Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hayır dunya itin götune kaçmış, uzaylılar ufak bebeleri seks köleleri yapıyor başrol oyuncunun bebesi ama bana doğum günü partisi yapmadınız diye ağlıyor dk 10. böyle senaryoyu neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 haha güzel dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çooook kötü kalite dizi uzaylıları düşman yapmayan bişey çıksa hollywood'dan zaten işte o zaman dünyanın sonu gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 baya oldu cikali onlar, sonu gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 uzaylılar dost olursa kimi öldürücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 uzaylılarla anlaşıp birbirimizi tabiki... kazanan yine uzaylılar kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Uzaylıyı markette vurduklarında acıdım ya. Garibim, "neden geldim ki bu dünyaya" der gibi bakıyodu. :( Dizi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nasıl acıdın uzaylıya görmedin mi dünyanın içine etmişler çatır çatır doğruyorlar insanları.. ama ilerki bölümlerde çok farklı şeyler olur gibi düşünüyorum ben belki o uzaylılar insandır uzaylıya dönüştürme gibi garip garip şeyler... ama heyecanlanacağı kesin şuan yorum yapmak için çok erken dizi hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ''cueball thought he was better cuz he brought chocolate'' muabbeti çok iyiydi buarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aile geyikleri bu dizilerde ne bayık lan.. v'de de bunda da sanki tamer karadağlı, pınar altuğ in sci-fi izliyormuşum gibi geliyor. hatta ilk bölümden aile, çocuk vs öldürme imkanın olsa dizi kurtulur gerçekten mesela köpeğe giden çocuk.. bırak ölsün işte. o sf'yi yazanı doğrudan vur hatta. daha bile doğru bi karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 uzaylılar direk run uodaki asid bırakan örümcekimsi şeyer vardı ya onlar ahaha dizi kötü gibi hakkaten ama bikaç bölüm şans tanımak lzm bu tarz başka dizi yok .event vardı tam çerezlik olmustu bitirdiler.fringe baydık.flashforward bitti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi sizde oldurdunuz yani. dizi hem tnt'nin dizisi hemde dikkat etmediniz ama yaz sezonu dizisi. daha pilot izleyip karakter gelisimi felan sormak abuk duruyor. bikac bolum gecsin o zaman belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 daha izlemedim ama game of thrones'dan sonra hiçbir dizi istediğim etkiyi bırakamıyo bende. oz'a falan başlasam bari. o keser anca beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi direk dizi kendi içinde spoiler çakıyor.Yok insanlar robot yaparken kendilerine benzeyecek şekilde iki bacaklı olarak üretirler.Neden zuzaylılar kendileri gibi altı bacaklı yapmamışlar iki bacaklı yapmışlar.Kaçırılan çocukların akıbeti daha dizinin ilk bölümünde ortaya çıkmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 soul haklı kesin öyle olucak, zaten ölurken 5 dk boyunca acıtasyon yapmalarından belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kesin bir anne yada baba mekanik öldürünce kendi çocuguna kıydığının farkına vardığı acıtasyon yüklü bir sahne olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dizisizlikten izledim de çok kötü lan harbiden. çoğu yerde "hadi lan ama ya" dedirtti. ilerleyen bölümlerde belki toparlar da yaz dizisi işte çok bişi beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 valla dizinin ilk 2 bölümünü eldeki dizi çabuk elden çıksın diye yayınladılarsa ne ala. yok tanıtım politikamız sizi iğrençlikten overdose etmek üzerine kuruluydu diyorlar yuh yani. bi de bunun reklamını yaptılar baba sene boyunca, yanılıyor muyum? reklama kasacaklarına senaryoya kassalarmış keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ilk bolumde 300 er kisi gunduz gozu laylaylom seklinde yer degistirirken biraktim.. yuh yani bari gece kanallardan falan gidin, bu derece gelismis bir uzayli seni yakalamazmi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Çok kötü ya. Bu senoryoyu kim yazmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 of 3. bölümde 20:55-21:45 arası ahaha muhteşem ya. komple bölüm de rezalet zaten o ayrı... ilk bölümü izleyip silmiştim, bunu da öle yapıcam, daha da indirmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ne hevesle beklemiştim.Sırf başladık bir kere diye izlicez işte.İzlemesem bu sefer ilerki zamanlarda yorumlarda görücem coştu dizi 7.bölümden sonra veya 2.sezondan sonra gibi iletiler.Hayde meraktan arka arkaya izle işin yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Cidden çok kötü. Ucuz aile melodramı lan resmen. Bide iğrenç müzikleri var yavaşşş yavaşşş, boktan bi piano geçiyo arkada, şuna harcadıkları parayı bi hayır kurumuna harcasalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ulan baya merak ettiğim bi diziydi resmen soğudum tek bölüm izleyemeden pfffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya bakalım belki event gibi bi düzelme yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar