Somon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Selam Dune 2000 oyununu oynamaya çalışıyorum bilgisayarda windows 7 64bit kullanıyorum bu sürüme uygun dune 2000 bulmak çok zordu ancak dune2k.com da buldum ve çalıştırdım. nese sonra oyuna girdim ama aşırı hızlı sanki speed programı açmış gibi okadr hızlıki oyun 10 sn içinde bitiyor bunun çözümünü bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 virtual machine ile xp veya 98 falan kurabilirsin eski oyunlarda her derde deva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben de win7 64 bit kullanıyorum eğer oyun ücretsizse indirip deneyebilirim bişiler. oyunda speed ayarı yoktu herhalde, ikonuna sağ tıklayıp başka modda çalıştırmayı deneyebilirsin de işe yarayacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Revangelis said: virtual machine ile xp veya 98 falan kurabilirsin eski oyunlarda her derde deva şu baya güzel oluyor da bazı programlar virtual machine de çalışmıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ne gibi mesela ben daha rastlamadım da bilmediğimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Myshkin said: ben de win7 64 bit kullanıyorum eğer oyun ücretsizse indirip deneyebilirim bişiler. oyunda speed ayarı yoktu herhalde, ikonuna sağ tıklayıp başka modda çalıştırmayı deneyebilirsin de işe yarayacağını sanmıyorum. abi helal valla normalde oynamiagin bi oyunu kurup denemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dostum dune2000 bugünün hızına bi şekilde yetişebilmeli ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Revangelis said: ne gibi mesela ben daha rastlamadım da bilmediğimden soruyorum bu sxe denen bir program var cs de hileye önlem olarak kullanılan. uzunca bir süre 64 bit desteği yoktu bu programın. bir gün sıfırdan vm kurdum bilgisayara, xp falan yükledim, oyunu sxeyi yükledim. sonra sxe yi çalıştırdığımda ingilizce bu program virtual machine de çalışmaz diye bir hata aldım. bu arada dune 2000 yüklemeye bu kadar istekli olmamın nedeni problem çözülürse Somon'u multiye davet etmek =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 olum benim çok pis taktiklerim var o oyunda :D ama oynamıyorum 2 senedir çıktıgı sene 2000 den 2006 ya kadar günde 5 saat oynuyordum 6 yıl boyunca düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 lands of lore 3 oynamak istiyorum ben. geçen sene cd'leri çıkartıp xp'li makineye kurmuştum, ama paso cd hatası verip çöküyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 islemciyi kis biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 eskiden bilgisayarlarda bu durum öngörüldüğü için turbo tuşu vardı.. kapatırdın. o değil de crysis de öle olacak olm gelecekte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 aquila said: islemciyi kis biraz. 7 tane çekirdek kapattım biraz düzelir gibi oldu 30 sn fln sonra tekrar fırladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dune 2000 hiç iyi değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dune 2000 çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Chemical said: dune 2000 hiç iyi değil bu arada zevkler ve renkler tartışılmaz ki yazıp sildiklerim hakkaten mi la biz boşuna oynadık 6 yıl kötü oyunmuş sdf ben zaman mankinama atlayıp geri gidiyorum bu arada Chemical çok kötü bi nick bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 red alert serisini emip bitirmiş birisi olarak dune 2000 sadece red alert clone oluyor, ki öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dune 2 diye bir oyun var. C&C serisini, Red Alert'ı doğurdu falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dune 2000'i geç. Dune II oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Emperor: Battle For Dune vardı Dune 2000'den sonra çıkan o baya iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Emperor mmmm Bi an müziklerini hatırladım da tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 en çok da dune2000e verdiğim paraya yanarım çıktığı zaman yazıcıoğlunda tek cdlik oyunlar 1 iki cdlik oyunlar 1.5 du. dune2000i 2 gaymeden satıyordu üçkaatçılar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 VashTheStampede said: Emperor: Battle For Dune vardı Dune 2000'den sonra çıkan o baya iyiydi ama. Grafikler ve arabirim inanılmazdı bunun. Görünce dona kalmıştım güzellikleriden. http://cfs1.tistory.com/upload_control/download.blog?fhandle=YmxvZzE0MjZAZnMxLnRpc3RvcnkuY29tOi9hdHRhY2gvMC84Ni5qcGc%3D http://gamecenter.taiwan.cnet.com/reviews/emperor_battle_for_dune/emperor_screen003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi grafik fln bakıyosan neden mario tetris battlefield cod fln deli gibi hayranı var pixel oyunlar ama deli seviliyo dune 2000de çokgzel bence dune 2000 uo yu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 red alert 1'in tam bir clone'u olduğu için sevmiyorum ben, yoksa red alert 1 gayet güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar