Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 formaya isim bastirma i$lemini orjinal gibi yapabilen bi yer var mi istanbulda. kadikoyde mesela? yoksa alirken besiktas plazada mi bastirtiyim? ya da orjinal baskiyla arada cok fark oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 1 dakka icinde 10 kisi bakmi$ kimse cevap yazmami$. bi daha payla$im yapmam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bence formaya isim yazdırmak çok güzel bişey bu topik hakkında tüm bildiklerim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi yazdırmak istiyosan git yazdır bence.. özalit diye bişi vardı sanki, tam bilmiorm ama yaparlar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 en son orta 1de formaya isim bastirdiydim. ama cok le$ti teknoloji o zamanlar. 2 yikamada ay$e teyze tum aggroyu cekiyodu ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 formayla alakalı galiba o ya yani bendeki formalarda direk isim numara igrenc plastik olanlarda var kumaşla birlikte olanlarda var mesela mor gs forması o konuda cok kötü.giymiyoırum yıkayamıyorum fakat yeni aldıgım bej formada öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 forma fenerbahçe formasıysa fenerium, beşiktaşsa kartal yuvası, galatasaraysa galatasaray store, yabancı bişey ise adidas,nike gibi mağazalardan bastırtabilirsin.fiyatlarıda harf başına 40 kuruş,sayı başına 4 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 adidas ve nike'lar baskı yapıyor mu formaya? İlk defa duyuyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aynen, yazdırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 beşiktaş store da yazdırabilirsin ancak pahalı oluyor. sanırım bu t-shirtlere falan baskı yapan yerler var hayat color falan onlar yapar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yazdırma abi soyuluyo sonra mal gibi bi görüntü oluyo arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 peki yazdirmayiz kendim sticker harf alip espiri yaparim artik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi ben 10 yaşındayken falan feneriumdan alıp yazdırmıştım hala sapasağlam arada yıkıyorum falan sdfjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bjk formasında 61 yattara görmüştüm antalyada. Yazdır güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 direk takımının mağazasından yazdırırsan taş gibi oluyo kopma falan olmuyor. gs store 15 liraya yazıyor istediğin uzunlukta isim + numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi takım ruhuna aykırı formada isim. yazdırma boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 turkiye'deki formaların sırt numaraları igrenc kalitesiz ya. yapıstırma plastik gibi bisey, dandik yani. su arsenal formasından var bende, orijinal yazdırdım fabregas'ı da. kadife gibi bi malzemesi var. sticker yapıstırmıs gibi degil yani farklı bi kuması direk yerlestirmisler oraya, super otesi bisey. http://www.tipjes.nl/afbn/soccershirts_picture-038.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 İngiltere'de forma numaraları standart çünkü. Yani herkes kafasına göre bir font bile kullanamıyor. Bütün takımların sırt numaraları aynı font ve kalitede oluyor ki cidden süper bir olay bu. Mesela Adidas'ın bu seneki sırf numaraları cidden çok başarısız. Bİzde de böyle olsa süper olur ama zor işte. Benim 2005 yılında aldığım chelsea formasına yazdırdığım numara ile şimdikiler aynı bile olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ya valla 90 lira forma bu ulkede. asgari ucret, memur maası gibi gelir duzeyi belli yani turkiye'nin. bu verilen paranın karsılıgında kalite bekliyor insanlar ama yok. ne tasarımlar bi boka benziyor, ne de kullanılan malzemede özen gösteriliyor. bu forma tasarımlarına kimlerin karar verdigini cok merak ediyorum mesela. acaba adidas, nike gibi firmalar bazı ulkelere ozel ilgi gosterirken, bazılarına standart tasarımlarını gonderip secmelerini falan mı istiyor? yoksa bizim yonetimlerde mi is yok? mesela nike brezilye ve hırvatistan formalarını cok guzel yapıyor. bizim milli takımın giydigine forma demeye bin sahit lazım. pijama olarak bile giymem, o kadar kotu. niye boyle bu isler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 takımına göre veya anlaşmaya göredir. Bazı ülkelere has tasarımlar var, Türkiye'de dahil. Genelde ortak formalar var. Son dünya kupası gene bunu biraz yıktı gibi. Ben burda 100 TL ye filan alıyorum numaralı formayı, yeri geldiği zaman daha az fiyata almanya forması da alabiliyorum numara basılmış. bana bu garip geliyor daha çok. Numara olayının standart mantığı, numaraların okunabilir olması diye düşünüyorum. Adidas'ın Almanya'ya yaptığı ayrıcalık gibisi hiç yok ama :) Hep en güzel formalar onların ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yalnız bizim Fenerbahçe forma arkası yazıları ne iğrençtir yahu bir düzeltmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Beşiktaşın avrupa kupasında giydiği formadaki baskıdan istiyorum ben. Çok net ve yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben de bizim su formayı yeniden istiyorum. hem sırt tarafı hen on tarafı bu kadar guzel bir forma gelmedi ya. avea reklamı ile de daha guzel gorunuyo tabi. http://www.galatasaray.org/images/haberler/6/B_3470_b.jpg http://i.ekolay.net/i/0101/baros-0101-334.jpg http://img22.imageshack.us/img22/76/snapshot20090227043049vw1.jpg bir de turuncu tabi ki <3 http://cdn.webaslan.com/img/3/2009/kewell2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o iğrenç ülker logosu gitmeden forma almayı düşünmüyorum ehe allahtan o sırt reklamından önceki sezon parçalı formayı almışım bu arada henüz yazdırmadıysan daha da yazdırma en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 BJK formasının arkasına GUTI REIS yazdırsam nasıl olur acaba? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar