goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 artık bununla yüzleştik ya ecele faydası yok. sikmişim zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 On 02.05.2017 at 07:55, sostizm dedi ki: Hiç CS oynamadım ben. Hep böyle bi bişey mi kaçırdım hissi yaşarım CS muhabbeti döndüğünde. hala oynamadın mı? ben de 23 yıldır oynuyorum şu boktan oynunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 On 06.06.2017 at 23:55, Rewendor dedi ki: Şurada bahsedilen haritaların çoğu hala bana "yeni haritalar" geliyor CS için, bi 10 senedir oynamamamın da etkisi var heralde. Bunlar ne ara unutuldu diyorum, sonra aynada kırlaşmış saçları görüyorum. Beta 5.1'de başlayınca oyuna normal tabii. 5.2 dönemi turk.net serverlarının harita sırası bile hala aklımda, ezberimde: militia dust siege progidy docks nuke assault train arada servera admin girerdi de farklı map açtırırdık. Facility, Iraq falan. Aha bu listeyi unutmuşum, okuyunca tekrar hatırladım. 2017'de yazmışım bu mesajı. Son 5 senede korkunç yaşlandım ya. Kendimi tanıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 On 02.05.2017 at 01:17, goldbären dedi ki: arıyom lan arıyor musun, aranıyor musun hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 sana ne lazım? ne arıyorsun? @goldbären Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 yerde sadece kolt ve keleslerin ve yukarda kosede awp nin oldugu harita en iyisi ya da poolday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar