Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
http://nintendo3dsblog.com/practically-confirmed-nintendo-3ds-press-event-in-new-york-city-on-january-19th

19 Ocak'ta geliyor fiyat ve çıkış tarihi. Şimdiden para biriktirmeye başlıyorum ben. Üzerine bir 150 TL kadar eklersek açıklanacak fiyatın gg'den buluruz diye umuyorum. Yen fiyatından çevirirsek (dedikodu fiyat sanırım) $300.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
http://images.4chan.org/v/src/1295288187043.jpg

3.5 saat sarj suresi

3 saat oyun suresi

bunun ayninda zelda ile MGS ertelenmsi release icin, deneyenler hep bir sureden sonra acayip goz yordugunu, gozluksuz 3d icin sabit bir noktada tutup hariket ettirmemek gerektigini soyliyor

epic fail geliyor galiba
Sosyal ağlarda paylaş

otoskopi için zaten sabit açı lazım, fazla oynatmaya gelmez. ekran kaç hertz bilmiyorum ama göz yorma olayı 60+60'sa olabilir, daha yüksek seviyelere çekilmesi gerekecek beynin ve gözün tam olarak aldanabilmesi için sanırım. kapatılıp oynanır muhtemelen.

galiba sony ps3 deneyiminden anladı olayı ki psp2 için bahsi geçmedi 3d'nin.

yalnız o pil süresi çok kötüymüş değiştirilemiyorsa, biraz eskiyince gg.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Ben bizzat denedim bunu Cebit'te. Sevmiyorum nintendoları, objektif yorum yapamicam oyun kalitesi konusunda falan ama 3D ekran olayı olmuş. Cidden 3 boyutlu yani. Ekrana bakıyosun direkt karşıdan, normal açıyla, 2 saniye içinde görüntü 3 boyuta çıkıyo, göz yanılması gibi bişi. Ama oluyor yani. Sonra başka bi yere bakarsan yine bi 1-2 saniye ekrana bakman gerekiyo o hissi yaşamak için. Gözü yorabilir gibi geldi biraz bana ama hoş bi icat açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

denedim bende, baya yorucu geldi bide ustune yeni oyunlarin cogu remake cikinca husrana ugradim, gerci ilk DS ide begenmemistim ben, beklemek lazim cunki %400 iki seneye cok daha gelismis, mevcut versiyondaki aksakliklari duzeltimis versiyonu cikarticak nintendo klasik

NGP den biraz daha umitliyim ama onada paso ps3 oyunu yamiyorlar, kaderi psp den farkli olmicak eger ozgun birseyler yapamassa

meh
bu yeni nesil el konsollarini begenmedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Beklenecek zaten. Hemen almam asla. DS için de Lite çıkınca almış, rahat etmiştim. Hala oyun hayatımın %80'i DS Lite ile geçiyor. Çok seviyorum Nintendo oyunlarını.

Bir de Victor, sen bilirsin belki; PC için iyi bir SRPG var mı? Şöyle Luminous Arc havasında mesela. Yeni bir şey (3-4 yıl en eski), eskileri kurcaladım hep.

PS2 emülatörü ile denersem ne oynayabilirim türde, hiç denemedim onu da?

İlgisiz Not: Abi, ne zaman avatarını görsem ağzımdan köpükler şaçasım geliyor, ankaralı Pati'lere bir öfken mi var =D
Sosyal ağlarda paylaş

pc de bisiler yok ya, srpg yi gectim rpg namina zaten adam gibi bisey kalmadi hack and slash ile shooterlari rpg diye kakaliyorlar iste

ilgili not: melih basgani cok seviyorum <3 butu ntwilerime cevapta verdi, belediye secimlerinde aday olursa yeniden ikametgahimi amcamlarin yanina ankaraya aldirip gidip oy vericem

melih basgan ankaraya, ankarali melih basgana yakisiyor beaah her zaman dedigim gibi afds
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...