Ghostcrawler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Tolvirden böcek mount çıktı sonunda ama ben de baygınlık geçirdim. 24 saat played ayırmışımdır rahat ama o mount için değer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 şimdi kazdığın bölge mi önemli yoksa orayı kazabilecek skille ulaşabilmen mi önemli onu çözemedim ben. Ben hala STV vs kazıyom skill 500 oldu, Zul'Drak mı kazmam lazım mesela bi halt düşmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 skilli fulledikten sonra istediğimiz yerde kazabilio muyuz yoksa yine mapte nerde kazabildiğin gösterilirse orda mı kazıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Nereyi gösterirse orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu troll rare'i çıkmicak net. commonlardan 3 tanesinden 5-6 tane yapmışım diğerlerinden hep 2-3 tane var. kafayı sıyırıcam çoktan 525 oldu skill. ayrıca bu dwarf rare'i var ya bitane. ya ben anlamadım yada gelmiş geçmiş en gerizekalı item olabilir. inkeeper's daughter mı ne. abi mantıken 2 tane hs oluyo. ama ikisi aynı cooldownı paylaşıyo. e ne anladım ondan ben o zaman. Hs'de bassan onu'da bassan ikiside 30 dakikalık cd'ye giriyo. e biyerime mi sokayım napayım öle itemı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ahah dur lan alet rare, pit diye cikicak degil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ving. onun olayı yanında birde dwarf hayaleti çıkması işte. RP olayı tamamen. Heartstone silip onu kullanabilirsin yani. "Ne işim olur" dersen zaten gerek yok. Çıkan eşyaların çoğu eğlencelik şeyler çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ya vicious gladiator's bonegrinder bunu alabilirim haftaya çarşamba. elimde bu var allahınbelası. bonegrinder'ı aldıktan sonra düşerse oturur ağlarım 3 haftalık conquest point gitti diye. ya inanıcam şu anda düşeceğine swordun ve o sırada işte deadmines'dan mı ne bi 346 düşüyo onu kullanıcam bi müddet ama conquest pointle offset almaya başlıcam. veya bonegrinder alıp honour farma devam offset sonra gelicek. ne bok yicemi şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 stonecore hc'in 3.80'lik kılıcı t1 silah alana kadar baya baya gider bence, ashkandi veya zin'rokh zaten t1'den daha iyi, hatta ashkandi hc t2'den daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 o 2h fena diilmiş ya. onu almaya çalışayım bari şimdilik. peki bonegrinder almak mantıklı mıdır haftaya yoksa offset'e başlamak mı mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 o zinrokh ömrümü yedi hala çıkmadı bende bıraktım günde 2-3 tane birleştiriyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Vingthor said: bu troll rare'i çıkmicak net. commonlardan 3 tanesinden 5-6 tane yapmışım diğerlerinden hep 2-3 tane var. kafayı sıyırıcam çoktan 525 oldu skill. ayrıca bu dwarf rare'i var ya bitane. ya ben anlamadım yada gelmiş geçmiş en gerizekalı item olabilir. inkeeper's daughter mı ne. abi mantıken 2 tane hs oluyo. ama ikisi aynı cooldownı paylaşıyo. e ne anladım ondan ben o zaman. Hs'de bassan onu'da bassan ikiside 30 dakikalık cd'ye giriyo. e biyerime mi sokayım napayım öle itemı ben. hahahahah mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Oh yes, 245 archaeology var, Fossilized Hatchling çıktı, fragment topluyorum Kalimdor'da. Üçüncü rare oldu bu. Gerçi bi an mount düştü sanıp beynimi yiyodum da sonra farkettim pet olduğunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 lan exp cikali 2 hafta oldu, ne yedi omrunuzu anlamadim, 6 aylik misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi siz nasıl kasıyorsunuz ya dün uğraşiyim dedim 2 saatte 70'ledim , oha dedim bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 omrum curudu 5 gundur kasiyorum butun NE rareleri cikti doll haric.. belliki doll en son cikacak birde bilen varmi acaba 1 kere cikan rare bi daha cikma sansi varmi yoksa yedim naneyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 100den sonra yapıcak tek iş solve tusuna basmak degilmi yani ahden bişiler alıp kasmak sözkonusu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 artık 1 digsite'da tek kazı yapıyoruz galiba. 3 yere gittim tek kazı yaptırdı. 3'er 3'er düştü fragmentlar. VUHU edit: gm'e ticket atıyorum buglandım lan galiba şimdide 4 kere kazdırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 dün 525 yaptım sonunda :D Ama 2 tane vaşirde çıktı oraya gitmeye çok üşendim kalan 2 taneyle kastım, troll kaza kaza bir hal oldum düşmedi lanet şey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Vingthor said: inkeeper's daughter mı ne. abi mantıken 2 tane hs oluyo. ama ikisi aynı cooldownı paylaşıyo. e ne anladım ondan ben o zaman. Hs'de bassan onu'da bassan ikiside 30 dakikalık cd'ye giriyo. e biyerime mi sokayım napayım öle itemı ben. Aslında bence işe yarar gibi, en azından farklı iki yeri işaretler ve hızlı ulaşım sağlarım varsın 30 dakika olsun CD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Her alanda 1 kere mi kazabiliyoruz? Koca kıtada 2 yerde çıkıyor, oraya gidip 1 kere kazıyoruz ve 3 4 fragment çıkınca olay bitiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 3 tane var kürekli alan içinde. 3 taneyi bulunca oradaki kürek işareti kalkıyo başka yere gidiyosun. Her kıtada 4 adet kazma yeri var, bunlar skill ve yaptığın kazıya göre değişiyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Teşekkürler yahu 7 sayfadır olayın nasıl yapıldığına dair ufak bir bilgi paylaşımı oldu sonunda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bildigim kadari ile 450 den sonra rare dusme olasiligi daha yuksek o yuzden cikan o yesil seyleri biriktirin 450ye kadar sonra basmaya baslayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeSTBoY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben kasmaya başladıktan 2 gün sonra 525 oldum.asıl amacım dwarf epic staffı almak.bunu almaya çalışırken nerdeyse azeroth ve kalimdordaki bütün ırkların rarelarını tek tek topladım.epic sword dahil.ama gelin görünki 5 gündür günde 10-12 saat farm yapmama rağmen düşmüyor lanet staff :S uykularım kaçıyor,tiksindim artık archeologyden.el insaf be blizzard belim bile tutuldu kaç gündür çin farmı yapmaktan.bu emeğe epic staffı çok mu görüyorsun. dwarfların toplam 4 rare itemı var,3 üne sahibim tek staff eksik.acaba bi yerde bir hatam mı var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar