wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Beybabası yannış yabmış. Direk başka yerine sıkarım diye tehdit etmeliymiş. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 o dillde diskoda naaptınız. okadar iğprenç ve komik ne yapılır diskoda. okadar iğrenç ve gülünç şeyler yaptıınıza göre yaş kaç merak ettim. sen bence kızı,sırf diskoda iğrenç ve gülünç şeyler yaptıından utandıın için ve kızı da her gördüünde o anların aklaına geldii için istemiyosun. tiksiniosun ama aslında kızdan diil kendinden tiksiniosun. pskikolog ücreti için hesap no: 541641 58454 96 GARANTİ BANK AŞ - realmayorka şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 said: kiz sisman degil ama guzelde degil, en fazla 6/10 chubbylover said: stalkervari hareketler bunlar hep, fazla uzatmamak lazim ay aman kirmiyim kafasina. bugün is yerine gelen yarin.. dişçiye gittiğinde bile takip eder.. edebilir. ayakları varsa yapabilir bunu yani. düşününce tekerlekli sandalye ile takip etmesi komik oluyor.. bi düşünsene.. yolda yürürkene arkanı kolla mayk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 SOLOM YOKOSOKLO ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Leopar, bi resim koyda görelim ne issin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: fazla abartmışsın şampiyon. gidecektin ev partisine, orda iki lak lak, sonra daya nereye dayarsan... muhabbeti. buna da kız beğendiremiyoruz. kız görmüş beğenmiş işte alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj: 1337 ow yea man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Marveloth said: Leopar, bi resim koyda görelim ne issin sen. aklıma şu geldi: said: Ata Demirer: niye, vercen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 said: abi nedir benim bu kizlardan cektigim, gerçekten de konu açtıracak kadar büyük bir problem. sana nasıl yardımcı olabiliriz? kızları oyalayalım sen kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi bir olayı bu kadar abartan ve birşey yapmıs gibi yazan adam görmemiştim hani resmen karılar peşiimi bırakmıyor sıkıldım özetli bir yazı olmus ahhaha gezmişsin tozmuşsun kız düşürmüşün işine baksana niye sızlanıp aglıyorsun so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yazar said: arkadaşlar önceki topiğimde biraz ezik gibi gözüktüm kız beni bıraktı etti falan ama aslında benim peşimden koşuyorlar yani haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dragonmax said: Marveloth said: Leopar, bi resim koyda görelim ne issin sen. aklıma şu geldi: said: Ata Demirer: niye, vercen mi? Abi hemen herseyi ulu orta aciklamayin ya, büyüsü kaciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Red said: abi bir olayı bu kadar abartan ve birşey yapmıs gibi yazan adam görmemiştim hani resmen karılar peşiimi bırakmıyor sıkıldım özetli bir yazı olmus ahhaha gezmişsin tozmuşsun kız düşürmüşün işine baksana niye sızlanıp aglıyorsun so gay ahahaha red iyi özetlemiş :D hacı karı kızla işin olmasın bize kız borokmoyocon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 downunderda kizlar teklif ediyomus demek, yere yatak ser, geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 arkadaşıyla tanıştıran anasıyla da tanıştırır. bir iş çıkışında da annesini getirip işte bu benim evleneceğim adam derken bir de bakmışsın nikah masasındasın. evet, yapabilir bunu. şimdiden tebrikler:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ulan şu topikteki her yoruma sesli güldüm evet sesli sesli anıra anıra güldüm. Başka yerde böyle tepkiler yok arkadaş süpersiniz ya ne diyim batiler, bitane vardı nabmış ağzından mı öbmüş diyo hey allam çıldırr :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Longshanks said: SOLOM YOKOSOKLO ne abi şişman ya.. o sırada çerez, cips falan yiyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 agzi dolu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ağzı dolu yani. solom yokoşoklo deyip kahramanımıza yazarken bile ağzı dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 "solom yokoşoklo.. geh geh.. eppek" kızın kapı önünde kurduğu ilk cümleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kız liseliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vur geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ardeth said: said: abi nedir benim bu kizlardan cektigim, gerçekten de konu açtıracak kadar büyük bir problem. sana nasıl yardımcı olabiliriz? kızları oyalayalım sen kaç hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ulan resmen millete rahat batıyor ya. batıyor vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar