Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Best of 2010

Fortuna

Öne çıkan mesajlar

Abi 2010 sezonu önemli değil, 2010'da biten animeleri de biz ödüllendiriyoruz burda, seriler falan. Geçen sene KnK falan vardı mesela değerlendirmede. Bu sene Gintama diye spam yapmak istiyorum o yüzden açtım başlığı :) Gerçi Gintama'nın ki sezon arası deyip değerlendirmeye almayabiliriz de.

Virüs ayarla bişiyler pls.
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen seneki nankörlüklerden sonra tövbe ettim hem burada hem bilg oyunlarında. zaten 10 kişinin oy atıp, 5 kişinin bir ay süren oylama bittikten bir gün sonra damlayıp "ama hemen kapamışınız oylamayı yauf" feveranı her yıl tekrarlanıyorken anlamı kalmamıştı. 2009 katılımı, 2007 katılımından çok daha azdı hem.
Sosyal ağlarda paylaş

katanagatari

http://cdn.myanimelist.net/images/anime/9/15123l.jpg
normali 13 bölüm olması gerekirken 1 bölümü tamamen yok ortada. 12 bölüm yani toplamda.
Ayda bir çıkarttılar bölümleri. 45er dakikalık bölümler var yani. çoğu kişi animenin türünden çiziminden beğenmeyebilir ama kayda değer bir finali var bence.

kısaca hikayesi: edo zamanında geçen bir anime. 12 tane efsanevi kılıç var. bunları toplamaya çalışıyo başroldekiler...

ve evet The World God Only Knows da bu senenin kaliteli diyebildiğim yapımlarından biriydi. 8,1/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İzlediğim tek seri 2010'dan Ore no Imouto. Katanagatari indirdim şimdi, ona başlayacağım bu gece.

Başka tavsiyesi olan var mı? Crunchyroll premium var bir aylık. Android programıyla oradan da izliyorum hep. Orada bulunması büyük, büyük bir bonus olur benim için.

Demon King Daimao'ya başlayıp yarım bıraktım bir de. Harem (td)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

İzlediğim tek seri 2010'dan Ore no Imouto. Katanagatari indirdim şimdi, ona başlayacağım bu gece.

Başka tavsiyesi olan var mı? Crunchyroll premium var bir aylık. Android programıyla oradan da izliyorum hep. Orada bulunması büyük, büyük bir bonus olur benim için.

Demon King Daimao'ya başlayıp yarım bıraktım bir de. Harem (td)

nasıl ya
sıfır konuyla tamamiyle otaku pandering fanservice anime izleyip korona ya laf mı attın şimdi sen

http://blog.seiha.org/images2/demon3/demon3_8.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...