Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 perşembe akşamı yatağıma yattım biraz kırgınlık vardı üzerimde ancak yorgunluk sandım sabah geçer dedim, sabah bi kalktım; faranjit belirtileri, boğazda kuruluk, halsizlik, eklem ağrısı, yorgunluk ve hafif ateş. faranjit için 2 gün ilaç aldım cuma ve cumartesi akşamı ancak sonradan anladım ki hastalıgım faranjitten başka birşeye döndü şöyle ki ; boğaz ağrım yok kuruluk yok sadecce vucutta "uyuşukluk, halsizlik, hırıltı ve balgam". ayrıca geceleri 2-3 saat uyuyabiliyorum uyurkende, çok garip rüyalar görüyorum böle top devamlı büyüyüp küçülüyor, duvar uzayıp kısalıyor, üçgen devamlı her bi kenarından üçgen oluyor saçma saçma şeyler tavsiyeler var mı hastalıgm ne olabilir domuz gribi olabilir mi iyi günler trolleyeni: iyileştikten sonra ölümüne trollerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yarın gidebilirim en erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Madem troll istemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Fistan said: doktora git Bunlar da motivasyon olsun: http://s.costumzee.com/users/Barbaro-1581-full.gif http://sugardaddydating.files.wordpress.com/2009/04/sexy_nurse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 seviyosan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 İlginiz için teşekkürler Suanda kendimi daha iyi hissediyor gibiyim sadece hirilti ve balgam birazda yorgunluk var Balgam içn tavsiyelerinize açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 doktora tükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 turp al bitane. tamamen soy tepesine bir oyuk aç. o oyuğa bal koy. bekledikçe suyu akacak. o suyu iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 alabalığı alıyosun... sürmüyosun bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Estel akşam aldırtıcam turp inş yemiyosundur :p şey denedim demin zencifil ile bal bi kaşık iyi geldi gibi, benical cold alıyorum bakalım bu arada hastalıgım "üsye faranjit gripal nezle algınlığıymış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Somon said: perşembe akşamı yatağıma yattım biraz kırgınlık vardı üzerimde ancak yorgunluk sandım sabah geçer dedim, sabah bi kalktım; faranjit belirtileri, boğazda kuruluk, halsizlik, eklem ağrısı, yorgunluk ve hafif ateş. faranjit için 2 gün ilaç aldım cuma ve cumartesi akşamı ancak sonradan anladım ki hastalıgım faranjitten başka birşeye döndü şöyle ki ; boğaz ağrım yok kuruluk yok sadecce vucutta "uyuşukluk, halsizlik, hırıltı ve balgam". ayrıca geceleri 2-3 saat uyuyabiliyorum uyurkende, çok garip rüyalar görüyorum böle top devamlı büyüyüp küçülüyor, duvar uzayıp kısalıyor, üçgen devamlı her bi kenarından üçgen oluyor saçma saçma şeyler tavsiyeler var mı hastalıgm ne olabilir domuz gribi olabilir mi iyi günler trolleyeni: iyileştikten sonra ölümüne trollerimAynısını ben de yaşadım akciğerler de su toplama başlangıcı dedi doktor.İhmal etme 4-5 gün antibiyotik ve bol dinlenme ile geçiyor.Ayrıca çok geçmiş olsun Somoncum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Ciğerlerimde su olduğunu sanmıyorum okadar ağır değil suanda balgam cikarnca hirilti geçiyor 15 dıda bir çıkarıyorum bakalım ynede yrn doktora gdcm Turp aldım bal var yemekten sonra yapcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 turp olayını yaptım az önce ancak aynı anda ciğerlerime rückenden ve göğüsden bengay sürdüm ondan mıdır turptan mıdır bilemem hırıltı geçti, şuanda hastalıgın verdigi hafif kırıklık harici iyi gibiyim bakalım ilgilenenlere çok teşekkür trolleyenlere #/' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 selam 9 da yatağa yattım saat 1.30 hala uyuyamadım ve en sonunda yeter lan kaç saattir yatakta dönüyorum dedim ve kalktım pcyi açtım tvyi açtım oturuyorum öle, deli gibi balgam var soluk borumda her nefes alışta sanki h2o daki hidrojen molekülleri bogazımı eritiyor ve orada balgam bırakıyor, uyumaya çalısıyorum benical cold yüzünden sanırım uyuyamıyorum allah belasınıversin böle hastalıgın sabah 8e kadar uyanık kalıcam ondan sonra hastaneye gidicem ha gayret kaldı 6-7 saat bu arada tavsiyelerinize açıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şu saatte hastaneye gidip yatsam ne kadar para alırlar lan + bi ücret alırlar mı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Korkma da dedem akciğerleri su toplayıp ölmüştü.Aynen senin gibi ama biraz daha ciddi bir durum olduğu için 5dk da bir tükürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sanırım şuanda faranjiti bırakıp üst solunum yolu enfeksiyonuna bıraktı kendini bi arkadaşı aradım şu saatte adam telefonu şöle açtı - semih ölmüyosan telefonu kapatıyorum + değişir abi rahatsız ediyorum - 112 abi yatıyorum + lan bi kalk bak bende şöle şöle şunlar var - abi bitki çayı iç ılık şeyler tüket yarında muaneye git istiyosan ama gerek yok + hı peki görüş.. - dıttt.... ılık birşeyler yapmaya gidiyom ben yeşil çay fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 içine bal at. sonra limon da sık bolca. yavaş iç. yarın da doktora git iğne versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 nese arkadaşlar ben çıkıyorum acile görüşürüz yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 belki de görüşmeyiz. belli olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar