kopernik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 valla bnde açtım konuyu okuduktan sonra bi goblin enhance shaman zevkli ya baya :D boa itemlarla wsgde fln alıorm çoğu adamı 1-1de hiç yaşamadığım bişeydi direk ego tatmin edio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 boa itemlarla class'in ne olursa olsun aliosun zaten karsindakini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 düşük tierlerde enh shaman eziyor da ilevel yükseldikçe diğer classlar daha iyi scale oluyorlar. nax-ulduar zamanında ilk 3 de olurdum dmg meterda. trial of crusader ve sonrasıda ilk 5 e zor girer oldum. yeni gelen özellikleri beğendim ben baya, eğlenceli olmuş class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Dragonmax said: aquila said: enh hangisiydi, kurt salip dual wield olan mi? oysa, evet onu oyna. aha bu dostum. alıyosun 2 eline 2 tane balta. yanına kangalları. tadından yenmiyo varya edir: bu arada char listteki karakter isimlerine takılmayın asdsad. öle seviyom ben napim :p Dallama nedir yaaa offffff. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sizin nickte fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Efsanedir bu alemde. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 nick konusunda üstüme tanımam. http://i52.tinypic.com/10y4aqw.jpg bazılarını arkadaş koydu ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Topic hijack olmasın da en çok Hüseyinbademi beğendim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 O diil de 4 80, 1 82, 2 85! ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 wotlkun son dönemindeki sıkıntıdan ve heirloom bolluugundan. item falan yok cogunda çıplak öyle 80 de terkedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ahmedinejad said: nick konusunda üstüme tanımam. http://i52.tinypic.com/10y4aqw.jpg bazılarını arkadaş koydu ama olsun. ahahaha dostum süpersin. sendeki; kaportacı, behzatç ve kesersapıyla, bendeki orkid, saldıray ve alidesidero yarışır asds. saldıray gnome bu arada (başka türlüsü de olamazdı zaten dasadas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Orkidi görmemişim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 solidhammer said: Neyse mage tam senlik Mage aç sen mage bide sinirlerini aldır valla bak cilde zarar :P bknz, mage açıp oynamayı beceremeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 worgenine itogluit ismini veren tek ben olmamalıyım etrafta. değilim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DA2019 said: Orkidi görmemişim. :( orkid bunda değil, başka realmde. kultiras çökünce girip oynadıım öylesine vakit öldürmelik char :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aquila said: orc shaman acip, dual wield fist weaponla bloodseeker olmak istiyorum. şahane. http://img338.imageshack.us/img338/3662/classshaman5.jpg http://img340.imageshack.us/img340/3684/dcunwow1orc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 AH bide setler böyle olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 almagül diye kırgızistanlı bi arkadaştan esinlenip dolmagul diye ne druid açmıştım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Dragonmax said: kaportacı, behzatç ve kesersapıyla, bendeki orkid, saldıray ve alidesidero yarışır asds. saldıray gnome bu arada (başka türlüsü de olamazdı zaten dasadas) Hala oynuyomusun be barış.. :))? Edit: tabiki shaman wotlk oynamadan bıraktım ciddiye almayabilirsin tavsiyemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 arcane mage oyna 3 tus blood lustta war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 GenjuroXXX said: Hala oynuyomusun be barış.. :))? Edit: tabiki shaman wotlk oynamadan bıraktım ciddiye almayabilirsin tavsiyemi WOTLK çıkarken askere gittim sonra da çoook uzun bi süre bıraktım. işte ağustos 2010da başladım eylül ortasında gene bıraktım. wotlk nefret ettim. şimdi gene cataya başlayasım var fena eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 arcane kolay değil yalnız 3 tuş var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aquila said: orc shaman acip, dual wield fist weaponla bloodseeker olmak istiyorum. shaman dediğin Tauren olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bu item seviyesinde arcane oynamak akıl işi değil, sinir krizine sokar adamı. Hele bir de wipe fast boss denemesi yaparken iyice kötü, nerde ne gelcek bilmessin, maximize edemessin, ilk hatada 30 sn oom beklersin of of offf çok sinir çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ahmedinejad Buyse imiş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar