Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızından Ayrılmak İçin Annesiyle Yattı!


xunn

Öne çıkan mesajlar

Başlığa gel, allaam sana geliyorum.


“Beni bırak diyen” sevgilisinin annesiyle ilişkiye girip, bu ilişkiyi yayma tehdidiyle şantaj yaptığı iddia edilen genç gözaltına alındı.

ANTALYA’da Finike İlçesi’nde annesiyle oturan 18 yaşındaki E.S. ile Antalya’da oturan işsiz Şafak M. (19) internette tanıştı ve bir süre sonra sevgili oldu. Genç kız, babasından boşanmış olan annesi H.K. (38) ile birlikte Antalya’ya gelerek Şafak M. ile buluştu. Evlilik düşünen E.S. ile annesi, işsiz genci beğenmedi ve Finike’ye döndü.

Şafak M., daha sonra telefonla arayarak aileyi rahatsız etmeye başladı. Şafak M. ile görüşen H.K., kızını rahat bırakması karşılığında cinsel ilişkiye girebileceğini söyledi. Antalya’ya gelen anne, Konyaaltı’ndaki bir pansiyonda gençle cinsel ilişkiye girdikten sonra Finike’ye döndü. (Why you gotta be so mad?)

Kısa süre sonra Şafak M. telefonla aradığı kadına sanal seks önerdi. Anne H.K. istemediğini söyleyince Şafak M. ilişkiye girdiklerini kızına söyleme tehdidinde bulundu. Çaresiz kadın, telefonda zoraki sanal seks yaptı. Şafak M. seks içerikli konuşmaları telefona kaydetti. Daha sonra anneyi arayan genç, kendisine para göndermesini istedi.

H.K. 4 bin TL gönderdi. Ancak şüpheli genç 10 bin TL daha isteyince H.K polise başvurdu. Gözaltına alınan zanlının telefonunda sanal seks konuşmalarının kaydı bulundu.



http://haber.gazetevatan.com/boyle-santaj-gorulmedi/349906/1/Gundem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...