mep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yıl 2011. hala ironiden anlamay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Hastadam said: @cuce eğer allahın klonu olduğunu iddiaa ediyosan baştan kaybettin. bu ilk önce allaha inandığını kanıtlar nitelikte, ve allah'a inanıyorsan, allah zaten kendisinin eşi benzeri olmadığını söylemiştir, buda paradox'a sebebiyet veriyor. Tartışma çok komik olmuş da şu argüman kadar aptalca bir şey görmedim. Allah'ın varlığına inanmak Allah'ın her dediğinin doğru olduğuna inanmak değildir. Belki adam Allah var ama yalan söylüyor, en büyük tek güç o değil diye düşünüyordur. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 007 sorgulamicaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 nileppezdel said: Hastadam said: @cuce eğer allahın klonu olduğunu iddiaa ediyosan baştan kaybettin. bu ilk önce allaha inandığını kanıtlar nitelikte, ve allah'a inanıyorsan, allah zaten kendisinin eşi benzeri olmadığını söylemiştir, buda paradox'a sebebiyet veriyor. Tartışma çok komik olmuş da şu argüman kadar aptalca bir şey görmedim. Allah'ın varlığına inanmak Allah'ın her dediğinin doğru olduğuna inanmak değildir. Belki adam Allah var ama yalan söylüyor, en büyük tek güç o değil diye düşünüyordur. sdfsd bende senin kadar aptal birisini daha önce görmedim. sohbete böyle ortadan girince ( gerçi baştanda okusan anlamamana şaşırmazdım ) anlamaman normal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Anlaşılmayacak bir şey yok, Allah'ın varlığını kabul eden birisinin otomatik olarak onun tek olduğunu kabul etmesi gerektiğini düşünmen mantıksız. Bu kadar basit yani. Tartışmayı da okudum ayrıca, Cüce çok güzel kilitlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hahah hala anlamamış, neyse takıl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Anlat abi. O cümleden o anlaşılıyor yani kusura bakma. Önceden de 007'yle tartışrıken ettiği klon lafına laf etmişsin işte. Yok yani tamam ben çok gerizekalıyım, hadi açıkla. Sevap falan kazanırsın hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cicibeybe said: 007 sorgulamicaktı aci kaybimiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/039/Purple/a7/24/91/mzl.wgahhhtk.320x480-75.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 -007- said: Doğrusu şu: 1. Allah ve Resûlünden,kendileriyle antlaşma yapmış olduğunuz müşriklere bir ültimatomdur: 2. Yeryüzünde dört ay daha dolaşın. Şunu bilin ki, siz Allah’ı âciz bırakacak değilsiniz; Allah ise, inkârcıları perişan edecektir. 3. Hacc-ı ekber gününde1, Allah ve Resûlünden bütün insanlara bir bildiridir: Allah ve Resûlü, Allah’a ortak koşanlardan uzaktır. Eğer tövbe ederseniz, bu sizin için hayırlıdır. Ama yüz çevirirseniz, şunu iyi bilin ki, siz Allah’ı âciz bırakabilecek değilsiniz. İnkârcılara, elem dolu bir azabı müjdele! 4. Ancak Allah’a ortak koşanlardan, kendileriyle antlaşma yapmış olduğunuz, sonra da antlaşmalarında size karşı hiçbir eksiklik yapmamış ve sizin aleyhinize hiç kimseye yardım etmemiş olanlar, bu hükmün dışındadır. Onların antlaşmalarını, süreleri bitinceye kadar tamamlayın. Şüphesiz Allah, kendine karşı gelmekten sakınanları sever. 5. Haram aylar çıkınca bu Allah’a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. Anlam bütünlüğü nerde yok, var sen anlamamışsın :) Nostradamus'un dizelerine benziyor.Cümle bütünlüğü sıfır nereye çeksen gelir.Ondan sonra yorumla babam yorumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 -007- said: Tamam bi anda geçtiler demiyorum zaten. Süreçle yavaş yavaş geçtiler ama zorlama ve baskı olmadı. Abbasiler döneminde türklerden kadrolar vardı mesela yönetimde yanlış hatırlamıyosam. Türkler önemli yerlere getirildi o dönemde. Zorlama olmadı. Bunu alıntı yapayım da bu konu sanki muallakta, tam bilinmeyen birşeymiş sanılmasın. Tarihi değiştirecekler ellerinden gelse. Araplar çok sağlam Türk katilidir. Kuteybe ismini biraz aratın google'da. Çok manidar "sürtüşme, anlaşamama" kelimeleri geçer en yanlı anlatım da bile(Daha iyisi biraz kütüphane gezmekte, onu kim yapacak.) Eliniz değmişken Buhara, Talkan, Curcan katliamını da aratın. dipnot. Savaşı almanlar kaybettiği için biz de kaybetmiş sayıldık. yoksa biz kazanmış Turk gücünü dünyaya göstermiştik. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Bilim Teknik bölümünde allah/islam kanıtlamaya niye bu kadar kasıyorsunuz. Dogmatik bir görüşü bilimle sa-vu-na-maz-sı-nız. Dogmatik kelimesinin tanımına aykırı çıkıyor. Gidin dışarı çıkın, hayat ne güzel, vapurlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 işte sorunda burda ya, allahın olduğunu kanıtlayamadığın gibi olmadığınıda kanıtlayamassın. çünkü bilgimiz çok sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yooo orda sbi sorun yok. ben herşeyi biliyorum, allah yok onuda biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 allah ın olmadığını kanıtlayamıyorsan hiçbirşeyi kanıtlayamazsın ki.bilim bir şeyin yokluğunu nasıl kanıtlar ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 basbaya kanıtlar ya hu :). Mesela denersin bakarsın olmuosa al sana kanıt. laptop 20. kattan atılınca kırılmaz at bakam aşşa, kırılırsa bunun olmadığını kanıtlıosun işte. @Cüce Abi ben de Allah var, biliyorum. :) Hadi kişisel tecrübeler üzerinden kapışalım hehehe. Bu arada, ulen ben hawkinse laf ediodum konuyu gene din vs bilime getirdiniz helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 2011 yılında hala kanıtlayamazsın hehehe tartışmaları ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kişisel tecrübe değilki, ben herşeyi biliyorum evrendeki. allahın olmadığını biliyorui senın herşeyi bilmediğinide biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ııh ben senin herşeyi bilmediğini biliyorum çünkü beeeen herşeiii biliorm şerefe kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bir varmış bir yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 simdi noldu yokmuymuş tanrı? bi de ilk postlarda ooo bu başlık 30 sayfa olur demiş az kaldı hadi 30 a go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 konunun onla alakası yok ki :/ hawking çok rereöreöreö bi kitap yazmış dedim kitabı okumadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 herşeyi bildiğini söylüyen hiçbirşey bilmiyordur oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sizin kitap içinde geçerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu hawking çok komik adam ya. seviyorum ben. takılsın bi 30-40 sene daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar