Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 faturalı tarifeye, 300 dakika beleş meleş falan veriyormuşta, nerden nasıl öğrenicem kaç dakikam kaldığını? yani türkselde *123#, aveada 9333 olan şey vodafone'da ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Faturalıysa bilmiyorum da kontörlü ise 7501 Valla ben 55tl'lik Vodafone ve sabit hatlara sınırsız, diğer operatörler 750 dk tarifesini kullanıyorum. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 cepnet de kullan. çok süfer bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 7542 sesli mesaja bağlandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 GERGE said: cepnet de kullan. çok süfer bişi. şunun için bırakmam vodafonu bir dünya markası. (o beko muydu lan yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 iyi halt ettin önce bi sorsana sms hakkınız bitmiştir diye mesaj atmadan 3 gün önce bitmiş sms hakkım 30 tl extra sms tutarım oldu bir de faturada acaip şeyler var 0,02 tl İnternet yazıyor 15-20 tane var böyle ben internete hayatta giren biri değilim telefondan ki telefonumun internet özelliği yok olay nedir anlamadım ayrıca bir numara aramıştım kıbrısmış yurtdışı tarifesinden girmiş bana ne bir uyarı ne bişe ben de 533 lü hat arıyorum sanıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya uygun geldi baya ayda 25 lira, 300 dakika+1000 sms + facebook, twitter ve msn kullanımı bedava. ama işte kaç dakikam kaldı sms'im kaldı öğrenmek isterim ben o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nah öğrenirsin sana alma dedim ben. turkcell'de ne yaparsan yap salisesinde bilgi mesajı geliyor (şu kadar mb internete girdin, şu kadar ücret: x,xx) (kullanılan mesaj 1, kalan mesaj 9999) falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ya bırak bu da türkselin geçirdiklerini sindirmiş, tek geçirilen kendi olmasın diye "en iyisi tüğksel vallahi" ayağı çekiyo. battlestar galactica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Seni de 11-12 sene boyunca biri ütse sende bağımlısı olursun. Hem çok değil her ay 5 lira geçiriyolar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vodafone iyidir de, internet sitesinin login sistemi rezalet ya. Telsim olduğu zamanlardan beridir aynı nefretlik sistemi kullanıyo adamlar. İnsan bi el atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 reddiye said: ayrıca bir numara aramıştım kıbrısmış yurtdışı tarifesinden girmiş bana ne bir uyarı ne bişe ben de 533 lü hat arıyorum sanıyorum :S niye uyarı versin yahu? oldu olacak her numarayı aradığında önce "bak vodafone'u arıyorsun, emin misin? Y N" diye sorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Aveaya geç yoksa ötmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Öğrenemezsin,dkların, mesajları %80 ni dolduğu zaman mesaj geliyor ama 3-4 gün sonra. Çoktan geçmiş oluyorsun faturaya itiraz edersen belki geri alırsın belki alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vodafone cepnet+iphone4 ftw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vingthor said: GERGE said: cepnet de kullan. çok süfer bişi. şunun için bırakmam vodafonu bir dünya markası. (o beko muydu lan yoksa) cepnet ney? reddiye said: iyi halt ettin önce bi sorsana sms hakkınız bitmiştir diye mesaj atmadan 3 gün önce bitmiş sms hakkım 30 tl extra sms tutarım oldu bir de faturada acaip şeyler var 0,02 tl İnternet yazıyor 15-20 tane var böyle ben internete hayatta giren biri değilim telefondan ki telefonumun internet özelliği yok olay nedir anlamadım ayrıca bir numara aramıştım kıbrısmış yurtdışı tarifesinden girmiş bana ne bir uyarı ne bişe ben de 533 lü hat arıyorum sanıyorum :S sen külliyen yalan olmuşssun. şakamısın allsen ahuah yazık ya kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 7 tl veriyorsun, ay boyunca sınırsız internet kullanıyorsun. cepnet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bone said: reddiye said: ayrıca bir numara aramıştım kıbrısmış yurtdışı tarifesinden girmiş bana ne bir uyarı ne bişe ben de 533 lü hat arıyorum sanıyorum :S niye uyarı versin yahu? oldu olacak her numarayı aradığında önce "bak vodafone'u arıyorsun, emin misin? Y N" diye sorsun? başka şebekeyi ararken bile başta bir uyarı sinyali veriyor yurtdışında mı verilmesi saçma diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 533'ten sonra 8 ile başlıyorsa kıbrıs turkcell numarası işte. kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bone said: 533'ten sonra 8 ile başlıyorsa kıbrıs turkcell numarası işte. kolay. Very nice information... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cep telefonu şirketinin de söylemesi lazımdı onu, ayıp etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bişey sorcam vodafonun aylık 8 lira olan cepnet paketini telefonu bilgisayara modem olarak gösterip bilgisayardan kullansak oluyor mu? Bilgisayardan kullanınca ayrı tarifeyemi girer acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bone said: cep telefonu şirketinin de söylemesi lazımdı onu, ayıp etmişler. kullanım kılavuzunda yazmıyomu nokyaların? asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mal said: Bişey sorcam vodafonun aylık 8 lira olan cepnet paketini telefonu bilgisayara modem olarak gösterip bilgisayardan kullansak oluyor mu? Bilgisayardan kullanınca ayrı tarifeyemi girer acaba? Evet ama yavaş. 160kb gördüm ben en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bak ben şu an öyle giriyorum paticik'e ama telden değil de 3g modemden onunla bu 7,99'luk paketi kullanıyorum. Video izlemek falan yalan ama. Onun dışında surf falan çok kasmıyor gayet iyi. Bir şey indireyim dersen en fazla 14-15kb ile çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar