Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ha yani sen bu yüzden onları kötülüyor ve sevmiyorsun.Sen aslında işleri sessiz sedasız yürüten birisin yani ? Arkadaşlar en azından işin ucundan biraz tutun neyin ne olduğunu bilin, ben şunu yaptım zamanında bunlar hiçte denildiği gibi değil diyin.Öbür türlü evde homur homur nom nom oturarak sağdan soldan duyduklarınızla kallavi yorumlar yapmayın.Aha ilgilenen insanlar konuya girip bir iki birşey yazmış.Ciddiyetini ve önemini anlatmak istemişler konunun.Tartışılcak konu yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hepimiz sistemin dişlileriyiz çarkıyız vidasıyız SYSTEM OF A DOWN AERIALS !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 seagle sen ne adamsın ne den sonra kötü kelimeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 greenpeace tayyibimizin biçok procesine karşı çıktığı için kötü bi örgüttür arkadaşlar, forumdaki eksen kaymasını dikkate alarak topikler açın mesela deniz fenerinin faydalarını yazınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 adamları senelerdir destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 desteklemeseniz bile pasifliğinizi bok atarak yok etmeye çalışmayın dasaaya demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 santral muhabbetinin tayyip projesinden çok daha öte olduğunu anladığınızda iş işten geçmiş olmaz umarım Yoksa enerji konusunda hayvani bi darboğaza doğru gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 len havyarda yasaklnsın o zaman çinekop yememi engelleyenin poposunu ellerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 seks hayatım aktif o yetmez mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ye ama hobi olarak ye soyunuzu kurutcam şerefsizler gibi yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Vingthor said: siz gerizekalı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 geri zekalı olanlar greenpeaceçiler mi yoksa diğerleri mi anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 barbun balığında bi problem yok inş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kendimi değersiz hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bi dk resimlerden birinde barbun balığı var yoksa?? off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Vingthor said: 50 sene sonra dünyada mercan diye birşey kalmayacak. mercan kalmayınca su hayatının CİDDİ bir çoğunluğu zaten yok olacak. sudaki karbondioksit oranı 3 katına çıktı. bu processi hızlandırdıkça hızlandırıyor insanevladıkoduum. az biraz aklı yüzde 2 çalışan falan insan var. bari onları kötülemeyin. tamam sinirlendim yazdım dahada trollenmem Mercanlara gerek yok o kadar bartılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Seagle ne yazık ki haklı beyler. Greenpeace kapitalist düzenin bir numaralı uşağıdır. "Çevreyi koruyorröeeörö" diye mastürbasyon yapmaktan ötesi değil yani. Bi de bedava kola pizza falan veriyolarmış anketörlerine o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Dartanian said: Bi dk resimlerden birinde barbun balığı var yoksa?? off :( :( rakının boynu bükük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 amma çok liseli varmış yine ortaya çıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 xunn said: Mercanlara gerek yok o kadar bartılıyor. evet çok overrated bence de. 50 sene sonra 70 yaşımda olcam banane. bu kadar da düz bi insanım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 maldivler komple mercan değil mi lan. orda yaşayan insanlara yazık değil mi. sen bi iphone fazla kullanıcan diye havaya salınan karbondioksit yüzünden 0.001 cm yükseliyo deniz suyu. maldivlerin rakımı 1 lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 olum sadece gerekli şeyleri üretelim dünya başkalarına da kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rakım : 1 Nüfus : 23 Maldivler'e Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bana kalsa sadece margarin, makarna, salça üretirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 tuz da üretmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar