Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 KENDİSİNİ GETİRDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 üşüyoruz ömer reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Archangel_ said: Pickles said: içki bütün kötülüklerin anasıdır arkadaşlar çok geyik, böyle ne bilim fede gibin falan bi adamsın gibi bi his var içimde.tanışalım mı :D tanışalım usta sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yok vazgeçtim. içsinler deyyuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 sıcak şarap sarhoş etmez, ama cayır cayır sevişirsin mesela ya buna ne demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ozaman ilk benden gelsin... şol cennetin ırmakları mey akar dersin, yoksa cennet meyhane midir? her kuluna kırk huri dersin, yoksa cennet kerhane midir? bilir misin, yüceler yücesi tanrı, şarap ne zaman coşturur içenleri? pazar, pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, bir de cuma, cumartesi günleri. kim demiş haram nedir bilmez hayyam? ben helali haramı karıştırmam seninle içilen şarap helaldir sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Holy said: Bir gün zengin olursam Samanyolu TV'nin çatısından şarap boşaltıcam üstlerine. Yıkanıp kendine gelsin adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 said: Güzel Sanatlar Fakültesi'nin hemen girişinde açılan sergi salonundan yayılan sert kokudan dolayı bazı öğrenciler mide bulantısı yaşayarak istifra etti. AHASFHŞLSDJKFŞAKLSJDA yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Okula bak be şarabın kokusundan tiksinen pırlanta gençler ile dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 felfecir said: Law said: "sergi salonun bulunduğu alana önce içerisi şarap dolu bir kazan ile bir tüp getirildi. Ardından içi şarap dolu olan kazan katılımcıların ve öğrencilerin gözü önünde kaynatıldı. Daha sonra ateşten indirilen kazandaki şarap, sergiye katılanlara kepçeyle dağıtıldı." Sanki ayin yapılıyormuş gibi anlatmışlar :). hakkaten de, "daha sonra kazanda kalan şarabı da üstlerine döküp tüm salon orgy yaptılar :(" diye devam edecek gibi lol abi hayatimda daha fala biseye gulmedim AHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 İNŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 eyes wide shut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 aa burdaki link samanyolu haberdeymiş ben farkında değilim. aynı haber zamanda da yayınlandı buyrun http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1068205&title=universite-ogrencilerine-sicak-sarap-ikrami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Saeros said: OH LAWD http://2.bp.blogspot.com/_t8x_iNBngYI/SRmpV9dLquI/AAAAAAAABMA/t406O4R8zYQ/s320/236581.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 balon pickles vb arkadaşlar sorun şu: içki içenler herkes içsin içmiyorlarsa gitsinler diye bi baskı oluşturmuyor, oysa türban takmayanlar dışlanacak, hatta takmaya zorlanacak ileride bu da kimin sahte kimin gerçek demokrat olduğunu gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Askerlikte bu tip olaylari okuduktan sonra cok super kufretmeyi ogreniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: yok vazgeçtim. içsinler deyyuslar ya buna ne demeli? ilk türbanlı hostes gelmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ne saçma insanlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Holy Sarap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 goldbären said: balon pickles vb arkadaşlar sorun şu: içki içenler herkes içsin içmiyorlarsa gitsinler diye bi baskı oluşturmuyor, oysa türban takmayanlar dışlanacak, hatta takmaya zorlanacak ileride bu da kimin sahte kimin gerçek demokrat olduğunu gösteriyor Türban takanlar zaten dışlanıyor bazı kesim tarafından. Türbanlı hanıma yol vermem, hastalıktan ölse otobüste ayağa kalkmam diyen arkadaşları bizzat ben biliyorum buradan. Baskı her zaman olur, her kesime olur. Önemli olan şu böyle olucak o yüzden korkularımız vardan ziyade, bireylerin istedikleri gibi davranabilme özgürlükleri var diyebilmek. O zaman demokratlıktan bahsedebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 balon said: Türban takanlar zaten dışlanıyor bazı kesim tarafından. Türbanlı hanıma yol vermem, hastalıktan ölse otobüste ayağa kalkmam diyen arkadaşları bizzat ben biliyorum buradan. Baskı her zaman olur, her kesime olur. Önemli olan şu böyle olucak o yüzden korkularımız vardan ziyade, bireylerin istedikleri gibi davranabilme özgürlükleri var diyebilmek. O zaman demokratlıktan bahsedebiliriz. evet ben yer vermiyorum başını huni gibi türbanla kapatanlara. tramvayda 4lü karşılılık koltukta bana resmen sapık muamelesi yapıp çaprazıma erkek var diye oturmayan insanların özgürlüklerine saygı falanda duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 otobüste falan yanına oturduğunda ufflayıp pufflamaları, kalkıp gitmeleri çok onur kırıcı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 self-musluman onlar islami kendilerine yontuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ya ben hiç öyle yanına oturduğunda rahatsız olan türbanlı görmedim. hep kesiyorum çaktırmadan acaba rahatsız olcak mı diye ama takmıyo gibi duruyo. belki izmirdeki türbanlılar daha açık fikirlidir heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dolmuşta kadının yanına oturdun diye dayak yiyebiliyosun bazı yerlerde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar