Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://nintendo3dsblog.com/practically-confirmed-nintendo-3ds-press-event-in-new-york-city-on-january-19th 19 Ocak'ta geliyor fiyat ve çıkış tarihi. Şimdiden para biriktirmeye başlıyorum ben. Üzerine bir 150 TL kadar eklersek açıklanacak fiyatın gg'den buluruz diye umuyorum. Yen fiyatından çevirirsek (dedikodu fiyat sanırım) $300. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 emerikada olcam o ara, gelirken 10 tane getiririm yanımda sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Persona da geliyor buna. Heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 19 ocakta press event varmış, tahminen martta nisanda gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ben de çıkış tarihi ve fiyatı açıklanacak dedim. Mart gibi diyorlar zaten. Olayın önemi fiyat kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 299 yaparlar klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 GG'de de 600TL olur o zaman. Flash kart ne kadar sürer acep? DS ne kadar sürmüştü hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu biraz uzun sürebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 birde oyunlar çıksın iyice bir sürü 3d falan ben 2012'den önce almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1295288187043.jpg 3.5 saat sarj suresi 3 saat oyun suresi bunun ayninda zelda ile MGS ertelenmsi release icin, deneyenler hep bir sureden sonra acayip goz yordugunu, gozluksuz 3d icin sabit bir noktada tutup hariket ettirmemek gerektigini soyliyor epic fail geliyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Avatarını görünce monitöre kafa atasım geliyor Victor :) Onun dışında, fail gibi olacağından korkuyorum ben de. Gerçi ben DS ile yıllarca oynarım daha. Süper oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 otoskopi için zaten sabit açı lazım, fazla oynatmaya gelmez. ekran kaç hertz bilmiyorum ama göz yorma olayı 60+60'sa olabilir, daha yüksek seviyelere çekilmesi gerekecek beynin ve gözün tam olarak aldanabilmesi için sanırım. kapatılıp oynanır muhtemelen. galiba sony ps3 deneyiminden anladı olayı ki psp2 için bahsi geçmedi 3d'nin. yalnız o pil süresi çok kötüymüş değiştirilemiyorsa, biraz eskiyince gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 3ds kor ediyomus mevzusu noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aktiftablet bunu beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bi daha japonyaya gitmek gerekio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5Cc59DTfldQ&feature=player_embedded ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ben bizzat denedim bunu Cebit'te. Sevmiyorum nintendoları, objektif yorum yapamicam oyun kalitesi konusunda falan ama 3D ekran olayı olmuş. Cidden 3 boyutlu yani. Ekrana bakıyosun direkt karşıdan, normal açıyla, 2 saniye içinde görüntü 3 boyuta çıkıyo, göz yanılması gibi bişi. Ama oluyor yani. Sonra başka bi yere bakarsan yine bi 1-2 saniye ekrana bakman gerekiyo o hissi yaşamak için. Gözü yorabilir gibi geldi biraz bana ama hoş bi icat açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kotaku'da biri 1 hafta sonunda 3D'yi tamamen kapayarak oyun oynadığını yazdı geçen bir yazıda. Eşide bırakmış, çocukları sadece "muhteşeeem" diye oynamış. Baş ağrısı yapmış hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 denedim bende, baya yorucu geldi bide ustune yeni oyunlarin cogu remake cikinca husrana ugradim, gerci ilk DS ide begenmemistim ben, beklemek lazim cunki %400 iki seneye cok daha gelismis, mevcut versiyondaki aksakliklari duzeltimis versiyonu cikarticak nintendo klasik NGP den biraz daha umitliyim ama onada paso ps3 oyunu yamiyorlar, kaderi psp den farkli olmicak eger ozgun birseyler yapamassa meh bu yeni nesil el konsollarini begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Beklenecek zaten. Hemen almam asla. DS için de Lite çıkınca almış, rahat etmiştim. Hala oyun hayatımın %80'i DS Lite ile geçiyor. Çok seviyorum Nintendo oyunlarını. Bir de Victor, sen bilirsin belki; PC için iyi bir SRPG var mı? Şöyle Luminous Arc havasında mesela. Yeni bir şey (3-4 yıl en eski), eskileri kurcaladım hep. PS2 emülatörü ile denersem ne oynayabilirim türde, hiç denemedim onu da? İlgisiz Not: Abi, ne zaman avatarını görsem ağzımdan köpükler şaçasım geliyor, ankaralı Pati'lere bir öfken mi var =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 pc de bisiler yok ya, srpg yi gectim rpg namina zaten adam gibi bisey kalmadi hack and slash ile shooterlari rpg diye kakaliyorlar iste ilgili not: melih basgani cok seviyorum <3 butu ntwilerime cevapta verdi, belediye secimlerinde aday olursa yeniden ikametgahimi amcamlarin yanina ankaraya aldirip gidip oy vericem melih basgan ankaraya, ankarali melih basgana yakisiyor beaah her zaman dedigim gibi afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: Nintendo 3DS'in Türkiye'deki satış fiyatı için ise 12 taksit ile 750-800 TL arası bir fiyat aralığı olacağı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Oha amma pahali olacakmis avustralyada var simdi 295 dolar. Reklamlarinda pokemonu gordum hayran kaldim acaba ilerde kırılma sansi varmi bu makinanin ona gore bi nintendo bi pokemon alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ona da çıkartırlar bir tane R3D :D Ama Poké'yi DSlite ve DSi'da rahat rahat oynayabilirsin. Black ve White 3D için tasarlanmadı. Yeni çıkacakları bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bende bnu almayı dusunuyodum 200dolar gibi bi fiyatı olsaydı ama 800tl ye almam o kadar değerde bi alet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar