Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 İşte hava atarsın millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeSTBoY Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 orantısızlık var arkeolojide.yani olduda epic staffı düşürürsen,epic swordu unut! asla düşmüyor.bende mesela trolle daha ilk abanışımda swordu düşürdüm,ondan sonra 1 hafta günde 12 saat farm yinede dwarftan staffı alamadım.genelde hep meeleer staff düşürmüş clotherlar sword benim gözlemlediğim kadarıyla.ikisinide alan bir arkadaşınız varsa lütfen yazın bilelim.bana kalırsa düşmeyen itemler için en mantıklısı bir alt kasıp onada arkeoloji kastırıp şansımızı denemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 basindan girmicen gibi sacma bi dusunce olabilirmi.. biz biliyomuyduk bu kadar kisir drop rate i oldugunu cikana cikiyo anasini satim ama alakasiz classa alakasiz item cikiyo druide gider sword dusrur roga healer trinket. ama umudum var ileride guzel itemlar gelicek boyle birakmaz blizz bu profu. millette aglamaya baslamistir forumlarda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 150 dwarf 170 troll solveladim baş aldım şimdilik sadece. normal hs den tek farkı salak bi silüet kız olan bi hs. 1 kere bakmak için bindigim bi ground fosil mount. 1 kere bakmak için çıkardığım bi fosil companion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Wayne said: basindan girmicen gibi sacma bi dusunce olabilirmi. olur. başlamadıysanız hiç girmeyin diyorum hala. "item alırım" düşüncesiyle girmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ne bekliyosunuz anlamıyorum ki, 500.000 gold + 200 mount ve en müthiş silahlar düşecek mi sandınız? Level 599 itemlar düşüyomuş kazın kazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Olayın zübüklüğünden bahsediyoruz. Aynı silah vs başka bir mesleğin 525. skilline konulsaydı craft için , kazma ile harcanacak zamanla 3 tane craft edilebilirdi. Bunun mantıksızlığından bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 E kasma abi, bu kadar basit. 8 sayfa qq olacağına kasma bırak. Nedir yani? Alt tarafı 1 tane silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 30 arena maçı yapıp 359 luk silahları alın. 5 dakikadan 2.5 saat. dert yok, tasa yok. nedir bu dram anlamadım 54436543 tane kazdım çıkmadı QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 İyide size giren çıkan yok kendi çapımızda ağlıyoruz neyi savunuyorsunuz ki yani size ne biz ağlamayı seviyoruz archeology hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 çıkmadı diye ağlamak komik gözüküyor dışarıdan işte. rng bu. 100 tane kazınca kesin alıcan diye birşey yok ki. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bize giren çıkan yokta, size giren çıkanları seyredip yol gösteriyoruz, daha fazla girmesin çıkmasın diye. Memnunsan biz de memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 |Joker| said: daha fazla girmesin çıkmasın diye Seviyorum bu forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 arkeolojide qq yapmayın warrior-mage qq layın.millet alışamadı daha arkeoloji qq suna garip geliyo şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 rng yeni birşey değil ki. baron mountu 100 defa farmlayıp çıkmadı bu nasıl iş hakettim ben bu atı vermeli blizz demek gibi bişi. zira aynı mountu sen 100 defa denersin çıkmaz, bazı şanslı insanlar 2. tryında düşürür (tanıyorum bu adamı dasdsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 henüz kasmadım archeology ama okuduklarıma dayanarak söyleyebilirim ki bir professiona rng koymak biraz saçma gerçekten. sonuçta 450ye kadar aynı vakti harcıyo nerdeyse herkes. sonra biri topladığı troll hedeleriyle direk zinrokh çıkarır da diğeri aylarca uğraşıp çıkaramazsa burda bariz bi design flaw vardır, aksini de kimse savunamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bıraktırdınız lan bana archaeologyi. HC için sıra beklerken yaparım diyordum, sıraya girer girmez giriyorum bi hc e. Healerlık kötü şey yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Abi tabi hcler zor kimse healer olarak oynamak istemiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 digerlerini bilmem de en azından bana, bırakmak için çok geç, 6günx4saat verdim bile şuan bırakırsam hiç birşey için bu kadar zaman vermiş olacağımdan birşeyler alana kadar devam etmek zorundayım. ısrarla "item alırım" diye archeology almayın diyorum anlatabiliyor muyum kendimi onu çözemedim. dungeon da boss drop rng var, bekledigin itemi almıyorsun başka birşey alıyorsun, para, mat düşüyor. minin herbalism rng gene var rare mat düşmez, kötü otlardan toplar aynı sürede 10k yaparsın. inscriptionda da rng var, sağlam deckden düşmez digerlerinden düşer para yaparsın gene olasılıgın 1/50 den kötü olmadıgı için her türlü pahalı olanlardan da çıkar. ama , archeology de rng var, 35 saat kasar silah çıkmazsa 10g elde edersin. bir tane de normal hs den tek farkı bitane dwarf femalel silüeti çıkarmak olan hs, bi tane varlıgını unutacagın pet, bir tane de dungeonların 100yardlık mountla koşulabilen mesafelerinde binebilecegin ground mount. bundan ibaret. yani kasmayın derken ultimatom vermiyorum, kasmayın bize çok kalsın durumu da yok. keşke bana da böyle söyleselerdi hiç ellemez gider para kasar rep kasar aynı sürede bir sürü item alırdım diye düşündüğümden diyorum. yoksa lütfen hepiniz kasın da hep beraber ağlıyalım. şuan mmo-champ / battle.net forumlarında da 10 gündür en çok ağlanılan 2 şey var 1. mage dps 2. archeology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben 2h için kastım alırım 525 ten sonra ne kadar sürerki sürse sürse 1 hafta sürer dedim 2 hafta gece gündüz kastım cıkmadı bıraktım,bi kamyon küfür ettim benim gibi yapmayın çıkar diye beklemeyin ha cıkar belki ilk denemede bellide olmaz ama benim gibi 300 troll solvede yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 BaaL said: Wayne said: basindan girmicen gibi sacma bi dusunce olabilirmi. olur. başlamadıysanız hiç girmeyin diyorum hala. "item alırım" düşüncesiyle girmeyin yani. onu anladim ben tee oyun basindan soz ediyorum. tabiki simdi insanlari uyaricaz soyle boyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Baron mount ile bu alakasiz daha dogrusu ayni rngyi kullaniyorlar ise logaritma olarak tamamen sacmalik. Biri bir bosstan loot dusme ihtimali digeri ugrasip gelistirdigin ve oyuna yeni eklenmis bir skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 peki 1h balta neden 70lvl ? (80 de olabilir emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 northrend'den geliyor cunku... abi bi de secondary prof bu, inscription'dan, bs'den gelen epic item'larla niye karsılastırıyosunuz ? o kadar iyiyse alın onları yine, archeology icin prof secimi falan yapmanız gerekmiyor... simdiye kadar cooking'le epic item mı yaptınız =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sadece petleri yapabildim su ana kadar archeologyden...kimse healer olmak istemiomu??...çatur çutur healliyorum ben. Sprit abanmadan instance healerliği yalan ama. hala 5k 6k dps yapan adamlarla da olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar