Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 City Under the Sand diye bir roman çıkarttı WotC Dark Sun altında. Hatta mass market şu an piyasada. Yazarın ilk fantaze denemesi olduğu için biraz süpheli yaklaşıyorum ama olsun, Dark Sun geri geldi!!! Eski The Prism Pentad'lar da tekrar basıldı zaten. Tribe of One'da geliyormuş sanırsam. Gidin alın kitabı da devamı gelsin :) Campaign Setting, Creature Catalog filan da çıktı: http://www.wizards.com/dnd/darksun.aspx Bir de: darısı Planescape'in başına. Not: kitabı şimdi aldım. okuyunca yazarım bir şeyler. iki kitap var ondan önce sırada.
fenris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yazarı tanımıyorum konu da sanki biraz... neyse hayırlısı...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Eski Dark Sun kitapları çok, çok, çok iyiydi. Her halükarda o seviyeye çıkamayacağı belli zaten. Forumlarda gördüğüme göre tour guide gibi bir kitapmış. Setting tanıtıyormuş. Ama kötü de değilmiş bir Netheril Trilogy ya da bir Tribe of One olmasa da. Okutuyormuş yani kendini. İlk kitap olarak güvenli davranıp senin, benim gibilere değilde, yeni 4th edition bebelerine satacak bir şey yapmışlar anladığım kadarıyla. Ama geleceği açısından umutluyum. Setting belli yani.
fenris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 GERGE said: İlk kitap olarak güvenli davranıp senin, benim gibilere değilde, yeni 4th edition bebelerine satacak bir şey yapmışlar anladığım kadarıyla. Ama geleceği açısından umutluyum. Setting belli yani. işte ilk aklıma gelen düşünce direk buydu.
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Her ne kadar artik shared worldleri pek sevmesem de, Dark Sun, D&D dunyalari icinde en kalitelisiydi bence. Ama sanirim zamaninda D&Dci kitlenin buyuk kismina colde geciyor olmasi falan sikici gelmisti.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 4th edition oynayan mı var onlara göre yapıyorlar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Çokmuş. Liselerden öyle duydum. Grup kurup 2nd oynayalım mı Ankara'da?
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben açıkçası strict oynamayı sevmiyorum, dmin kendi kafasında iyi kötü bir sistemi olsun bir ka statımız, derived statımız olsun, dm desin x ten yüksek at succes, ondan sonrasına göre succesini ben belirlerim zarına göre desin, 10luk + birlikten yüzlük zar yetsin insanıyım ben gerge. ama oynadıgımdada 4 oynamam yan,, wow çakması gibi, 2, 3, 3.5 uygundur. ama adam çıkarsa neden olmasın. planescapete oynatın ama diye qq cekebilirim ama.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Planescape ve Daksun karıştırılabilir pek hala. Bone da 2nd derse üç oluruz. Benim mekan da var sabahlayabileceğimiz. 2-3 kişi daha bulalım tamam. :)
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 planescape ve dark sun iyi bilen birisi varsa 1st edition bile oynarım, benim için farketmez. metucon'da çok salak bir dark sun oyunum olmuştu, öyle olmasın ama :P
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 said: Planescape ve Daksun karıştırılabilir pek hala. Tövbe tövbe...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Niye olmasın abi. Bir kapıdan geçilir, Sigil'de bir macera çevrilir geri dönmek için, sonra dönülür.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 GERGE said: Niye olmasın abi. Bir kapıdan geçilir, Sigil'de bir macera çevrilir geri dönmek için, sonra dönülür. Karşılaştırılabilir okudum, ahah.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 oyun olursa cepten ararsın mesaj felan çekersin gerge.
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oldu olacak spelljammer edinin ne var ne yok gezersinz.
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 GERGE said: Niye olmasın abi. Bir kapıdan geçilir, Sigil'de bir macera çevrilir geri dönmek için, sonra dönülür. dark sun a tam hatırlamadığım bi sebepten dolayı planar ulaşım baya zor. bişey uydurmuşlardı ama neydi hatırlamıyorum tam...
Öne çıkan mesajlar