Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archaeology

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

orantısızlık var arkeolojide.yani olduda epic staffı düşürürsen,epic swordu unut! asla düşmüyor.bende mesela trolle daha ilk abanışımda swordu düşürdüm,ondan sonra 1 hafta günde 12 saat farm yinede dwarftan staffı alamadım.genelde hep meeleer staff düşürmüş clotherlar sword benim gözlemlediğim kadarıyla.ikisinide alan bir arkadaşınız varsa lütfen yazın bilelim.bana kalırsa düşmeyen itemler için en mantıklısı bir alt kasıp onada arkeoloji kastırıp şansımızı denemek.
Sosyal ağlarda paylaş

basindan girmicen gibi sacma bi dusunce olabilirmi.. biz biliyomuyduk bu kadar kisir drop rate i oldugunu cikana cikiyo anasini satim ama alakasiz classa alakasiz item cikiyo druide gider sword dusrur roga healer trinket.

ama umudum var ileride guzel itemlar gelicek boyle birakmaz blizz bu profu. millette aglamaya baslamistir forumlarda zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

henüz kasmadım archeology ama okuduklarıma dayanarak söyleyebilirim ki bir professiona rng koymak biraz saçma gerçekten. sonuçta 450ye kadar aynı vakti harcıyo nerdeyse herkes. sonra biri topladığı troll hedeleriyle direk zinrokh çıkarır da diğeri aylarca uğraşıp çıkaramazsa burda bariz bi design flaw vardır, aksini de kimse savunamaz
Sosyal ağlarda paylaş

digerlerini bilmem de en azından bana, bırakmak için çok geç, 6günx4saat verdim bile şuan bırakırsam hiç birşey için bu kadar zaman vermiş olacağımdan birşeyler alana kadar devam etmek zorundayım.
ısrarla "item alırım" diye archeology almayın diyorum anlatabiliyor muyum kendimi onu çözemedim.
dungeon da boss drop rng var, bekledigin itemi almıyorsun başka birşey alıyorsun, para, mat düşüyor.
minin herbalism rng gene var rare mat düşmez, kötü otlardan toplar aynı sürede 10k yaparsın.
inscriptionda da rng var, sağlam deckden düşmez digerlerinden düşer para yaparsın gene olasılıgın 1/50 den kötü olmadıgı için her türlü pahalı olanlardan da çıkar.

ama , archeology de rng var, 35 saat kasar silah çıkmazsa 10g elde edersin. bir tane de normal hs den tek farkı bitane dwarf femalel silüeti çıkarmak olan hs, bi tane varlıgını unutacagın pet, bir tane de dungeonların 100yardlık mountla koşulabilen mesafelerinde binebilecegin ground mount. bundan ibaret.

yani kasmayın derken ultimatom vermiyorum, kasmayın bize çok kalsın durumu da yok. keşke bana da böyle söyleselerdi hiç ellemez gider para kasar rep kasar aynı sürede bir sürü item alırdım diye düşündüğümden diyorum.
yoksa lütfen hepiniz kasın da hep beraber ağlıyalım.
şuan mmo-champ / battle.net forumlarında da 10 gündür en çok ağlanılan 2 şey var
1. mage dps
2. archeology
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2h için kastım alırım 525 ten sonra ne kadar sürerki sürse sürse 1 hafta sürer dedim 2 hafta gece gündüz kastım cıkmadı bıraktım,bi kamyon küfür ettim benim gibi yapmayın çıkar diye beklemeyin ha cıkar belki ilk denemede bellide olmaz ama benim gibi 300 troll solvede yapabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

northrend'den geliyor cunku...

abi bi de secondary prof bu, inscription'dan, bs'den gelen epic item'larla niye karsılastırıyosunuz ? o kadar iyiyse alın onları yine, archeology icin prof secimi falan yapmanız gerekmiyor... simdiye kadar cooking'le epic item mı yaptınız =) ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...