Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

al iste kirdin kirdin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o dillde diskoda naaptınız. okadar iğprenç ve komik ne yapılır diskoda. okadar iğrenç ve gülünç şeyler yaptıınıza göre yaş kaç merak ettim. sen bence kızı,sırf diskoda iğrenç ve gülünç şeyler yaptıından utandıın için ve kızı da her gördüünde o anların aklaına geldii için istemiyosun. tiksiniosun ama aslında kızdan diil kendinden tiksiniosun.

pskikolog ücreti için hesap no:
541641 58454 96 GARANTİ BANK AŞ - realmayorka şubesi
Mesaj tarihi:
said:
kiz sisman degil ama guzelde degil, en fazla 6/10

chubbylover

said:
stalkervari hareketler bunlar hep, fazla uzatmamak lazim ay aman kirmiyim kafasina. bugün is yerine gelen yarin..

dişçiye gittiğinde bile takip eder..

edebilir.

ayakları varsa yapabilir bunu yani. düşününce tekerlekli sandalye ile takip etmesi komik oluyor.. bi düşünsene..

yolda yürürkene arkanı kolla mayk
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

fazla abartmışsın şampiyon.

gidecektin ev partisine, orda iki lak lak, sonra daya nereye dayarsan... muhabbeti.

buna da kız beğendiremiyoruz. kız görmüş beğenmiş işte alla alla.
Mesaj tarihi:
abi bir olayı bu kadar abartan ve birşey yapmıs gibi yazan adam görmemiştim

hani resmen karılar peşiimi bırakmıyor sıkıldım özetli bir yazı olmus ahhaha

gezmişsin tozmuşsun kız düşürmüşün işine baksana niye sızlanıp aglıyorsun

so gay
Mesaj tarihi:
Red said:

abi bir olayı bu kadar abartan ve birşey yapmıs gibi yazan adam görmemiştim

hani resmen karılar peşiimi bırakmıyor sıkıldım özetli bir yazı olmus ahhaha

gezmişsin tozmuşsun kız düşürmüşün işine baksana niye sızlanıp aglıyorsun

so gay

ahahaha red iyi özetlemiş :D hacı karı kızla işin olmasın bize kız borokmoyocon.
Mesaj tarihi:
arkadaşıyla tanıştıran anasıyla da tanıştırır. bir iş çıkışında da annesini getirip işte bu benim evleneceğim adam derken bir de bakmışsın nikah masasındasın. evet, yapabilir bunu. şimdiden tebrikler:)-D
Mesaj tarihi:
ulan şu topikteki her yoruma sesli güldüm evet sesli sesli anıra anıra güldüm. Başka yerde böyle tepkiler yok arkadaş süpersiniz ya ne diyim batiler, bitane vardı nabmış ağzından mı öbmüş diyo hey allam çıldırr :D:D
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

said:
abi nedir benim bu kizlardan cektigim,

gerçekten de konu açtıracak kadar büyük bir problem. sana nasıl yardımcı olabiliriz? kızları oyalayalım sen kaç

hahahah
  • Yeni Oluştur...