etmez. Zar zor bulduğu sütlerle, minik yiyecek şeylerle mahalledeki yavru kedileri besler. Notları 90 üzeri genelde. Anneme nasıl gülerek anlatıyormuş iki yavru kedi buldum soğukta donan; aldım, ısıttım, besledim; çok sevimliler diye. Ama kızın yaşamı korkunç, insanın gözlerini yaşartacak kadar. Annesinden dayak yer durur; evdeki durumundan dolayı ders çalışmak, ödev yapmak gibi şeyler çoğunlukla yok, yine de o notları alır. Dayak gecekondusu mahallesinde bile aşırı görünecek bir seviyede. Komşuların söylediğine göre kız kömürlüklere kapatılıyormuş, sırtında sopalar kırılıyormuş, aç kalıyormuş. Ne yapılabilir diye düşünüyorum ama hiçbir şey gelmiyor aklıma. Polis bir şekilde ailenin elinden alsa gideceği yerler bin kat daha kötü. Çalışıp devlet parasız yatılıları kazansa oralarda tecavüze bile uğrayabilir. Başlıkta ne yapılabilir diye sordum ama o kadar berbat bir ülkede yaşıyoruz ki ancak oturulup sarhoş olunabilir sanırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Buna bile troll abi. Helal.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Abi kurumun ismini tam bilmiyorum da, sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu muydu neydi onlara haber verseniz? Polisi arayıp durumu bildirseniz de olabilir onlar arıyorlar sanırım her türlü. Bişi yapmak hiç bişi yapmamaktan daha iyidir her zaman :S
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 sosyal hizmetleri arayıp şikayet et, ailesinin elinden velayetini alın sonra çocuğu evlat edinin
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 çoğcuğu evlat edinin olmazsa kaçırın başkasının kaçırmasından iyidir
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Fistan said: kedilerle ugraşmasın malsın ya
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 DarKRideR said: sosyal hizmetleri arayıp şikayet et, ailesinin elinden velayetini alın sonra çocuğu evlat edinin Ciddi bir önerme ise bu gerçekten çok saçma.
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 nomsaR said: Fistan said: kedilerle ugraşmasın malsın ya hafif bile kalmış bu ifade.
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kömürlüğü ateşe ver kapatamasınlar bi daha
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 O kömürlüğün içinde bu konuyu bile trolllemeye çalışan acınası organizmalar da olduktan sonra neden olmasın?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 duyarlılığı forumdan öğrenecek ya da forumda gösterecek yaşı geçtim. sizi bilemem. ayrıca DarKRideR said: sosyal hizmetleri arayıp şikayet et, ailesinin elinden velayetini alın sonra çocuğu evlat edinin +1 TABİ YERSE
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yemiyor. Yese de 23 yaşında öğrenciye çocuk vermezler.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 şimdi öncelikle, kızın aklı başında bu duruma üzülen akrabaları var mıdır bunu bulmak lazım, teyze hala dayı amca gibi, bunların bu durumdan haberi var mıdır bunu bulmak lazım. anne de baba da ayrı ayrı piskopat mıdır bakmak lazım. eğer baba dayak atıyorsa anneyle, anne dayak atıyorsa babayla bi şekilde bu akrabalar vasıtasıyla görüşüp çare bulmak lazım. aile mevzularına dışarıdan müdaheleyi ancak ya devlet, ya da akrabalar yapabilir, diğer türlü iplemez sizi kimse. Öğretmeni olarak da hafiften araştıralabilir bu mevzu.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yemediği için saçma ya zaten. Kim alabilir böyle ciddi bir sorumluluğu? Lafa gelince herkes konusuyor, ama icraat yok.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 çok kötüymüş gerçekten. polise şikayet etsen bidaha yapma der geri gönderir herhalde, daha üst mecralara şikayet etmek lazım. gerizekalı aileden sorumlu devlet bakanı kafayı eşcinsellere takacağına bu garibanlarla uğraşsa biraz belki birçocğu kurtulur. yine de istersen sosyal hizmetleri arayıp bi bilgi al ama oraya da güvenilmez ya.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Fistan said: kedilerle ugraşmasın hakiki çaşıt
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Fistan said: duyarlılığı forumdan öğrenecek ya da forumda gösterecek yaşı geçtim. sizi bilemem. 30 yaşına gelip 4chan adamı gibi sadece ve sadece trollüyorsan 15 yaşındaki duyarlı çocuktan daha vahimsin
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 herşeye troll diyince troll olmuyor önce bunu bilin bazıları gerçekten fikir ya da görüş olabilir vahimliğim seni ya da başkasını üzmesin ya da germesin. sizi ilgilendirmez.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Kiz adina cok üzüldüm ancak yapabilecegin pek birsey olmasa gerek. O kiz vatana millete hayirli bi evlat olur. fistan gibilerine de söylenecek söz bulamiyorum. Banlanmaz da bunun gibiler.
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Dennis said: O kömürlüğün içinde bu konuyu bile trolllemeye çalışan acınası organizmalar da olduktan sonra neden olmasın? artislik yapma lan
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Fistan said: herşeye troll diyince troll olmuyor önce bunu bilin bazıları gerçekten fikir ya da görüş olabilir vahimliğim seni ya da başkasını üzmesin ya da germesin. sizi ilgilendirmez. sen bildiğin malsın ya. böyle acaba şöyle mi demek istedi böyle mi durumları falan yok dümdüz malsın yani.
Öne çıkan mesajlar