SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 İl ve ilçe isimlerine Kürtçe de eklenebilir tabelalara, o kültür işi. Mecliste, hakim önünde falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 her istediklerini alırlarsa olacagı bu http://img340.imageshack.us/img340/7677/foreveralonejapanese.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben cerkezim. cerkezce bilmiyorum. devlete mi isyan edeyim aileme mi? bu arada soylenebilecek hersey soylenmis ama bunu savunan insanlar genelde cevap verilmesi gereken seyleri gormezden gelip sacma sapan noktalara cekiyolar konuyu. ilgiyle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 "Tatar Ramazan" said: makarna stoklayın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yaşar Büyükanıt muhtırayla ilgili kimin verdirttiği konusuyla ilgili Başbakanla konuşmuştu. Bu açıklama, ulusalcılık temelinde yatan bir açıklama, bir savunma ve diş çıkarma. Biz hala ölmedik deme. Peki bundan ne çıkar? Cacık çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 heh bi yancısı eksikti topiğin o da oldu tam süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yav arkadaş harp okulunda ne öğretiyolar hakkaten. kaç yaşında abi bunu yazan, hukuk ilkeleri üstünde yükseldi yazmış ya :) 12 eylül işkenceler falan :) hakkaten tam normalleşio mu diyoruz ülke hop, hayır hiç mi kafası basan adam yok, paşam yaw sanki bi gariplik var metinde ama? diycek masal anlatıyo sanki yıl olmuş 2010, bu kadar soyut bu kadar gerçekten tamamen uzak hatta gerçeğin tam tersi bi senaryo yazılamaz. ulan 10 yılda bir darbe yapıp meclisi kim kapattı, kim kendi başbakanını resmen tecavüz edip öldürdü? vay anasını arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dediğini başbakan kürsüye her çıktığında yapıyor, hiç birinizin gıkı çıkmıyor da, genelkurmay yapınca mı irkiliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yav yemişim başbakanı da, denize düşüp yılana sarılmayın diyorum. o başbakanıda onun yetiştiği tarlayıda sulayan yine bu arkadaşlar, aç 12 eylül cuntasının halk mitinglerini izle, iki rekat namaz kılmasını bilmeli herkes caaaaanım diyo, laikliğin yılmaz bekçileri sizi :) komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 birtek hürriyet mi haber yapmış bana mı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 şakirt detected koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yancı demeyin lan çekiç geliyor yakında :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Abi birde "ülke tam normalleşiyor..." diyorlar ya, bilemiyorum neler hissettiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bir sürü etnik yapı var niye kürtler bi böyle yapıyor diyosunuz dimi ? Cevabı gayet basit aslında :Geçmişte en çok baskıyı kürtler gördükleri için , köyleri yakıldığı için , kürtçe şarkı söylemek yıllarca tartışıldığı için , kimliğine bakılıp sırf kürt diye göz altına aldıkları için. Şuan ki dönemde bunlar daha az ama 80 yıllık bir geçmiş var .Kısacası etki tepkiyi doğuruyor. Aptal devlet bu kadar baskı yapmasaydı zaten bu adamların kimlik bilinci bu kadar güçlü olmuyacaktı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 durup durduk yerde kimse kimseye o şekilde davranmaz. senin de dedigin gibi etki<->tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Doğudaki kürtler her zaman bu kadar destek vermiyordu pkkye.Suçsuz insanlara böyle muamele yaparsan onlarda karşı tarafa sempati besler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 söylemek istediğim o kadar çok şey varki.. ama şunu koymak istiyorum şuraya. http://www.itusozluk.com/goster.php/bundan+sonra+b%FCt%FCn+girilerimi+k%FCrt%E7e+giriyorum/@5853527 bu eski bir gri ama siz yine de bu şuanki konuya bunu uyarlayabilirsiniz bence bunu yapabilirsiniz. inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Yugoslavya gibi parçalatmayız ülkemizi. Bu kadar ucuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 birileri kürtçe konuşunca ülke parçalanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 askerde türkçe yi öğreniyor bilmiyenleri.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Napolyonn said: birileri kürtçe konuşunca ülke parçalanmaz. yeteri kadar konuşuyorlar zaten. daha fazlasını istemeleri anlamsız sadece. mecliste, mahkemede yada devlet kurumlarında da konuşmak istiyorlarsa, işte o zaman sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://haberturk.com/gundem/haber/582453-tek-kimlikli-cok-kulturlu-yapiya-gecis-sancilari ve altındaki yorum "ben kürdüm ve tek kimligim var oda kürt. dayatma türk kimligi gecersizdir." Malezya'da %60-70 malay, geri kalan çinli, endonezyalı. Herkes malayca bilmek zorunda, ama kendi dillerini konuşabilir eğitimini görebilir. Bizde kürtçe yasakdı, ama ne işse yaşlı teyzeler türkçe bilmiyor. Nasıl bir ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Çok basit sen okula gitmeden Türkçe konuşmuyor muydun.Dil ailede öğrenilir pratik olarak,eğitim de teorisi geliştirilir.Yasak olsa bile evinde kürtçe konuşsan kim duyar ki. Kürtçe eğitim istemek çok ulusluk istemekten öte birşey değildir.Bir nevi özerk bir yer olmak amaçları en başta.Belediyenin kürtçe tabelaları şehire asması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 circumciser said: askerde türkçe yi öğreniyor bilmiyenleri.(tu) askerde kürtçede öğreniyor bilmeyenler anama bacıma kürtçe söverse kürtler anlayabileyim diye. zaten en iyi yaptıkları şey küfür ve ortalık karıştırma değilmi bunların doğruya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar