Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hastayım :

Somon

Öne çıkan mesajlar

perşembe akşamı yatağıma yattım biraz kırgınlık vardı üzerimde ancak yorgunluk sandım sabah geçer dedim, sabah bi kalktım;

faranjit belirtileri, boğazda kuruluk, halsizlik, eklem ağrısı, yorgunluk ve hafif ateş.

faranjit için 2 gün ilaç aldım cuma ve cumartesi akşamı ancak sonradan anladım ki hastalıgım faranjitten başka birşeye döndü şöyle ki ;

boğaz ağrım yok kuruluk yok sadecce vucutta "uyuşukluk, halsizlik, hırıltı ve balgam".

ayrıca geceleri 2-3 saat uyuyabiliyorum uyurkende, çok garip rüyalar görüyorum böle top devamlı büyüyüp küçülüyor, duvar uzayıp kısalıyor, üçgen devamlı her bi kenarından üçgen oluyor saçma saçma şeyler

tavsiyeler var mı hastalıgm ne olabilir domuz gribi olabilir mi iyi günler

trolleyeni: iyileştikten sonra ölümüne trollerim
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

perşembe akşamı yatağıma yattım biraz kırgınlık vardı üzerimde ancak yorgunluk sandım sabah geçer dedim, sabah bi kalktım;

faranjit belirtileri, boğazda kuruluk, halsizlik, eklem ağrısı, yorgunluk ve hafif ateş.

faranjit için 2 gün ilaç aldım cuma ve cumartesi akşamı ancak sonradan anladım ki hastalıgım faranjitten başka birşeye döndü şöyle ki ;

boğaz ağrım yok kuruluk yok sadecce vucutta "uyuşukluk, halsizlik, hırıltı ve balgam".

ayrıca geceleri 2-3 saat uyuyabiliyorum uyurkende, çok garip rüyalar görüyorum böle top devamlı büyüyüp küçülüyor, duvar uzayıp kısalıyor, üçgen devamlı her bi kenarından üçgen oluyor saçma saçma şeyler

tavsiyeler var mı hastalıgm ne olabilir domuz gribi olabilir mi iyi günler

trolleyeni: iyileştikten sonra ölümüne trollerim
Aynısını ben de yaşadım akciğerler de su toplama başlangıcı dedi doktor.İhmal etme 4-5 gün antibiyotik ve bol dinlenme ile geçiyor.Ayrıca çok geçmiş olsun Somoncum...
Sosyal ağlarda paylaş

turp olayını yaptım az önce ancak aynı anda ciğerlerime rückenden ve göğüsden bengay sürdüm ondan mıdır turptan mıdır bilemem hırıltı geçti, şuanda hastalıgın verdigi hafif kırıklık harici iyi gibiyim bakalım

ilgilenenlere çok teşekkür trolleyenlere #/'
Sosyal ağlarda paylaş

selam 9 da yatağa yattım saat 1.30 hala uyuyamadım ve en sonunda yeter lan kaç saattir yatakta dönüyorum dedim ve kalktım pcyi açtım tvyi açtım oturuyorum öle, deli gibi balgam var soluk borumda her nefes alışta sanki h2o daki hidrojen molekülleri bogazımı eritiyor ve orada balgam bırakıyor, uyumaya çalısıyorum benical cold yüzünden sanırım uyuyamıyorum allah belasınıversin böle hastalıgın

sabah 8e kadar uyanık kalıcam ondan sonra hastaneye gidicem ha gayret kaldı 6-7 saat

bu arada tavsiyelerinize açıgım
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım şuanda faranjiti bırakıp üst solunum yolu enfeksiyonuna bıraktı kendini

bi arkadaşı aradım şu saatte adam telefonu şöle açtı

- semih ölmüyosan telefonu kapatıyorum
+ değişir abi rahatsız ediyorum
- 112 abi yatıyorum
+ lan bi kalk bak bende şöle şöle şunlar var
- abi bitki çayı iç ılık şeyler tüket yarında muaneye git istiyosan ama gerek yok
+ hı peki görüş..
- dıttt....

ılık birşeyler yapmaya gidiyom ben yeşil çay fln
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...