DeaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Olay tamamen olman gereken yerde olmadığından kaynaklanıyor olabilir. Veya adrenalin eksikliğide böyle düşündürebilir insanı. Veya bunalmışsındır. Buna yabancılaşma deniliyor. Çözümü ilaçlarda vs araman çok mantıksızca. Bir kaç kısa vadeli öneri yapayım ilk başta. Mümkün olduğu kadar izlediğin film/dizi sayısını azalt geçici süreliğine. Sinemanın temel hilesi izleyiciye gerçekliği kaybettirip, olayın akışına katılmasını sağlamaktır. İnsan ne kadar çok film/dizi izledikçe kendinide farkında olmadan öyle şekillendirir. Bu yüzden insanın beklentileri, kendi gerçeğiyle ve çevresiyle çatışma içine girer. Böyle durumda beklentilerin gerçekleşmeyince derin bir depresyona girebilirsin. Boşunamı hollywood o kadar savaş filmi çekiyor ;) Metafizik zımbırtılara asla inanmayan biri olmama rağmen şuna inanırım; herkes bu hayata bir amaç uğruna gelir. Sorunun burada da olabilir. Ya gerçekten olman gereken şey değilsindir, yapman gereken şeyleri yapmıyorsundur, başkalarının istediği şeysindir ya da daha ne olman gerektiğinin ne yapman gerektiğinin farkına varamamışsındır. Zaten herkesin istediği şeylere sahipken.. gibi bir cümle kurmuşsun. Sorun senin ne istediğin? Modern yaşamın mal psikologları yürüyün, aktivite yapın, alışveriş yapın, küçük şeyler vs. vs. derler. Tüketim toplumuda bu boşluğu bunları yaparak ve alışveriş yaparak geçirdiğini sanır. Bir kere bunları gözün kapalı red et. Sorun belkide amaçladığın şeyleri gerçekleştirmenin sonrasında oluşan boşluktan kaynaklanıyorda olabilir. Ya da gerçekleştirememenden. Yaşadığın çevreyi keşfedebilir, ona göre uyum sağlayabilirsin. Sorunun toplumla çatışmandan da kaynaklanıyor olabilir. Kendini izole etmiş olabilirsin toplumdan. Bu arada bu yaşadıkların ergen şeysi değil, en kral trollün bile yaşadığı durumlar. Ha birde unutmadan, şöyle bir öneride sunabilirim. Boşluk, melankoli, acı bunlardan da zevk alabilirsin istersen. Bunla iyi gider: http://www.youtube.com/watch?v=ZMW8uVTDXKM&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kermit said: dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _* herkesin özendiği hayat ne zamandan bu yana; starbucksta 7/24 oturup, aşırı tiki olup sıçtığım bok bile marka olsun deyip, hiç görmemişler gibi istanbula gelip onu bunu yaptım diye sağa sola duyurmakmı oldu. abı 7/24 patide, ne starbucksı. keşke oyle olsa da şu patiye girdigimizde saçma sapan şeyler gormesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 said: Yaşadığın çevreyi keşfedebilir, ona göre uyum sağlayabilirsin meali: kmauflaj kıyafeti giyip doğayla bütünleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _* off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aquila said: dylanN said: Dasaaa kutum bos ;) bi alci atar oraya dasa, sonra mala vurur, doldurur. abiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 * Ve yandaki zenci sorar * Herkesin özendiği hayat ? Lanet olsun dostum, daha önce neden söylemedin bu canavarın senin olduğunu. İlgili fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Olunmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 http://img88.imageshack.us/img88/3410/13669181054892987697287.jpg Haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bu arada herkesin özendiği hayat matama falan değil miydi yaw.. olmadı trasty.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 insan hayatina ozenmiyourm ben, aslan filan olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ne oluyor bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 "roket adam" said: Nasıl geçiyor hocam bu? panpa cod oynamaya devam et uyuşturur bi eheh:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 "roket adam" said: Nasıl geçiyor hocam bu? masadan kalkma ve dinle. hatta dinleme, yalnızca bekle. hatta bekleme bile, kesinlikle sessiz ve yalnız ol. dünya, maskesini düşüresin diye, gelip kendini sunacaktır sana, başka türlü olmaz; kendinden geçmiş bir halde eğilecektir önünde. demiş kafka amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Herkesin özendiği kelimesine fazla takılmayın. Herkesin özendiği falan yok zaten, gıpta eden var bir hayli. COD oynamak beyni uyuşturuyor, sosyal yeteneklerini tamamen kaybediyorsun pc başında durdukça. Beklemek çok sıkıcı. Bir şeyler yapasım da yok. Kendime şaşırıyorum yani, hayatımın hiç bi döneminde bir şeyler yapmak için bu kadar fırsatım olmamıştı ve hayatımın hiç bi döneminde bu kadar hiç bir şey yapmamak gelmemişti içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben topice konsantre olamadım neydi senin sorunun? 5 sayfadaki katettigin mesfe ve bastan sona pls i can help you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 biraz da yararsız ve boş hallere gir, kimseye zararı olmaz yeterince yararlı şeyler yapmadın mı zaten hayatın boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 benden daha fazla yararlı şeyler yapmıştır ama ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 eee ne demis sair: seversen olur kolpa sevmessen olur pompa ertesi gun aramazsa kimse olursun sızdırmaz conta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dostoyevski - yeraltından notlar'ı oku sonrası allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bittus said: kermit said: dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _* herkesin özendiği hayat ne zamandan bu yana; starbucksta 7/24 oturup, aşırı tiki olup sıçtığım bok bile marka olsun deyip, hiç görmemişler gibi istanbula gelip onu bunu yaptım diye sağa sola duyurmakmı oldu. abı 7/24 patide, ne starbucksı. keşke oyle olsa da şu patiye girdigimizde saçma sapan şeyler gormesek.oppsss yanlış oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 cekinme lucifel, soyle ne soyleyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yok cekinmiyorum zaten bu topiğe mesaj atmıyacaktım o yüzden yanlış oldu,yoksa kimden çekinicem ki söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 forçen said: http://img88.imageshack.us/img88/3410/13669181054892987697287.jpg Haters gonna hate. Forçen değil forçan diye okunur o, newfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Olm bak hala. Hele son 10 gündür akşam 7 de kalkıp sabah 6 da yatıyorum. Uykum gelsin diye bütün gece COD, Solitarie, Spider Solitarie, Freecell, Chess Titans, Airport Mania First Flight (acer laptoplarla gelen çocuklar için yapılmış hava kontrolör oyunu) vesaire hepsini oynadım, COD4MW2 oynadım, PDF okudum bir sürü, müzik dinledim, şınav çektim, duş aldım, çamaşırları yıkadım, ütüledim, resimlere baktım, yurdun wireless'ini kırdım - wifinin sahibi 3dk içinde kapıma geldi, vesaire, vesaire. Yok arkadaş, akşam 7 uyanış, sabah 7 yatış. Sınav mınav yalan oluyo haliyle, okul da yok. Yapıcak bişi de yok, insan da yok işin kötüsü. Bayaa ıssız bi yerdeyim. Böyle hayattan soğudum resmen. Help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar