Bittus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylan kusura bakma ama cok bossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dasaaa said: yazarım cosmo'da.. vuhuu :)-D demek o başlıklar sendendi artık daha bir ilgiyle okuyacağım..hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ohh bittus canim gercekten benim bos olmamla alakali ilgi ve alakanla ne kadar dolu bir insan oldugunu hepimize kanitladin tatlim. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi topic roketadamın ergen şeysi dağıtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylanN said: Ohh bittus canim gercekten benim bos olmamla alakali ilgi ve alakanla ne kadar dolu bir insan oldugunu hepimize kanitladin tatlim. Tebrikler. evet bu ilkokul 3 argumanin ile herkes bu sekilde dusunuyordur su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylanN said: Dasaaa kutum bos ;) bi alci atar oraya dasa, sonra mala vurur, doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylan albume yeni ayak uyduruyodu, album dısında örselenmesi hoş olmadı. yuvana geri gel dylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 saat 4:48i gosterirken design pattern kitabi okuyorum, evet cok ozenilecek bir hayatim var kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aşık ol hayatın anlam kazansın ;) onun dışında ne biliim git bi kursa yazıl, ben ne zaman öyle mutsuzlaşsam daha doğrusu mutlulukla mutsuzluk arası bi boşluğa düşsem bi kursa falan gidiorum, yeni insanlarla tanışmaya çalısıyorum. Farklı insanlar, farklı hayatlar tanımak iyi geliyor bence =) hemde kendimi geliştirmeye, yeni şeyler öğrenmeye çalısıyorum, sonra zaten boşluk hissi geçiyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 synthesizer said: dylan albume yeni ayak uyduruyodu, album dısında örselenmesi hoş olmadı. yuvana geri gel dylan Ac kollarini.. sicak yuvamizi ben de ozledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Olur öyle geçicidir. Her yaşta olurda gençken o dönemde o boşluğu doldurmak için yapılan hataların telafisi daha kolay oluyor. Kendin söylüyorsun anı yaşayamamaktan dolayı daha da dertleniyorsun. Bırak birazda boşluk olsun belki oda anın getirdiği bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/27eadfcb-5374-4694-b398-ec3d05abaaa9_c5045.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 reyou said: http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/27eadfcb-5374-4694-b398-ec3d05abaaa9_c5045.jpg bende bunu bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _* herkesin özendiği hayat ne zamandan bu yana; starbucksta 7/24 oturup, aşırı tiki olup sıçtığım bok bile marka olsun deyip, hiç görmemişler gibi istanbula gelip onu bunu yaptım diye sağa sola duyurmakmı oldu. yokluğumuzda pati abazaları seni baya kaldırmışlar ya. ^_^ ^^_^^ o_O :D:D:D:D smilelerde ekleyim neşeli görüneyim sinirliyim ama dış dünyaya yansıtmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kermit said: herkesin özendiği hayat ne zamandan bu yana; starbucksta 7/24 oturup, aşırı tiki olup sıçtığım bok bile marka olsun deyip, hiç görmemişler gibi istan... vay, vay, vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kermit said: dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _* herkesin özendiği hayat ne zamandan bu yana; starbucksta 7/24 oturup, aşırı tiki olup sıçtığım bok bile marka olsun deyip, hiç görmemişler gibi istanbula gelip onu bunu yaptım diye sağa sola duyurmakmı oldu. yokluğumuzda pati abazaları seni baya kaldırmışlar ya. ^_^ ^^_^^ o_O :D:D:D:D smilelerde ekleyim neşeli görüneyim sinirliyim ama dış dünyaya yansıtmayayım.yapma bunu kermit yapma bunu.gene sinirlenmişsin dostum ama kontrollü bir sinir olmuş smileylerle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kaynımda da var.aynı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ----> amaç edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 senko said: saat 4:48i gosterirken design pattern kitabi okuyorum, evet cok ozenilecek bir hayatim var kahretsin. OMG GELECEKTEN MSG ATTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 LucifeL said: kermit said: dylanN said: Hey bir saniye. Herkesin ozendigi bir hayat yasiyorum ama mutsuz degilim Roketadam beni takip et dostum - _* herkesin özendiği hayat ne zamandan bu yana; starbucksta 7/24 oturup, aşırı tiki olup sıçtığım bok bile marka olsun deyip, hiç görmemişler gibi istanbula gelip onu bunu yaptım diye sağa sola duyurmakmı oldu. yokluğumuzda pati abazaları seni baya kaldırmışlar ya. ^_^ ^^_^^ o_O :D:D:D:D smilelerde ekleyim neşeli görüneyim sinirliyim ama dış dünyaya yansıtmayayım. yapma bunu kermit yapma bunu.gene sinirlenmişsin dostum ama kontrollü bir sinir olmuş smileylerle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 alakalı mesajlar için teşekkür ederim. beni en çok reyou'nun ilaç önerisi düşündürttü (bisiktirol'dan bahsediyorum sdfkjs) adam haklı biraz yani. dylan'ın da üstüne niye bu kadar gidiyosunuz anlamadım, çok saçma işler yapıyosunuz ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 "roket adam" said: dylan'ın da üstüne niye bu kadar gidiyosunuz anlamadım, çok saçma işler yapıyosunuz ne bileyim. ooo bu laf üzerine kaptın msni hadi iyisin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 "roket adam" said: dylan'ın da üstüne niye bu kadar gidiyosunuz anlamadım, çok saçma işler yapıyosunuz ne bileyim.roket bodyguard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar