elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa said: başkent üni? bağa mı didin ne didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 SeaGle said: Abi akp nerden çıkıyor ya. Konunun içindeki tek akp olayı hüseyin çelik, başka bişey demedik akp li gelsin falan diye. Chp li seç yine, ama hobi olarak seçme, hizmet verecek adamı seç. Başka bi parti seç, akp seç diyen yok hizmet vereni seç de ne seçersen seç İzmir güzel şehir, ki izmir milliyetçiliği olayından nefret ederim. Ama potansiyel olarak harika bi şehir. Siz standart belediyecilik hizmetine tav olmuşsunuz sadece, onu bile tam yapmıyor ki bazı noktalarda gördüğüm kadarıyla. Hayvani bir potansiyeli olan güzelim şehri "yea biz kordonda içiyoz ortam güzel yeşillik var sahilde yeterli" diye aptal belediyecilik anlayışına teslim ederseniz yazık edersiniz, ediyorsunuz. Sizin her gün daha güzel bi izmire uyanmak için yırttırmanız lazım belediyeye be, hizmet talep etmeniz lazım, hizmet vereni başa geçirmeniz lazım.Modern belediyecilik, Bursa da var onların içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 topağı tam okumadım ama izmirli yaşam tarzını koruma çabasında, izmirli göz boyayarak yaşamlarını değiştirmeye, engeller koymaya çalışanlara o yüzden oy vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 facepalm koyup esprili ayar vermeye çalışmak yerine adam gibi gelip yazarsanız karşılıklı konuşabiliriz konuyu enine boyuna ha tabi senin sevmediğin şeyler, konuşmak, tartışmak falan, o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İzmir'i bilmiyorum. Hüseyin Çelik'in poposunu da görmedim. Ne desem boş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 körfez kokusu baz alındığında normal bi benzetme aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rewendor said: körfez kokusu baz alındığında normal bi benzetme aslında :P körfez kokmuyor 3-4 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 burnunuz alışmıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ben diyecektim de izmir milliyetçisi saldırısından kormkadım değil sdsf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rewendor said: burnunuz alışmıştır :P yok koku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok abi harbiden kokmuyor bi tek güzelbahçe tarafı kokuyor o da neden bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 güzelbahçe de kokmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 biri izmir kokuyor diyenler için yiğit özgürün gerizekalı karikatürünü koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 izmir çok iyi değil.ama kötüde değil ama kesinlikle bi istanbul olamaz :) istanbuldaki köylülerden kurtulsak ztn bi paris bi londra olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şu saatte yürüyüş yapıp, 600tl para çekip, sallana sallana açma çay yapmaya gidip ondan sonra da sallana sallana eve dönebiliyorsam. varsın izmir istanbul olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vay, mesajlı mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bu saatte bende yuruyus yapabiliyorum.suan sahile inseniz yüzlerce insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şu an? hangi sahil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 valla ben şu son zamanlarda olmasada kaç ay yürüdüm.fenerbahçe sahilden bostancıya kadar yürüyodum. hele 6 gibi iyice kalabalıklaşıyor.kopeklerini cıkarıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hava soğuk ya zannetmiyorum millet 5 buçukta sokakta olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Lyvanna_Dolores said: güzelbahçe de kokmuyor. valla normal yoldan urladan dönerken güzelbahçe kısmına geldiğimde cam mam kapatıyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar