xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 GERGE said: League of Legends mı, bu mu daha iyi diye tartışmak şaçma olur farklı oyunlar oldukları için ama bunun çok daha az newbie friendly olduğu kesin. LoL arcade, bu sim. denebilir. LoL'de kafana esince gir, play'e bas. Çok düşünmene de gerek yok oynarken, takıl çık. Oyun öncesi, içi ve sonrası detay çok daha fazla HoN'da.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 2 oyunla alışmıyor gözler ben 20 oyun sonra falan alışmaya başladım. Zaten daha sonra Dota kare kare gelmeye başlamıştı
cenx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bansheee said: bi de iki tabancalı bi dayı vardı oyunda mad max havasında gezen onun adı ne?? dota daki sniper sanırım o.
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vay arkadas neymıs bu ya tam newbie olmak ne uyuz seymıs dolanıyom asık gibi ormanlarda ya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kolay bir adam söyleyin, onunla öğreneyim bari. Moon bişi diye bir kızla oynadım iki oyunuda.
cenx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi no-stats ap oyunlar oyna. mesela pyromancer oyna bi kaç oyun sonra bi diğerine geç sonra bi diğeri öyle öyle. hepsini öğrenmen çok iyi olur. hem coin toplarsın mis...
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kolay herolar witch slayer, plague rider ve glacius kesinlikle. Ranged support heroları al takıl başta işte. Hepsinin büyüleri targetlı zaten, müthiş bi oyun bilgisine gerek yok. Plague rider'ın ultisini efektif kullanmak zorlayabilir ama onu da öğrenirsin kısa zamanda.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 witch kolay degil bence :) moonquen falan oyna noob oyunlarinda
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Flint kasamayınca ekmeğin kralı oluyor. O yüzden flintle başlama ilk 15 dakika kaçırmadan creep kesmen gerekir. Deadwood oyna. Oyun başı her ultisi 1 kill. Kaçmakta kolay Dw ile eğlencelide bir hero.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dotadan birebir aşırılan karakterleri oyna. Witch = Lion , efektleri farklı sadece kolay alışırsın. Vay be gerge beni bir başıma bıraktın demek :)
mardox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pesti bence hem kaçabiliyosun hem de stunı koyarsın cok yaklasırlarsa. ogrenene kadar cok olmezsin
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nh bence baslarda en şiyi hero kill de almazsın amna olmezsinde blinkli ve ya invisli heroları tercih et yada invis kasılan mesela puppet master oynamasıda kolay invis kasılan herıo cillop
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Puppet master en düşük survivabilitye sahip hero, bilmeyen adam ekmek olur puppetla. 2 ay falan öğrenin, wowdan hevesimizi alınca gelicez geri.
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 GERGE said: Kolay bir adam söyleyin, onunla öğreneyim bari. Moon bişi diye bir kızla oynadım iki oyunuda. hayır tek hero öğrenme, hepsini öğren yavaş yavaş.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Pestilence bencede başlangıç için bot al 1.skille aban fightlara en son gir ilk çık ahahahsd HON a alışırsan LOL a dönmezsin bu arada :)
mardox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 @xaenine katılıyorum, çok temiz bi hero puppet master ama biraz micro isityor. şu da var napcağını bilmesen de random gir oyunlara. kötü oynasan nolcak? sonuçta hero ve item kombinasyonlarını öğrenirsin, diğerlerini izlersin vs... puan kötüyken hero öğrenmek kolay illa sırtını yaslıcak biri olur oyunda. o yüzden salla hero seçmeyi all random takıl. bi tek ophelia'yı onermem o da sağlam micro istediği için :)
Öne çıkan mesajlar