Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Gibi birşey yapsaydık ya bu sene de, geçen sene yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben de böyle bişi istiyordum. iyi oldu bu topic. çok fazla anime izlemedim, bazılarını bu hafta izliycem, beğendiklerimi yazayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 2010'da neredeyse hiç anime izlemedim. Güzel şeyleri yazım da izleyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AldouxHuxley Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 2010 un best of all topics adayını açıklıyorum: AHMET ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Abi 2010 sezonu önemli değil, 2010'da biten animeleri de biz ödüllendiriyoruz burda, seriler falan. Geçen sene KnK falan vardı mesela değerlendirmede. Bu sene Gintama diye spam yapmak istiyorum o yüzden açtım başlığı :) Gerçi Gintama'nın ki sezon arası deyip değerlendirmeye almayabiliriz de. Virüs ayarla bişiyler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 inanılmaz yoğunum ne yazıkki, zamanı olan bir arkadaş varsa hazırlasın bende destek vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben geçen seneki nankörlüklerden sonra tövbe ettim hem burada hem bilg oyunlarında. zaten 10 kişinin oy atıp, 5 kişinin bir ay süren oylama bittikten bir gün sonra damlayıp "ama hemen kapamışınız oylamayı yauf" feveranı her yıl tekrarlanıyorken anlamı kalmamıştı. 2009 katılımı, 2007 katılımından çok daha azdı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 zaten güzel anime yoktu bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 The World God Only Knows fena degildi baymadan izledim.7/10 Nurarihyon güzel gibi çizimler haric konu aslında hafif bleach tarzı 6/10 index'de fena degil su sıra 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tebrikler, hicbirinin adi yazmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 He editi bekliyeydin 30sn dayanamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hizli olmayan kaybeder dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 İndex konusunda seninle aynı düşünmüyorum inanılmaz sıkıldım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 katanagatari 10/10 her bölümünü eğlenerek izledim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Oce4n said: katanagatari 10/10 her bölümünü eğlenerek izledim ben... Biraz bilgi verebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 katanagatari http://cdn.myanimelist.net/images/anime/9/15123l.jpg normali 13 bölüm olması gerekirken 1 bölümü tamamen yok ortada. 12 bölüm yani toplamda. Ayda bir çıkarttılar bölümleri. 45er dakikalık bölümler var yani. çoğu kişi animenin türünden çiziminden beğenmeyebilir ama kayda değer bir finali var bence. kısaca hikayesi: edo zamanında geçen bir anime. 12 tane efsanevi kılıç var. bunları toplamaya çalışıyo başroldekiler... ve evet The World God Only Knows da bu senenin kaliteli diyebildiğim yapımlarından biriydi. 8,1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 2010 en iyi açılış belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 SAM VAN VAN VAN SAM VAN VAN VAN SAM VAN VAN VAN SAM VANVAN ELSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 İzlediğim tek seri 2010'dan Ore no Imouto. Katanagatari indirdim şimdi, ona başlayacağım bu gece. Başka tavsiyesi olan var mı? Crunchyroll premium var bir aylık. Android programıyla oradan da izliyorum hep. Orada bulunması büyük, büyük bir bonus olur benim için. Demon King Daimao'ya başlayıp yarım bıraktım bir de. Harem (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hakuto no ken izliyorum ben su anda http://flabslapper.files.wordpress.com/2010/01/hokuto_kenshiro01.jpg?w=460&h=622 you are already dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 GERGE said: İzlediğim tek seri 2010'dan Ore no Imouto. Katanagatari indirdim şimdi, ona başlayacağım bu gece. Başka tavsiyesi olan var mı? Crunchyroll premium var bir aylık. Android programıyla oradan da izliyorum hep. Orada bulunması büyük, büyük bir bonus olur benim için. Demon King Daimao'ya başlayıp yarım bıraktım bir de. Harem (td) nasıl ya sıfır konuyla tamamiyle otaku pandering fanservice anime izleyip korona ya laf mı attın şimdi sen http://blog.seiha.org/images2/demon3/demon3_8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Demon King Daimao çok güzeldi ya.Ecchi ama izlediğim en güzel ecchiydi çok eğlendim izlerken özellikle korone (tu) Şu working i bulamadım nerden edinebilirim link falan versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Haremi haz etmiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 şu katanagatari ore no imouto'yu aldım bakalım listeye. bc2'den fırsat bulursam izliyecem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hadi ya bende seni ağır negimacı sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar