Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Falling Skies

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır dunya itin götune kaçmış, uzaylılar ufak bebeleri seks köleleri yapıyor başrol oyuncunun bebesi ama bana doğum günü partisi yapmadınız diye ağlıyor dk 10.

böyle senaryoyu neyse ya
Mesaj tarihi:
nasıl acıdın uzaylıya görmedin mi dünyanın içine etmişler çatır çatır doğruyorlar insanları..
ama ilerki bölümlerde çok farklı şeyler olur gibi düşünüyorum ben belki o uzaylılar insandır uzaylıya dönüştürme gibi garip garip şeyler... ama heyecanlanacağı kesin şuan yorum yapmak için çok erken dizi hakkında
Mesaj tarihi:
aile geyikleri bu dizilerde ne bayık lan..

v'de de bunda da sanki tamer karadağlı, pınar altuğ in sci-fi izliyormuşum gibi geliyor.

hatta ilk bölümden aile, çocuk vs öldürme imkanın olsa dizi kurtulur gerçekten

mesela köpeğe giden çocuk.. bırak ölsün işte.
o sf'yi yazanı doğrudan vur hatta. daha bile doğru bi karar.

Mesaj tarihi:
uzaylılar direk run uodaki asid bırakan örümcekimsi şeyer vardı ya onlar ahaha

dizi kötü gibi hakkaten ama bikaç bölüm şans tanımak lzm

bu tarz başka dizi yok .event vardı tam çerezlik olmustu bitirdiler.fringe baydık.flashforward bitti falan
Mesaj tarihi:
abi sizde oldurdunuz yani. dizi hem tnt'nin dizisi hemde dikkat etmediniz ama yaz sezonu dizisi. daha pilot izleyip karakter gelisimi felan sormak abuk duruyor. bikac bolum gecsin o zaman belli olur.
Mesaj tarihi:
abi direk dizi kendi içinde spoiler çakıyor.Yok insanlar robot yaparken kendilerine benzeyecek şekilde iki bacaklı olarak üretirler.Neden zuzaylılar kendileri gibi altı bacaklı yapmamışlar iki bacaklı yapmışlar.Kaçırılan çocukların akıbeti daha dizinin ilk bölümünde ortaya çıkmuş oldu.
Mesaj tarihi:
dizisizlikten izledim de çok kötü lan harbiden. çoğu yerde "hadi lan ama ya" dedirtti. ilerleyen bölümlerde belki toparlar da yaz dizisi işte çok bişi beklememek lazım.
Mesaj tarihi:
valla dizinin ilk 2 bölümünü eldeki dizi çabuk elden çıksın diye yayınladılarsa ne ala. yok tanıtım politikamız sizi iğrençlikten overdose etmek üzerine kuruluydu diyorlar yuh yani.

bi de bunun reklamını yaptılar baba sene boyunca, yanılıyor muyum?

reklama kasacaklarına senaryoya kassalarmış keşke..
Mesaj tarihi:
ilk bolumde 300 er kisi gunduz gozu laylaylom seklinde yer degistirirken biraktim.. yuh yani bari gece kanallardan falan gidin, bu derece gelismis bir uzayli seni yakalamazmi yahu :)
Mesaj tarihi:
Ne hevesle beklemiştim.Sırf başladık bir kere diye izlicez işte.İzlemesem bu sefer ilerki zamanlarda yorumlarda görücem coştu dizi 7.bölümden sonra veya 2.sezondan sonra gibi iletiler.Hayde meraktan arka arkaya izle işin yoksa :)
Mesaj tarihi:
Cidden çok kötü. Ucuz aile melodramı lan resmen. Bide iğrenç müzikleri var yavaşşş yavaşşş, boktan bi piano geçiyo arkada, şuna harcadıkları parayı bi hayır kurumuna harcasalarmış.
  • Yeni Oluştur...