Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://fizy.com/tivibu adresinden oynayın yeter kolay gelsin teşekkür etmek için mesaj kutuma eyw diye mesaj atmanızyeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 isteyen kullanabilir: 954574754031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 güncellemek için çok geç kaldıgımı biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://fizy.com/tivibu Buradan alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yok mu artıran!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 vazgeçme sebebini bile anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 gözleriinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 oha lan 30 sn açık kaldı herkes okumuş nese açıklıyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 mesaj kutun dolarsa kaç kişinin teşekkür ettiğini nasıl anlayacaksın? bence paypal donate linki verseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bu arada eğer üye degilseniz 8 yıllk tahattüt yapıyormuş üye olanlara geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ttnetin oyununa gelmeyin asdasdas. banım açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 8 sene sonra ttnet bu hizmeti devam ettiremiyor olur, sözleşme var diyip dava kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pickles said: ttnetin oyununa gelmeyin asdasdas. banım açılmış benimde xD selam naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ahaha iyidir kankitör senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pickles said: ahaha iyidir kankitör senden hacı birdaha banlanmamak için en iyisi susalım xD hahah hapisten cıkmıs gibiyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 benim ttnet adsl'm bile yok lan böhühühüh. 50mbit fiber kullanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Turkceplease said: Pickles said: ahaha iyidir kankitör senden hacı birdaha banlanmamak için en iyisi susalım xD hahah hapisten cıkmıs gibiyim abi yörüngedışımıydın sen. bende sırf konu dışı banı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pickles said: Turkceplease said: Pickles said: ahaha iyidir kankitör senden hacı birdaha banlanmamak için en iyisi susalım xD hahah hapisten cıkmıs gibiyim abi yörüngedışımıydın sen. bende sırf konu dışı banı vardı konu dışı benimde. tröllemekten 1aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 oha PİRAMİT KURUYORLAR!! BAN BAN BAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hacı dedim bak adamlarin elleri kaşınıyor zaten banlamaya adam arıyorlar.yok abi pramit falan bizimkisi baraka baraka sustuk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 başkasının tivibu aboneliğini ttnet dışındaki servis sağlayıcılardan da kullanabiliyormuşsunuz. yada en azından uydunetle sorunsuz çalışıyor bende diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi bu arada ben şaka yapmıştım tahatütt istemiyolar 1 ay kullan beleşe çık yane sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bos mavi ekran cikiyo bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 adblock u kapaman lazım, çıkıyor ondan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 niye banlandığınızı anlamış dersinizi almışsınızdır umarım. yasa-ül dasaaa var burada, sizin şeriatın değişiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar